ptitchou 12.01.11, 10:12 Czy ktoś się orientuje gdzie w Lublinie można zakupić kaszki holle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaidaniel Re: kaszki holle 12.01.11, 16:08 w Leclerku na Zana bywa, że są... czasem mało jakby wykupione ale kilka razy trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
katrin770 Re: kaszki holle 15.01.11, 18:52 Kaszki Holle możesz kupić na www.waszsklep.com.pl Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Re: kaszki holle 13.02.19, 18:18 Powtarzanie czterokrotnie tego samego tekstu uznać można za ewidentny spam i reklamę. Usunąłem zatem nadwyżkę. Odpowiedz Link Zgłoś
maga-7811 Re: kaszki holle 28.01.11, 17:39 Ja kupuje w internecie - są dużo tańsze i koszt przesyłki nie zbyt duży www.galeriabobasa.pl można też coś dla malucha dokupić. Odpowiedz Link Zgłoś
ptitchou Re: kaszki holle 02.02.11, 21:33 dzięki za podpowiedzi :) Byłam dziś w leclerku, ale niestety dostępne tylko suchary holle. Cóż, dobrze, że są jeszcze sklepy internetowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: kaszki holle 02.04.11, 17:44 One się w Leclercu pojawiają co jakiś czas. Ostatnio miałam tak, że kończyły nam się kaszki, zamówiłam już przez Internet, a może godzinę później zadzwonił małżonek, żebym nie zamawiała, bo właśnie był w Leclercu i kupił. I anulowałam tamto internetowe zamówienie... A raz było tak, że poszłam do Leclerca, kupiłam zapas kaszek, bo się akurat pokazały, a wieczorem mąż przyszedł też z zapasem, bo też był po coś i zauważył, że są, to je kupił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleeola Re: kaszki holle IP: 95.48.91.* 13.02.19, 17:26 Kaszki holle są w Staropolskiej Galerii Smaku i nie tylko holle, również Sun Baby, Organix i Czary Mamy. Jest w czym wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś