Dodaj do ulubionych

Slimak o kulach

13.03.02, 14:29
Gazeta tak dzisiaj chodzi, ze lewniwiec stracilby cierpliwosc. Czy ktos o
rozeznaniu komputerowym moglby mi wytlumaczyc dlaczego polskie serwery tak
czesto sie zatykaja, badz ledwie ruszaja. Nigdy nie udaje sie na przyklad
posluchac polskich rozglosni radiowych w realplay. Do sklepu Empiku chcialem
sie dostac, ksiazke kupic - nie da sie, a na stronie Empik.com maja piec
informacji na krzyz. Gazety ledwie dychaja, portale stoja..... nie lubie
narzekac - o przyczyny pytam, bo staram sie zrozumiec.
Obserwuj wątek
    • Gość: lucy_z Re: Slimak o kulach IP: 192.168.0.* 13.03.02, 15:32
      eor napisał(a):

> Gazeta tak dzisiaj chodzi, ze lewniwiec stracilby cierpliwosc. Czy ktos o
      > rozeznaniu komputerowym moglby mi wytlumaczyc dlaczego polskie serwery tak
      > czesto sie zatykaja, badz ledwie ruszaja. Nigdy nie udaje sie na przyklad
      > posluchac polskich rozglosni radiowych w realplay. Do sklepu Empiku chcialem
      > sie dostac, ksiazke kupic - nie da sie, a na stronie Empik.com maja piec
      > informacji na krzyz. Gazety ledwie dychaja, portale stoja..... nie lubie
      > narzekac - o przyczyny pytam, bo staram sie zrozumiec.

Z przykrością trzeba napisać, że gazeta to chodzi najgorzej:((((( Nikt nie chce
      tego z pracowników odpowiedzialnych /forum o gazecie czy o forum/ komentować. Cud
      jest jak dobę chodzi normalnie. Ciągle się zatyka:((( Dzisiaj chodziła, chodziła
      i zatkała się..... i szkoda pisać:(((
      • lucy_z Re: Slimak o kulach 13.03.02, 19:10
        Napiszę taraz o poczcie, która kradnie mi pocztę:((((( Wszystkie wiadomości od
        1.03.są zjadane. Dzisiaj dostałam taki jeden przepis, chciałam odpisać a tu
        wszystko wcięło, buuuuuuuuu:((( Jeżeli sympatyczna osoba, która to podała może
        to przeczyta, to proszę o ponowny przepis /makaron z czymś tam/:))))))))
        • lucy_z Re: Pola!!!!!!!!! 14.03.02, 00:55
          Polu:))))) Wszystko mi zjada poczta od 1.03.:((((( Chyba jej smakują te różne
          rzeczy, jak sądzisz???? ;))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka