ioannabarska 14.09.05, 15:09 AAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Satan of Swing Re: C I M O S Z E W I C Z ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:18 Słaby psychicznie dureń! Uwierzył sondażom:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: C I M O S Z E W I C Z ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) IP: *.it-net.pl 14.09.05, 15:28 Tylko Korwinek - kretynak nie wierzy sondażom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Donald a taki był ładny ... amerykanski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:31 BUHAHAHA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a taki był ładny ... amerykanski... IP: *.it-net.pl 14.09.05, 15:33 Nie martw się. Już niedługo "prawiczki" tak nam narządzą że na następnych wyborach stawię się z dziką przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Donald Re: a taki był ładny ... amerykanski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:38 Buhahahahahahahahahaha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ioannabarska przestańcie proszę... 14.09.05, 15:43 ...nie dzisiaj ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: przestańcie proszę... IP: *.it-net.pl 14.09.05, 15:56 Pisałem już nieraz: na TE wybory się nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stomatologradzi Re: przestańcie proszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:28 Joana.............jest sposob na twoja szufladke zeby ci nie wylatywala ....... Wyjm ja i nadstaw wiesz gdzie a jak bedzie pelna wcisnij ja jak gips na miare nowej. Bedzie sie trzymac a i pluc bedziesz miala czym! Odpowiedz Link Zgłoś
pariah i z czego to ha? 14.09.05, 17:44 Tylko idiota cieszy się z tej sytuacji.Dziś neoubecy odtrzelili Marszałka a podczas następnych jakichkolwiek wyborów znajdą kogoś innego.I posłużą się podobnymi metodami. Jeżeli kogoś cieszy błoto i obrzucanie adwersaży kałem to tylko mu współczuć- bowiem zawsze będzie zaskoczony jak trafi na niego następnym razem. Mamy przedsmak tego co nas czeka podczas nowej władzy: każdy chwyt jest dozwolony i każda metoda dobra. Policja polityczna ma to do siebie że nigdy się z niej nie odchodzi. Zastanówcie się w październiku nad urną jaki sobie czas szykujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Re: przestańcie proszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:18 A ty, szmaciarzu, znów się podszywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp O śmieciu pn. ioannabarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:24 To było, oczywiście, do parcha, który podszywa się regularnie pod panią Barską podrabiając jej login poprzez napisanie go z krótkim "i" na początku. Śmieć ów (płeć obojętna) nie ma żadnego pomysłu na wylansowanie siebie pod swoim oryginalnym nickiem, pozostaje mu więc tylko podszywanie się pod inne osoby i żerowanie na ich popularności. O honorze nie wspomnę, bo to dla owego śmiecia termin całkowicie obcy i niezrozumiały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Donald NAŁĘCZ ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:57 pozamiatane ! Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Re: NAŁĘCZ ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) 14.09.05, 17:47 I co zadowolony? Jak wywalą Twoje drzwi w nocy neoubecy na smyczy swej władzy to ciekawym Twej reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Donald Re: NAŁĘCZ ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:02 Cholernie ubawiony, jak nigdy ! Coś ci koleś instalacja w mózgu nawala gdy bredzisz o tych neoubekach , przecież to twój idol jest synkiem stalinowskiego zbrodniarza , on kapował na SB , on wreszcie wykorzystywał ubeków /rzeczywistych / z ABW, żeby nieco dorobić na zawirowaniach giełdy do swojej ministerialnej pensyjki, niestety wszystko na nic pękł jak kondon...marki CAREX. PS. Jeśli rolą nowych służb ochrony państwa będzie eliminacja z życia publicznego takich szumowin jak Cimoszewicz to jestem podwójnie szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Re: NAŁĘCZ ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) 15.09.05, 10:37 Oj biedny tyś człeczku, biedny bo nie wiesz że rąbiesz sam sobie w czapkę a poten to na dynię założysz i pójdziesz śpiewać "Jeszcze Polska". A gdzie to mocium Panie masz jakieś konkretne dowody na niby zbrodnie starego Cimoszewicza? Może Macierewicz to podawał? Bo jęsli tak to gratuluję źródła, Antek już nawet psy w swoim sąsiedztwie podejrzewa o współpracę z SB tylko jeszcze teczek wszytkich nie dostał. Demokracji zaś chyba uczyłeś się na "czynach chwalebnych" Pinocheta czy Salazara skoro uważasz że kłamstwo i łamanie prawa służy czemu kolwiek.Przypomnę Ci nieuku że takie początki to miał Adolf Wąsik z kolegami jk sukcesywanie dobijał resztki demokracji weimarskiej.Zaś skoro tego nie wiesz i nie rozumiesz pojęcia demokracja i wolna gra sił to wracaj do szkolnej ławki tumanku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: NAŁĘCZ ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:26 "Urządzenie", o którym piszesz ze swadą w swoim tekście nazywa sie KONDOM, a nie kondon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundi Re: C I M O S Z E W I C Z ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:37 Pewnie teraz pojedzie do lasu żubrom jajka bujać, ciekawe czy tam można coś ukraść ? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Brak pomysłow? 14.09.05, 21:37 Znowu jakaś menda się pod mój nick ("ioanna...") podszyła. Brak pomysłów? Nawet splunąć mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
ioannabarska Re: Brak pomysłow? 14.09.05, 22:09 ioanna czy joanna, wsio ryba , w tym czarnym dniu rodzimego bolszewizmu jakie to ma znaczenie ?A splunąć i tak nie dam rady bo mnie sztuczna szczęka wylata / prezent od tow . Wiesława za 68 / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Re: Brak pomysłow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:49 Szkoda, śmieciu, że tow. Wiesław był tak powściągliwy i nie usunął ci w całości uzębienia. Nie miałbyś przynajmniej czym obgryzać dziś cudzych nogawek, ty tajniacki kundlu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Pomysł dla p. joanny barskiej IP: *.lublin.mm.pl 19.09.05, 11:39 Bardzo zawiodłem się na pani! Już miałem nadzieję, że od tej pory będzie pani pisać tylko takie komentarze, jak ten pierwszy! Może jeszcze pani to przemyśli? Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Re:mundi 16.09.05, 10:47 Ciekawe socjologicznie i pschologicznie jest to, że najczęściej o kradzieżach piszą ci, którzy sami mają już niejedno na sumieniu. Ale widocznie poczucie winy najlepiej zagłuszyć głośnym darciem mordy o rządy prawa (i sprawiedliwości-tyle że mały Kaczorek też już ma wyroczek prawomocny na koncie). Tak więc człeku zrób rachubek sumienia i w te pędy leć do kościółka to może się jeszcze załapiesz na odpust grzechów- tylko dobrze zapłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stomatologradzi Re: Do joannybarskiej podrobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:32 ioannabarska troche wyzej wkleilem sposob na twoja wypadajaca szczeke ale sobie poradzisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
ioannabarska Re: Do joannybarskiej podrobki 14.09.05, 23:17 serdecznie dziękuje napewno spróbuje tego prostego proletariackiego sposobu, powinieneś go polecić młody przyjacielu wszystkim przyszłym ofiarom, którym kaczystowscy siepacze powybijają zęby. Błagam, tylko chociaż dzisiaj nie nazywaj mnie podróbką. Zapalmy świeczkę ( * ) Włodek Cimoszko padł ( * ) Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Padła, ale demokracja! 14.09.05, 23:31 ioannabarska napisała: > serdecznie dziękuje napewno spróbuje tego prostego proletariackiego sposobu, > powinieneś go polecić młody przyjacielu wszystkim przyszłym ofiarom, którym > kaczystowscy siepacze powybijają zęby. Błagam, tylko chociaż dzisiaj nie > nazywaj mnie podróbką. Zapalmy świeczkę ( * ) Włodek Cimoszko padł ( * ) ======================== Pada, ale demokracja w Polsce. Mam uwagę do p. Joanny (teraz ja, jakby w rewanżu): jak ktoś bije kogoś poniżej pasa, to splunięcie nie wystarcza. Ma Pani pozwolenie na broń? Ewent. mogę pożyczyc odpowiedni "instrument". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Re: Durnowaty Jan!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 15.09.05, 08:48 Rozbawiła mnie debata pismaków z tendencynych pism. Wrózyli z fusów, co teraz zrobią sympatycy SLD i Cimoszewicza. Jakie podejmą decyzje, jak rozdzielą się ich głosy, jak bedą pędzić pod skrzydła Tuska, albo Borowskiego. Wyrażali przekonanie, że SLD zostało bez ojca i matki, bo taki młodzik jakim jest obecnie przewodniczący wcale sie nie liczy. Tak rozkładali członków i sympatyków SLD jakby to były bezradne, bezmózgie sieroty. Przewidywali totalny rozpad organizacji. Mam nadzieję, ze się rozczarują, ze ich zyczeniowe wróżby nie znajdą potwierdzenia. Czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Re: Durnowaty Jan!!!!!! 15.09.05, 10:28 To przecież stare, tradycyjne założenie: wyborcy lewicy to szara masa która jak owce idzie za wskazówkami dawanymi z góry. Najśmieszniejsze zaś jest to, że właśnie prawica polska wierzy w stary dogmat o oświeconym aparacie,kadrach tworzących ruch i prowadzącym bezwolne i nieuświadomione masy.Wierzy w dogmat który oficjalnie zwalcza. Zaś obstawianie że rzucimy coś Tuskowi a i Borowskiemu coś kapnie to już żywa obraza- nie jestem bydłem prowadzonym na pastwisko. I tak oto obnazyła się małość tych krasnali z prawicy: "nie jest już ważne jakie masz poglądy-ważne żebyś oddał nam swój głos.Pomogą ci w tym nasi ludzie jak np. Śpiewak Norymberski". Żenua jak mawiają panowie z kabaretu. Miłego dnia ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Donald Hej komuszki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:03 Daremne żale, porzućcie resztki nadziei nadciąga wasza Norymberga tylko przedtem jeszcze .... Bereza. BUhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Hej komuszki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:41 Wy , komuszki, juz mozecie oddac mocz a nie glos Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Re: Hej komuszki ! 16.09.05, 10:38 Kolejny demokrata w brunatnym mundurku. A ile ty synku masz latek? Zapewne w '89 właziłeś pod stół bez schylania się a mamusia trzymała ptaszka kiedy chciałeś siku. Więc zachowaj swoje złote maksymy i bon-moty dla swych kolegów z Giertychjugend czy Brązowych Koszul Kaczystów. I powrót do kultury, jaskinowcu, też ci się przyda bo braki widzę masz takie że przeciąg czuć aż w Nowym Jorku. Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Re: Hej komuszki ! 16.09.05, 10:34 I co badziewiu prawicowy? Radość wypełnia twe robaczywe serce? Mówisz że idzie Norymberga i Bereza? A czemu nie od razu Dachau czy Sołowki? I jak to będzie: cezura wieku dla internowanych? I jakie kryterium: czyny minione czy też już obecne? A ja mam szansę się załapać-mimo moich 28 lat-na przymusową idoktrynację i resocjalizację? A może powtórzycie marzec '68- ostatecznie gen.Moczar byłby dumny z płk Miodowicza, Brochwicza czy Nowka-tacy ideowcy to skarb każdej CzeKa; bez względu na ustrój. Masz chore poczucie humoru, chore myśli i chorą wizję świata- lecz to tylko dowód na to, co kryje się za hasłaem IV Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
obces Re: C I M O S Z E W I C Z ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) 16.09.05, 08:54 PO wyborach, na wygnaniu W skromnych murach Uralska wegtować będzie asia barska Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Obces chce deportowac...Niezły uczeń! 16.09.05, 10:44 Oj,obcesie,cos żle z Tobą pod sufitem, bo dowcipuszek słabiutki, ale podeslij mi link do fotki tych "murów Uralska". Gdzie jest ten Uralsk? W rymie u Ciebie tylko? No i wyjasnij, dlaczego chcesz mnie deportować? Bolszewizm w stalinowskim wydaniu masz we krwi - kto nie z nami, tego pod scianę.Gratulacje! Zdolnyś uczeń! Odpowiedz Link Zgłoś
obces Re: Obces chce deportowac...Niezły uczeń! 16.09.05, 16:20 joannabarska napisała: > Oj,obcesie,cos żle z Tobą pod sufitem, bo dowcipuszek słabiutki, ale podeslij > mi link do fotki tych "murów Uralska". Gdzie jest ten Uralsk? W rymie u Ciebie > tylko? ------------------- Dlaczego z was czerwoni takie lenie? To już nawet przeglądarki nie chce wam się odpalić, żeby sprawdzić, gdzie leży Uralsk? portalwiedzy.onet.pl/43577,haslo.html No i wyjasnij, dlaczego chcesz mnie deportować? Bolszewizm w > stalinowskim wydaniu masz we krwi - kto nie z nami, tego pod scianę.Gratulacje! > Zdolnyś uczeń! ----------------------- Czy ja cię chcę gdzieś deportować? Sama wyjedziesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Re: obces 16.09.05, 10:53 Tak myślałem-kolejkny awatar Dzierżyńskiego. Jak to jest że to prawicowe oszołomki mają największą ochotę na stosowanie metod swoich przeciwników ideowych? Brak własnych, konkretnych rozwiązań? A tyle przecież jest oryginalnych twórców z własnego obozu- dał nam przykład Mussollini jak zwyciężać mamy? Więcej wysiłków, sieroto po gen.Franco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: obces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:57 Tak sie pompujecie i pompujecie, żadnej produktywności tylko para w gwizdek i ładne metafory. Cimoszko sie wyluzował i Ch mu na grób. Zmiana warty wszystkim dobrze zrobi, bo robi się nudno, a komuna i tak wróci bo ludzie tęsknią za czasem wiecznej siesty. Co do motywu Cimoszki i niby ochrony rodziny i bagna, w które ktoś go wpakował to wszem i wobec mówię dobrze się stało bo normalnego obywatela Urząd Skarbowy szczyśiłby z każdej darowizny ponad 9200 PLN (czy coś tam). I nie pier......cie mi tu że ON jako prezydent ma być ponad prawem. ON MA ŚWIECIĆ PRZYKŁADEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Donald do par..cha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:21 Panu Generałowi Franco mógłbyś conajwyżej cholewki glansować, bolszewicki śmieciu, jak byś potrafił gamoniu. A teraz wyj dalej twój skowyt leje miód w moje szczere serce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: do par..cha = kaczorka donalda IP: *.lublin.mm.pl 16.09.05, 18:19 Kaczorek , co wiesz o gen.Franco? Zajmij sie edukacją kaczorku a nie zajmowaniem miejsca na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Re: do par..cha 19.09.05, 10:43 Syneczku...... nawet nie wiesz jakiej argumentacji używać więc motasz się jak Kaczyński dziś po arenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Donald Oj par...chu, par..chu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:43 Jużeś troszkę wydobrzał ? Wylizałeś rany ? Skomlesz znowu szceknąć próbujesz ale ukąsić nie dasz już rady ! Wracając zaś do Pana Generała Franco, generalnie w stosunku do lewackiego łajna należałoby stosować metody resocjalizacji wypróbowane przez tego Wielkiego Męża Stanu w Hiszpanii, jednak w stosunku to tak żałosnego kretyna jak ty Parchu właściwsze zdają się być specjalistyczne instytucje typu Tworki czy Abramowice. Na co się decydujesz Parchu ? Wybieraj póki jeszcze możesz, JA KACZOR DONALD daję ci łaskawie tą możliwość . No a teraz parchu do budy ! Bo się Pan Kaczorek wkur... i smyczą przypier... Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Re: Oj par...chu, par..chu 21.09.05, 12:17 Możesz mi naskoczyć chłpocze, i to musisz wpierw sobie stołeczek przyniść. A co do mego etnicznego pochodzenia malutki antysemito to muszę cię rozczarować- pochodzę, jak to sie ładnie zwykło mówić w tym bantustanie, ze 100% katolickiej rodziny, od 8 sprawdzonych pokoleń. Czego ty zapewne o sobie nie możesz powiedzieć- i temuż masz takie kompleksy na tym tle. Wypisałem się jednak ze wspólnoty wiernych których jedym charakterystycznym znakiem jest żywiołowa nienawiść do odmiennych etnicznie, kulturowo czy religijnie. Opluwasz Aryjczyka mały,kieszonkowy hitlerku. Ale mnie to zwisa i powiewa: te wasze etniczno-polityczne plany segregacyjne. A żeby jeszcze zepsuć ci smak i nastrój to dodam że miałem wątpliwą przyjemność należeć do Młodych Konserwatystów- nie wiem czy ta hunwejbińska banda jeszcze działa.I było to 2 lata żenua- jeśli wiesz o czym mówię kaczorze. I tak jest ze wszystkim co tworzycie; gó..ane reformy, które trzeba nieustannie poprawiać, sekciarsko-dyletanckie organizacje i wieczny pęd do korytka, od którego odpadacie co 4 lata zawczasu zmieniając kolorki. Zdrowia ci życzę połamańcu, i wytrwałości- bo będziesz jej potrzebował jak zaczniecie znów wysyłać transporty. Odpowiedz Link Zgłoś
obces Re: obces 16.09.05, 16:22 pariah napisał: > Tak myślałem-kolejkny awatar Dzierżyńskiego. > Jak to jest że to prawicowe oszołomki mają największą ochotę na stosowanie > metod swoich przeciwników ideowych? Brak własnych, konkretnych rozwiązań? --------------------- Nie boimy się szeroko czerpać z cennych doświadczeń naszych rodaków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Re: obces 19.09.05, 10:46 No tak, nawet warto chwalić zdolność poszukiwania wzorców ... ale dlaczego nie Mengele? Ten to miał jeszcze na celu podobno "pracę naukową". Zdrowia dużo życzę bo przyda się przy nadchodzących deportacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
szczery80 Re: obces 21.09.05, 12:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29315586 Odpowiedz Link Zgłoś