Dodaj do ulubionych

C I M O S Z E W I C Z ( * ) ( * ) ( * ) ( * )

14.09.05, 15:09
AAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Satan of Swing Re: C I M O S Z E W I C Z ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:18
      Słaby psychicznie dureń!
      Uwierzył sondażom:-)
      • Gość: ja Re: C I M O S Z E W I C Z ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) IP: *.it-net.pl 14.09.05, 15:28
        Tylko Korwinek - kretynak nie wierzy sondażom!
    • Gość: Kaczor Donald a taki był ładny ... amerykanski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:31
      BUHAHAHA !
      • Gość: ja Re: a taki był ładny ... amerykanski... IP: *.it-net.pl 14.09.05, 15:33
        Nie martw się. Już niedługo "prawiczki" tak nam narządzą że na następnych
        wyborach stawię się z dziką przyjemnością.
        • Gość: Kaczor Donald Re: a taki był ładny ... amerykanski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:38
          Buhahahahahahahahahaha !!!
        • ioannabarska przestańcie proszę... 14.09.05, 15:43
          ...nie dzisiaj ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) ( * )
          • Gość: ja Re: przestańcie proszę... IP: *.it-net.pl 14.09.05, 15:56
            Pisałem już nieraz: na TE wybory się nie wybieram.
            • Gość: stomatologradzi Re: przestańcie proszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:28
              Joana.............jest sposob na twoja szufladke zeby ci nie
              wylatywala ....... Wyjm ja i nadstaw wiesz gdzie a jak bedzie pelna
              wcisnij ja jak gips na miare nowej. Bedzie sie trzymac a i pluc
              bedziesz miala czym!
          • pariah i z czego to ha? 14.09.05, 17:44
            Tylko idiota cieszy się z tej sytuacji.Dziś neoubecy odtrzelili Marszałka a
            podczas następnych jakichkolwiek wyborów znajdą kogoś innego.I posłużą się
            podobnymi metodami.
            Jeżeli kogoś cieszy błoto i obrzucanie adwersaży kałem to tylko mu współczuć-
            bowiem zawsze będzie zaskoczony jak trafi na niego następnym razem.
            Mamy przedsmak tego co nas czeka podczas nowej władzy: każdy chwyt jest
            dozwolony i każda metoda dobra.
            Policja polityczna ma to do siebie że nigdy się z niej nie odchodzi.
            Zastanówcie się w październiku nad urną jaki sobie czas szykujecie.
          • Gość: gp Re: przestańcie proszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:18
            A ty, szmaciarzu, znów się podszywasz?
            • Gość: gp O śmieciu pn. ioannabarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:24
              To było, oczywiście, do parcha, który podszywa się regularnie pod panią Barską
              podrabiając jej login poprzez napisanie go z krótkim "i" na początku. Śmieć ów
              (płeć obojętna) nie ma żadnego pomysłu na wylansowanie siebie pod swoim
              oryginalnym nickiem, pozostaje mu więc tylko podszywanie się pod inne osoby i
              żerowanie na ich popularności. O honorze nie wspomnę, bo to dla owego śmiecia
              termin całkowicie obcy i niezrozumiały.
    • Gość: Kaczor Donald NAŁĘCZ ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:57
      pozamiatane !
      • pariah Re: NAŁĘCZ ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) 14.09.05, 17:47
        I co zadowolony?
        Jak wywalą Twoje drzwi w nocy neoubecy na smyczy swej władzy to ciekawym Twej
        reakcji.
        • Gość: Kaczor Donald Re: NAŁĘCZ ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:02
          Cholernie ubawiony, jak nigdy ! Coś ci koleś instalacja w mózgu nawala gdy
          bredzisz o tych neoubekach , przecież to twój idol jest synkiem stalinowskiego
          zbrodniarza , on kapował na SB , on wreszcie wykorzystywał
          ubeków /rzeczywistych / z ABW, żeby nieco dorobić na zawirowaniach giełdy do
          swojej ministerialnej pensyjki, niestety wszystko na nic pękł jak
          kondon...marki CAREX.
          PS. Jeśli rolą nowych służb ochrony państwa będzie eliminacja z życia
          publicznego takich szumowin jak Cimoszewicz to jestem podwójnie szczęśliwy.
          • pariah Re: NAŁĘCZ ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) 15.09.05, 10:37
            Oj biedny tyś człeczku, biedny bo nie wiesz że rąbiesz sam sobie w czapkę a
            poten to na dynię założysz i pójdziesz śpiewać "Jeszcze Polska".
            A gdzie to mocium Panie masz jakieś konkretne dowody na niby zbrodnie starego
            Cimoszewicza? Może Macierewicz to podawał? Bo jęsli tak to gratuluję źródła,
            Antek już nawet psy w swoim sąsiedztwie podejrzewa o współpracę z SB tylko
            jeszcze teczek wszytkich nie dostał.
            Demokracji zaś chyba uczyłeś się na "czynach chwalebnych" Pinocheta czy
            Salazara skoro uważasz że kłamstwo i łamanie prawa służy czemu kolwiek.Przypomnę
            Ci nieuku że takie początki to miał Adolf Wąsik z kolegami jk sukcesywanie
            dobijał resztki demokracji weimarskiej.Zaś skoro tego nie wiesz i nie rozumiesz
            pojęcia demokracja i wolna gra sił to wracaj do szkolnej ławki tumanku.
          • Gość: Fred Re: NAŁĘCZ ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:26
            "Urządzenie", o którym piszesz ze swadą w swoim tekście nazywa sie KONDOM, a
            nie kondon.
    • szczery80 ( * ) ( * ) polityka ( * ) ( * ) 14.09.05, 18:01
      Rest In... Pain
    • Gość: mundi Re: C I M O S Z E W I C Z ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:37
      Pewnie teraz pojedzie do lasu żubrom jajka bujać, ciekawe czy tam można coś
      ukraść ?
      • joannabarska Brak pomysłow? 14.09.05, 21:37
        Znowu jakaś menda się pod mój nick ("ioanna...") podszyła. Brak pomysłów? Nawet
        splunąć mi się nie chce.
        • ioannabarska Re: Brak pomysłow? 14.09.05, 22:09
          ioanna czy joanna, wsio ryba , w tym czarnym dniu rodzimego bolszewizmu jakie
          to ma znaczenie ?A splunąć i tak nie dam rady bo mnie sztuczna szczęka wylata /
          prezent od tow . Wiesława za 68 /
          • Gość: gp Re: Brak pomysłow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:49
            Szkoda, śmieciu, że tow. Wiesław był tak powściągliwy i nie usunął ci w całości
            uzębienia. Nie miałbyś przynajmniej czym obgryzać dziś cudzych nogawek, ty
            tajniacki kundlu!
        • Gość: kk Pomysł dla p. joanny barskiej IP: *.lublin.mm.pl 19.09.05, 11:39
          Bardzo zawiodłem się na pani! Już miałem nadzieję, że od tej pory będzie pani
          pisać tylko takie komentarze, jak ten pierwszy! Może jeszcze pani to przemyśli?
      • pariah Re: C I M O S Z E W I C Z ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) 15.09.05, 10:42
      • pariah Re:mundi 16.09.05, 10:47
        Ciekawe socjologicznie i pschologicznie jest to, że najczęściej o kradzieżach
        piszą ci, którzy sami mają już niejedno na sumieniu. Ale widocznie poczucie winy
        najlepiej zagłuszyć głośnym darciem mordy o rządy prawa (i sprawiedliwości-tyle
        że mały Kaczorek też już ma wyroczek prawomocny na koncie).
        Tak więc człeku zrób rachubek sumienia i w te pędy leć do kościółka to może się
        jeszcze załapiesz na odpust grzechów- tylko dobrze zapłać.
    • Gość: stomatologradzi Re: Do joannybarskiej podrobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:32
      ioannabarska troche wyzej wkleilem sposob na twoja wypadajaca szczeke
      ale sobie poradzisz !
      • ioannabarska Re: Do joannybarskiej podrobki 14.09.05, 23:17
        serdecznie dziękuje napewno spróbuje tego prostego proletariackiego sposobu,
        powinieneś go polecić młody przyjacielu wszystkim przyszłym ofiarom, którym
        kaczystowscy siepacze powybijają zęby. Błagam, tylko chociaż dzisiaj nie
        nazywaj mnie podróbką. Zapalmy świeczkę ( * ) Włodek Cimoszko padł ( * )
        • janbezziemi Padła, ale demokracja! 14.09.05, 23:31
          ioannabarska napisała:

> serdecznie dziękuje napewno spróbuje tego prostego proletariackiego sposobu,
          > powinieneś go polecić młody przyjacielu wszystkim przyszłym ofiarom, którym
          > kaczystowscy siepacze powybijają zęby. Błagam, tylko chociaż dzisiaj nie
          > nazywaj mnie podróbką. Zapalmy świeczkę ( * ) Włodek Cimoszko padł ( * )

======================== Pada, ale demokracja w Polsce. Mam uwagę do p. Joanny
          (teraz ja, jakby w rewanżu): jak ktoś bije kogoś poniżej pasa, to splunięcie
          nie wystarcza. Ma Pani pozwolenie na broń? Ewent. mogę pożyczyc
          odpowiedni "instrument".
          • Gość: gosc. Re: Durnowaty Jan!!!!!! IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 15.09.05, 05:18
            • Gość: Jadwiga Re: Durnowaty Jan!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 15.09.05, 08:48
              Rozbawiła mnie debata pismaków z tendencynych pism. Wrózyli z fusów, co teraz
              zrobią sympatycy SLD i Cimoszewicza. Jakie podejmą decyzje, jak rozdzielą się
              ich głosy, jak bedą pędzić pod skrzydła Tuska, albo Borowskiego. Wyrażali
              przekonanie, że SLD zostało bez ojca i matki, bo taki młodzik jakim jest
              obecnie przewodniczący wcale sie nie liczy. Tak rozkładali członków i
              sympatyków SLD jakby to były bezradne, bezmózgie sieroty. Przewidywali totalny
              rozpad organizacji. Mam nadzieję, ze się rozczarują, ze ich zyczeniowe wróżby
              nie znajdą potwierdzenia. Czas pokaże.
              • pariah Re: Durnowaty Jan!!!!!! 15.09.05, 10:28
                To przecież stare, tradycyjne założenie: wyborcy lewicy to szara masa która jak
                owce idzie za wskazówkami dawanymi z góry.
                Najśmieszniejsze zaś jest to, że właśnie prawica polska wierzy w stary dogmat o
                oświeconym aparacie,kadrach tworzących ruch i prowadzącym bezwolne i
                nieuświadomione masy.Wierzy w dogmat który oficjalnie zwalcza.
                Zaś obstawianie że rzucimy coś Tuskowi a i Borowskiemu coś kapnie to już żywa
                obraza- nie jestem bydłem prowadzonym na pastwisko.
                I tak oto obnazyła się małość tych krasnali z prawicy: "nie jest już ważne
                jakie masz poglądy-ważne żebyś oddał nam swój głos.Pomogą ci w tym nasi ludzie
                jak np. Śpiewak Norymberski". Żenua jak mawiają panowie z kabaretu.
                Miłego dnia ludzie.
    • Gość: Kaczor Donald Hej komuszki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:03
      Daremne żale, porzućcie resztki nadziei nadciąga wasza Norymberga tylko
      przedtem jeszcze .... Bereza. BUhahahaha
      • Gość: Janek Re: Hej komuszki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:41
        Wy , komuszki, juz mozecie oddac mocz a nie glos
        • Gość: mario Re: cimoszewcz (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 08:25
        • pariah Re: Hej komuszki ! 16.09.05, 10:38
          Kolejny demokrata w brunatnym mundurku.
          A ile ty synku masz latek? Zapewne w '89 właziłeś pod stół bez schylania się a
          mamusia trzymała ptaszka kiedy chciałeś siku.
          Więc zachowaj swoje złote maksymy i bon-moty dla swych kolegów z Giertychjugend
          czy Brązowych Koszul Kaczystów.
          I powrót do kultury, jaskinowcu, też ci się przyda bo braki widzę masz takie że
          przeciąg czuć aż w Nowym Jorku.
      • pariah Re: Hej komuszki ! 16.09.05, 10:34
        I co badziewiu prawicowy? Radość wypełnia twe robaczywe serce? Mówisz że idzie
        Norymberga i Bereza? A czemu nie od razu Dachau czy Sołowki? I jak to będzie:
        cezura wieku dla internowanych? I jakie kryterium: czyny minione czy też już
        obecne? A ja mam szansę się załapać-mimo moich 28 lat-na przymusową idoktrynację
        i resocjalizację? A może powtórzycie marzec '68- ostatecznie gen.Moczar byłby
        dumny z płk Miodowicza, Brochwicza czy Nowka-tacy ideowcy to skarb każdej CzeKa;
        bez względu na ustrój.
        Masz chore poczucie humoru, chore myśli i chorą wizję świata- lecz to tylko
        dowód na to, co kryje się za hasłaem IV Rzeczpospolitej.
    • obces Re: C I M O S Z E W I C Z ( * ) ( * ) ( * ) ( * ) 16.09.05, 08:54
      PO wyborach, na wygnaniu
      W skromnych murach Uralska
      wegtować będzie asia barska
      • joannabarska Obces chce deportowac...Niezły uczeń! 16.09.05, 10:44
        Oj,obcesie,cos żle z Tobą pod sufitem, bo dowcipuszek słabiutki, ale podeslij
        mi link do fotki tych "murów Uralska". Gdzie jest ten Uralsk? W rymie u Ciebie
        tylko? No i wyjasnij, dlaczego chcesz mnie deportować? Bolszewizm w
        stalinowskim wydaniu masz we krwi - kto nie z nami, tego pod scianę.Gratulacje!
        Zdolnyś uczeń!
        • obces Re: Obces chce deportowac...Niezły uczeń! 16.09.05, 16:20
          joannabarska napisała:

> Oj,obcesie,cos żle z Tobą pod sufitem, bo dowcipuszek słabiutki, ale podeslij
          > mi link do fotki tych "murów Uralska". Gdzie jest ten Uralsk? W rymie u
          Ciebie
          > tylko?
          -------------------
          Dlaczego z was czerwoni takie lenie? To już nawet przeglądarki nie chce wam się
          odpalić, żeby sprawdzić, gdzie leży Uralsk?
          portalwiedzy.onet.pl/43577,haslo.html

No i wyjasnij, dlaczego chcesz mnie deportować? Bolszewizm w
          > stalinowskim wydaniu masz we krwi - kto nie z nami, tego pod
          scianę.Gratulacje!
          > Zdolnyś uczeń!
          -----------------------
          Czy ja cię chcę gdzieś deportować? Sama wyjedziesz ;)
      • pariah Re: obces 16.09.05, 10:53
        Tak myślałem-kolejkny awatar Dzierżyńskiego.
        Jak to jest że to prawicowe oszołomki mają największą ochotę na stosowanie
        metod swoich przeciwników ideowych? Brak własnych, konkretnych rozwiązań?
        A tyle przecież jest oryginalnych twórców z własnego obozu- dał nam przykład
        Mussollini jak zwyciężać mamy?
        Więcej wysiłków, sieroto po gen.Franco.
        • Gość: Edek Re: obces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:57
          Tak sie pompujecie i pompujecie, żadnej produktywności tylko para w gwizdek i
          ładne metafory. Cimoszko sie wyluzował i Ch mu na grób. Zmiana warty wszystkim
          dobrze zrobi, bo robi się nudno, a komuna i tak wróci bo ludzie tęsknią za
          czasem wiecznej siesty. Co do motywu Cimoszki i niby ochrony rodziny i bagna, w
          które ktoś go wpakował to wszem i wobec mówię dobrze się stało bo normalnego
          obywatela Urząd Skarbowy szczyśiłby z każdej darowizny ponad 9200 PLN (czy coś
          tam). I nie pier......cie mi tu że ON jako prezydent ma być ponad prawem. ON MA
          ŚWIECIĆ PRZYKŁADEM.
        • Gość: Kaczor Donald do par..cha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:21
          Panu Generałowi Franco mógłbyś conajwyżej cholewki glansować, bolszewicki
          śmieciu, jak byś potrafił gamoniu. A teraz wyj dalej twój skowyt leje miód w
          moje szczere serce.
          • Gość: lolo Re: do par..cha = kaczorka donalda IP: *.lublin.mm.pl 16.09.05, 18:19
            Kaczorek , co wiesz o gen.Franco? Zajmij sie edukacją kaczorku a nie
            zajmowaniem miejsca na forum.
          • pariah Re: do par..cha 19.09.05, 10:43
            Syneczku...... nawet nie wiesz jakiej argumentacji używać więc motasz się jak
            Kaczyński dziś po arenie
            • Gość: Kaczor Donald Oj par...chu, par..chu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:43
              Jużeś troszkę wydobrzał ? Wylizałeś rany ? Skomlesz znowu szceknąć próbujesz
              ale ukąsić nie dasz już rady !
              Wracając zaś do Pana Generała Franco, generalnie w stosunku do lewackiego łajna
              należałoby stosować metody resocjalizacji wypróbowane przez tego Wielkiego Męża
              Stanu w Hiszpanii, jednak w stosunku to tak żałosnego kretyna jak ty Parchu
              właściwsze zdają się być specjalistyczne instytucje typu Tworki czy Abramowice.
              Na co się decydujesz Parchu ? Wybieraj póki jeszcze możesz, JA KACZOR DONALD
              daję ci łaskawie tą możliwość .
              No a teraz parchu do budy ! Bo się Pan Kaczorek wkur... i smyczą przypier...
              • pariah Re: Oj par...chu, par..chu 21.09.05, 12:17
                Możesz mi naskoczyć chłpocze, i to musisz wpierw sobie stołeczek przyniść.
                A co do mego etnicznego pochodzenia malutki antysemito to muszę cię
                rozczarować- pochodzę, jak to sie ładnie zwykło mówić w tym bantustanie, ze 100%
                katolickiej rodziny, od 8 sprawdzonych pokoleń. Czego ty zapewne o sobie nie
                możesz powiedzieć- i temuż masz takie kompleksy na tym tle.
                Wypisałem się jednak ze wspólnoty wiernych których jedym charakterystycznym
                znakiem jest żywiołowa nienawiść do odmiennych etnicznie, kulturowo czy religijnie.
                Opluwasz Aryjczyka mały,kieszonkowy hitlerku. Ale mnie to zwisa i powiewa: te
                wasze etniczno-polityczne plany segregacyjne.
                A żeby jeszcze zepsuć ci smak i nastrój to dodam że miałem wątpliwą przyjemność
                należeć do Młodych Konserwatystów- nie wiem czy ta hunwejbińska banda jeszcze
                działa.I było to 2 lata żenua- jeśli wiesz o czym mówię kaczorze.
                I tak jest ze wszystkim co tworzycie; gó..ane reformy, które trzeba
                nieustannie poprawiać, sekciarsko-dyletanckie organizacje i wieczny pęd do
                korytka, od którego odpadacie co 4 lata zawczasu zmieniając kolorki.
                Zdrowia ci życzę połamańcu, i wytrwałości- bo będziesz jej potrzebował jak
                zaczniecie znów wysyłać transporty.
        • obces Re: obces 16.09.05, 16:22
          pariah napisał:

> Tak myślałem-kolejkny awatar Dzierżyńskiego.
          > Jak to jest że to prawicowe oszołomki mają największą ochotę na stosowanie
          > metod swoich przeciwników ideowych? Brak własnych, konkretnych rozwiązań?
          ---------------------
          Nie boimy się szeroko czerpać z cennych doświadczeń naszych rodaków ;)
          • pariah Re: obces 19.09.05, 10:46
            No tak, nawet warto chwalić zdolność poszukiwania wzorców ... ale dlaczego nie
            Mengele? Ten to miał jeszcze na celu podobno "pracę naukową".
            Zdrowia dużo życzę bo przyda się przy nadchodzących deportacjach.
            • szczery80 Re: obces 21.09.05, 12:23
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29315586

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka