sienia75 25.10.06, 09:52 Prosze o informację na temat wesel w dworku. jeżeli ktoś był lub organizował proszę o komentarz. jakie jest jedzenie, obsługa itp. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miamore999 Re: dworek szlachecki 12.12.06, 09:57 moja koleżanka miała wesele w dworku szlacheckim, ogolnie miejsce bardzo fajne, zabawa była super! jedyny minus to obsługa... trzeba było niemalże dopraszać się o herbatę, kawę, soki... nic nieprzynosili jak ich się o to poprosiło (a miało być bez ograniczeń! ) no i minusem było wtedy to klepisko przed wejściem, sukienki już na progu uwalone błotskiem...teraz bodajże już wylali tam jakis asfalt czy coś to powinno być oki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: dworek szlachecki 17.12.06, 12:26 tak, tak , tak ogólnie w porządku, ale obsługa TRAGICZNA! o 4 zabierali nam talerzyki spod nosa, mimo, że zapłacone było za całą noc... Odpowiedz Link Zgłoś
monika9680 Re: dworek szlachecki 14.05.07, 17:21 a ja byłam na 2 weselach w Dworku,na swoim i kolezanki i zarowno ja jak i wszyscy moi goscie byli bardzo zadowoleni.Lokal naprawde bardzo ładny.obsługa kelnerska sprawna i miła a jedzenie pyszne i podane na czas. goraco polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
reni_78 Re: dworek szlachecki 24.01.07, 12:56 miamore999, czyżby to było moje wesele??? czy wszystkie tam takie rewelacyjne??? lokal sam w sobie jest naprawdę super!!! natomiast obsługa przy stołach fatalna!!! - kłamią, że czegoś już tam nie ma, a rano widzisz to w zlewkach - obiecują, że to, co zostanie na stołach jest Twoje, tylko, że wcześniej stoły sami uprzątnął np. chleb idzie do zamrażarki i jest na następne wesele - mają dokładać do stołu, a nawet pustych naczyń nie zabiorą - ciasta i owoców było na kilogramy tyle samo, ciastem dzieliliśmy do ostatniego gościa na tzw odchodne, natomiast owoców było tyle co na paterach, reszta wyparowała - czytaj bagażniki samochodów obsługi - tort został podany bez udziału pary młodej i szybko schowany do kuchni - szef kuchni uchlał się jak dzika świnia i rano naszych gości wypraszał - co do soków/kawy/herbaty było jak w poście miamore999, jak nie gorzej - w ostatniej chwili, mimo umowy i zaliczki, cena za osobę poszła w górę (bądź mądry i szukaj nowego lokalu na tydzień przed imprezą) lokal sam w sobie jest naprawdę super!!! większość mankamentów widoczna jest wyłącznie od strony Młodych, jeśli to oni są organizatorami - jeśli organizatorami są Rodzice Młodych, to Młodzi wielu rzeczy jednak nie zauważą... jeśli dopisze orkiestra i goście, to praktycznie widoczne są tylko te nieszczęsne soki, kawy i herbaty... o cappucino nie ma co marzyć... tak jak nie ma co marzyć o korkociągach i kieliszkach do wina... a jak to na weselach, każde inne, i chyba żadne nie jest idealne... wtedy byliśmy zdenerwowani, dziś sypiemy anegdotkami... klepiska nie zauważyłam... być może byłam za bardzo przejęta... nikt też się niczym nie zatruł, jak napisała Gość: maristella... jednak trzeba przyznać, że śledzie były o bezpłciowym smaku wody... pozdrawiam i mimo wszystko lokal polecam, jeśli uda się wypertraktować własną obsługę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dworek szlachecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 15:41 potwierdzam bardzo fajna sala,smaczne jedzenie tylko aosługa do kitu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maristella Re: dworek szlachecki IP: *.lublin.mm.pl 17.01.07, 19:00 jedzenie fujjj (zatrucie-nie tylko ja więcej osób), obsłga do kitu, miejsce ok Odpowiedz Link Zgłoś