roxanna1336
04.12.06, 10:54
Zamieszczam ten post na kilku lokalych forach , z nadzieją ,że może ktoś pomoże mi w moim problemie . Poszukuję bowiem mieszkania w Krasnymstawie . Mieszkam wraz z dziecmi w domu swoich rodziców , gdzie jest bardzo mało miejsca . Mam do dyspozycji jeden pokoj i jest nam bardzo ciasno . mam 3 dzieci w wieku 6 lat, 5 lat i 3,5 roku . W lecie nie mam problemu bo jest duzy ogród i dzieci mają miejsce do zabawy , ale w zimie jest trudno . Dom jest bardzo stary i nie mozna go dogrzac, skutkiem czego dzieci czesto chorują . Dlatego zwracam sie z probą , może ktoś ma nieuzywane mieszakanie w Krasnymstawie i pozwolił nam pzremieszkac pzrez okres zimowy . Jestem w stanie opłacic czynsz i wszelkie opłaty typu prad woda gaz , ale niestey nie stac mnie na zapłate odstepnego . Może być nawet najmniejsze mieszakanie , z meblami lub bez jest mi to obojetne . Może byc to wieksze mieszkanie , a dla nas udostepnione jeden pokój . A może ktos niezamieszkały dom w Krasnystawie i pozwolił by w zamian za opieke nad domem i ogrodem pzrebywac tam mi wraz z dziecmi ?? Nie obawiam sie trudnych warunków , moge palić w piecach aby tylko była bierzaca woda , . Oczywiscie jestem w stanie pokryć wszelkie koszty związne z moim pobytem , prad woda ,ale nie stac mnie na opłacenie odstepnego . Może Ktoś mieszka Poza Krasnymstawem i taka opieka nad domem czy mieszkaniem ucieszyła by go ,jestem uczciwa osoba . Dziekuje za wszelkie komentarze o ilości dzieci, kidy one sie rodziły moja sytuacja była diametralnie różna od dzisiejszej , miałam prace i dobrze sobie radziłam , niestey przypadkowo złamałam noge i straciłam miejsce pracy . Bardzo prosze o pomoc , może nadchodzace swieta spedze juz w nowym miejscu . ? Prosze pisac na priv , odpowiem na wszelkie pytania . Za złosliwe komentarze dziekuje . Chetnie odmaluje mieszkanie , jesli bedzie tego potrzebowało , mogę tez wykonac potrzebne reperacjie , moj brat pomoże mi w tym . Brat posiada tez piłę motorową i może wyciac i uorzadkowac ogród przy domu . Czekam z nadzieją na wiadomości pod adresem gazetowym roxanna1336@gazeta.pl lub roxanna1336@wp.pl.