jetbang 09.05.03, 10:48 Czy bedzie matrix II w lubelskich kinach??? Nie jestem wielbicielem ale obejżeć bym obejżał ;) Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jetbang Re: Matrix???? 09.05.03, 16:10 o matko aż tyle czasu jeszcze :/ Dzięki peppe wiedziałem że na Ciebie mogę liczyć Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Matrix???? 12.05.03, 21:26 ObejRZec bys z penoscią obejRZal.........a cyc ma piatke z polskiego...Twoja krew??? ;] Tez z checia pojde. Czasem potrzeba jeno rozrywki. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike sprostowanie IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 20:35 pepe chcial cie chyba zrobic na szaro, przedwczoraj bylem w kosmosie i juz prawdopodobnie sa w przedsprzedazy blety na "Matrix II" a premiera wyjatkowo zgodnie z cala polska czyli ponoc 23 maja, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Czym jest Matrix??? to UE!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 20:40 Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Czym jest Matrix??? to UE!!!!!! 13.05.03, 21:10 O masz a Ten znów o polityce !!!! Sorry ale już mi się to powoli nudzi!!! Pytałem tylko czy i kiedy będzie w kinach a tu masz już o UE!!! Co nie którzy są bardzo monotematyczni wrrrrrrrr UE będzie potem jakoś w czerwcu!!! I się jeszcze zastanowię czy za czy przeciw!!! a narazie chwila bezsensownego relaksu w kinie przy wypełnionym efektami specjalnymi i zupełnie nie realistycznym F I L M I E!!! Paniał ??? Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Czym jest Matrix??? to UE!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 10:04 jetbang napisał: > O masz a Ten znów o polityce !!!! > > Sorry ale już mi się to powoli nudzi!!! Pytałem tylko czy i kiedy będzie w > kinach a tu masz już o UE!!! Co nie którzy są bardzo monotematyczni wrrrrrrrr > > UE będzie potem jakoś w czerwcu!!! I się jeszcze zastanowię czy za czy > przeciw!!! a narazie chwila bezsensownego relaksu w kinie przy wypełnionym > efektami specjalnymi i zupełnie nie realistycznym F I L M I E!!! > > Paniał ??? > > Pozdrawiam!!! :) - ja tylko zauważyłem podobieństwa między Matrixem a UE.. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Czym jest Matrix??? to UE!!!!!! 14.05.03, 10:11 A co masz teraz ???? Dla skarbówki jesteś numerem nip Dla lekarza numerem pesel W pracy tez pewnie masz swój numerek Masz swój numer telefonu Masz swój adres Masz numer rejestracyjny samochodu Pełne ocyfrowanie!!! Cóż ja widzę że masz swoje miejsce ponumerowany jesteś!!! Więc jesteś w sieci!!! A co do UE to nie widzę związku z siecią???? Wyjaśnij mi na czym mają polegać podobieństwa???? Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś