Gość: gosc IP: *.spray.net.pl / 192.168.1.* 08.07.03, 18:17 Podobno macie w Lublinie dobre pizzerie, dajcie namiary. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepperoni78 Re: Pizzerie 08.07.03, 18:24 W Giuseppe mają dobrą pizzę. Niestety, na wszystko (kartę, złożenie zamówienia, pizzę, rachunek) trzeba bardzo długo czekać. Dobra jest jeszcze Azerna na starówce. Polecam też Pizza Pizza na Lipowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_wu Re: Pizzerie IP: *.lublin.mm.pl 08.07.03, 18:25 " Casa Mia" na Hryniewieckiego niedaleko Hotelu Studenta Zaoczniego. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pizzerie IP: *.spray.net.pl / 192.168.1.* 08.07.03, 18:27 Feng ju ! Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Pizzerie 08.07.03, 20:59 Gość portalu: ania_wu napisał(a): > " Casa Mia" na Hryniewieckiego niedaleko Hotelu Studenta Zaoczniego. > Smacznego! No ja sie calkowicie zgadzam z koleznaka, moge jeszcze dodac pizzernie "czerwony pazdzierni":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTS Re: Pizzerie IP: *.n.net.pl 08.07.03, 23:42 Super pizza,szkoda ze nie mozna zamówić z dostawą do domu ,a znasz La Casa na Skłodowskiej?To są ci sami goście tylko póżniej coś im się znudziła praca razem.Ale pizze mają ok.Smacznej pizzy Aniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daff Re: Pizzerie IP: *.resetnet.pl 08.07.03, 20:01 Jako że robiłem im stronkę (ze względu że mają najlepsze pizze w lublinie:) to polecam jak najbardziej: www.czerwony.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig Falkenstein Re: Pizzerie IP: *.it-net.pl 08.07.03, 22:12 Gość portalu: gosc napisał(a): > Podobno macie w Lublinie dobre pizzerie, dajcie namiary. Pozdrawiam. zjadłem raz bardzo dobrą i niedrogą pizzę w resturacji Sphinx. Dali do niej bardzo dobry sosik, pikantny itd. Jak zamówiłem Calzone to bałem się, że nie zjem - i faktycznie całej mi się nie udało zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom_dociek Re: Pizzerie 08.07.03, 23:04 A ja uwazam sie za smakosza pizzy. Najlepsza pizza jaka jadlem to pozycja 7 na ciescie sezamowym w pizzeri ZODIAK. Szczerze polecam dla mieszkancow lsmu i nie tylko to jest na Jana Sawy, malutki lokal ale bardzo przyjemnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_wu Re: Pizzerie IP: *.lublin.mm.pl 09.07.03, 07:52 Ciekawe, ciekawe. Muszę koniecznie spróbować, bo ten lokalik to jak ręką sięgnąć jest bardzo blisko gdzie mieszkam! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Pizzerie 09.07.03, 02:13 A ja w Acernie uwielbiam pierozka:)w srodku szyneczka,serek i czosneczek.No calowanie po czyms takim odpada ale jakie pyszne. Spac nie moge :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Pizzerie IP: *.lodz.mm.pl 09.07.03, 02:17 Hm, spij Czarna, spij, slodkich snow... ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Pizzerie 09.07.03, 02:18 Ja nie moge spac,ale Ty Hm` Tobie sen wskazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Pizzerie IP: *.lodz.mm.pl 09.07.03, 02:19 Bredzisz Kobieto... ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Pizzerie IP: *.lodz.mm.pl 09.07.03, 02:21 Slowa slowa slowa....... dobranoc Czarna33 pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Pizzerie 09.07.03, 02:44 Jak ktoś zgłodnieje późnym wieczorem/w nocy i dysponuje samochodem to polecam NYCP na stacji Jet na Unii Lubelskiej. Może nie najlepsza to pizza w Lublinie, ale i nie najgorsza, no i ja akurat trafiłem na promocję, w której do jednej dużej dawali drugą, też dużą. :P Aha, lepiej brać na wynos, bo czasem nieciekawe towarzystwo zachodzi (zajeżdża :P) na tę stację. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Pizzerie "PICCOLO!" 09.07.03, 08:02 Jedyna w swoim specyficznym smaku i o niskiej cenie, bardzo "real- socjalistycznie" tradycyjna, lubelska i "siermiężna", z lat minionych, bo drugą taka już koło kina Wyzwolenie - Apollo, przemieniono całkowicie - to pizza z Piccolo (LSS) przy wejściu do Sasa. Dla miłośników wspomnień i dla kolekcjonerów odpływających w przeszłość smaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Pizzerie IP: 217.153.156.* 09.07.03, 08:09 Hm, jako znawca "łudzkich" pizzerii, pisze co nastepuje: 1. Solo(kilka ich jest, ale oceniam na na Narutowicza)- dobre cisto, duze, ale..........ZAjebisty sos pomidorowy, z dodatkiem oregano i wogle. Sos jest chyba najlepszy w Łódzi. Jedyne braki, to brak do wyboru jeszcze dwoch podstawowych sosow: ostrego i czosnkowego. Pizza generalnie dobra. 2. Wszelkiego rodzaju telepizze i Pizze Hut, odrzucam. 3. Rog Andrzeja Struga/Gdanska- Chyba pod wzgledem objetosciowo-cenowym najlepsza Pizza wg mnie w Łodzi jaka jadlem. 42 cm obwodu, pieczarki, szynka, w miare grube ciasto. 13 zeta. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś