Dodaj do ulubionych

Do P.T. admina

IP: *.it-net.pl 21.08.08, 17:32
dlaczego usuwane są moje posty?Ani raz nie naruszyłem Netykiety,ani raz nikomu na forum nie ubliżyłem.Moje wpisy są krótkie,a do artykułów podaję linki.
Co więc jest powodem wyrzucania moich wpisów dotyczących busów?Moje wpisy są oparte wyłacznie na informacjach prasowych i innych portalach.Niczego nie wyssałem sbie z palca.
A więc Panie Adminie?Nadgorliwość?A może "układ" z busiarzami aby nie podawać złych (choć prawdziwych) informacji na ich temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuzia Re: Do P.T. admina IP: *.gprs.plus.pl 21.08.08, 18:09
      Dokładnie zauważyłam to samo, odnośnie moich wpisów. Forum jest nie
      obiektywne, a wpisy obywatela a. obrażające innych uzytkowników są
      utrzymywane, zaś znikają wpisy ukazujace prawde odnośnie komunikacji
      maszrutkowej.
      • empi Re: Do P.T. admina 21.08.08, 18:27
        Zdominowane przez trolli wątki są wysyłane na ośle forum bądź
        całkowicie usuwane. Wdawanie się w dyskusję z trollami narusza
        netykietę. Istnieje możliwość założenia forum prywatnego w portalu
        gazeta.pl i tam uprawianie podobnej zabawy odnośnie komunikacji
        maszrutkowej. Można założyć także blog, do czego zachęcam.
        pzdr.
        • Gość: nie jeżdżę busami Re: Do P.T. admina IP: *.it-net.pl 21.08.08, 18:38
          Zostałem określony mianem trolla.Nie dyskutuję na ten temat.Przyjmuję z pokorą ten epitet.No i w tej sytuacji zapytuję:czy niejaki aron,którego pełno na prawie każdym forum - nie jest trollem?
          Ale chyba nie,skoro jego bzdurne (prawie zawsze identyczne) wpisy jakimś dziwnym trafem się zachowują.
          Uważam,że wątki trolli forumowych powinny bezwzględnie lądować w koszu (albo w szambie-niejakiego a...)
          • empi Re: Do P.T. admina 21.08.08, 19:15
            Nie określiłem Cię tak!. Aron trolluje, sothink. Taką przyjęli rolę
            na forum, dobrze im z tym :) i nawet się tego nie wypierają. Wdajesz
            się z nimi często w dyskusje, po usunięciu ich trollujących postów
            Twoje wypowiedzi są skierowane w pustkę, Tak więc nie karmić trolli,
            nie dyskutować z nimi bo to ich utrzymuje przy życiu a zabija
            wszelką logiczną dyskusję.
            • Gość: aron Re: Do P.T. admina IP: *.lublin.enterpol.pl 21.08.08, 19:30
              PKP nie ma najmniejszych szans z busami. NIe dość że pociągi kursują
              bardzo rzadko ( można sobie poczekać na pociąg godzinę albo i pół
              dnia) to jeszcze pociągi wiecznie się spoźniają.
            • sothink Re: Do P.T. admina 21.08.08, 19:40
              Ty też trolujesz Empi, zakładasz bardzo często wątki o niczym i jakoś nikt nie ma obiekcji że zaśmiecasz forum, także nie zachowuj się jak hipokryta: "ja mogę trolować a inni nie"
            • Gość: nie jeżdżę busami Re: Do P.T. admina IP: *.it-net.pl 24.08.08, 15:23
              ......Wdajesz się z nimi często w dyskusje, po usunięciu ich trollujących postów.Twoje wypowiedzi są skierowane w pustkę.... (???)
              Coś Ci się pokićkało co nieco.Ja nie dyskutuję z kimś (nikim) kogo usunięto z Forum.
              I znowu zniknął mój wpis,pomimo że nie reagowałem na "zaczepki".Przeżyję i to.Nie muszę udzielać się na tym ani na innych forach Gazety.Wpisy arona poozostają,inne w większości przypadków są kasowane.
              Życzę więc powodzenia i cierpliwości w usuwaniu wątków.
              • empi Re: Do P.T. admina 24.08.08, 16:12
                Twoje wpisy nie są usuwane indywidualnie. Tylko wtedy ich brak gdy
                znajdują się w całkowicie strollowanym wątku. Wtedy przeważnie wątek
                ląduje na oślim forum i tam je odnajdziesz. Podziękuj trollom.
                pzdr.
                • sothink Re: Do P.T. admina 24.08.08, 17:50
                  empi, wszystkie wątki które zakładamy nie są luźnymi przemysleniami tylko odniesieniem do artykułów w prasie. Zrozum to proszę w końcu iż my opieramy się na faktach! Ja wiem że nie dostajesz ani grosza za pracę tutaj, ale to nie powód żeby sie wyżywać przez kasowanie, chyba nie zaliczaś się do frustratów życiowych?
                • Gość: nie jeżdżę busami Re: Do P.T. admina IP: *.it-net.pl 24.08.08, 18:46
                  Jeszcze tylko raz dokonuję wpisu i znikam.Otóż zgodnie z wyjaśnieniami:
                  forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
                  Cytat:Dlaczego moja wypowiedź została skasowana?

Wypowiedż musiała naruszyć Regulamin, być sprzeczna z zasadami Netykiety lub mocno odbiegać od tematyki forum. Pozwalamy na publikację dowolnych poglądów, o ile ich głoszenie nie jest niezgodne z prawem. Nie ingerujemy w wolność słowa, chcemy tylko, żeby na forum było mniej spamu i wulgaryzmów. W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło.
                  Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum@agora.pl lub do administratorów społecznych danego forum.

Na czym więc polegał mój błąd?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka