Dodaj do ulubionych

Geisum Village i Triton Empire Beach Resort-ktoś??

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 18:51
Im więcej czytam na forum o Egipcie tym więcej mam bałaganu w głowie. Na
temat wycieczek fakultatywnych obsługi itp. poczytam później a teraz
chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o dwóch hotelach które biorę pod uwagę
przy wyjeździe: Geisum Village i Triton Empire BR. Na stronach internetowych
znalazłem tylko oficjalne informacje a interesują mnie praktyczne wskazówki
kogoś kto tam był. Oba są w Hurghadzie, a Empire... to dawny Three Corners.
Pomóżcie!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: nija Re: Geisum Village i Triton Empire Beach Resort-k IP: 213.212.203.* 05.02.04, 23:30
      ja bylam w Empire na poczatku grudnia, bylo ok, chociaz bez rewelacji no i
      troszke daleko od centrum
      Pozdrawiam
      • Gość: niudark Re: Geisum Village i Triton Empire Beach Resort-k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 15:58
        dzięki za informację. Cieszy każdy sygnał od kogoś, kto sam coś widział. W
        zasadzie to nie zalezy mi na luksusach. Ważne czyste łóżko, łazienka i woda.
        Możesz coś więcej na te tematy? Jak wygląda plaża? łównie chodzi mi o to, czy
        jest wąska w zatoce (na kilkadziesiąt metrów), czy dużo szersza i na otwarte
        morze. Z jakim biurem była(e)ś?Pozdrowienia.
        • Gość: nija Re: Geisum Village i Triton Empire Beach Resort-k IP: 213.212.203.* 06.02.04, 19:02
          Bylam z Ecco Holiday.
          Pokoje przestronne, czysta posciel zmieniana codziennie. Lazienka czysta, woda
          ciepla. Jedzonko tez dobre. Plaza znajduje sie ok 150m od hotelu, dosc mala.
          Pozdrawiam
          • Gość: niudark Re: Geisum Village i Triton Empire Beach Resort-k IP: *.dialup.telenergo.pl 09.02.04, 23:01
            jeszcze raz dzięki za informacje. Jeśli przypomni Ci się coś istotnego, co
            mogłoby mi się przydać to proszę o informacje. Wybieram się w maju i mam w
            planie oczywiście kilka wycieczek no i jasne (po przeczytaniu wielu opinii na
            forum), że kompletnie nie wiem z kim, jak i z aile. Chyba po raz kolejny
            zawierzę w ślepy traf i mam nadzieję, że nie będzie to pierwszy chybiony
            strzał. Mam jeszcze pytanie co do łazienki: czy jest w pokoju, czy na
            korytarzu? Pozdrawiam.
            • casyeel Re: Geisum Village i Triton Empire Beach Resort-k 10.02.04, 09:54
              Czesc wrocilem w piatek z Triton Empire Beach i odrazu ci wyjasnie, hotel
              nazywa sie Amal Villige i nalezy do Triton Empire Hotel`s (zwroc uwage na
              liczbe mnoga) Triton Empire Hotel`s to: Thre Conners Empire - bez plazy w
              centrum ad-dahar starej czesci miasta, Triton Empire Inn - jak wyzej i Amal
              Vilige (Triton Empire Beach Resort) - tuz przy wlasnej plazy, kameralny z
              bardzo mila i dobra obsluga, dobre roznorodne jedzienie, bardzo czysto, knajpa
              na terenie hotelu z codziennymi imprezami. Pamietej jednak ze to tylko 3
              gwizdki, wiec pokoje nie sa luksusowe, chociaz ja ja z narzeczona mielismy
              pokoj z widokiem na morze i basen. W pokoju znajdziesz TV, Lodowke, klime,
              jedno wielkie lozko lub dwa nieco mniejsze, mydlo reczniki itp. Szczerze
              polecam, zreszta sami tam wracamy we wrzesniu. A-ha odlegloscia od centrum
              rozrywkowego sie nie martw, bus do sakali kosztuje 1 funta czyli nasze ok. 60
              groszy, od osoby. Pamietaj jednak ze to wszystko to kwestja gustu, my
              poczatkowo chcielicmy sie przeniesc do hotelu o wyzszym stanardzie ale
              uznalismy ze takich ludzi jak ci pracujacy w tym hotelu i takiego rodzinnego
              klimatu nie znajdziemy gdzie indziej. Ale sie rospisalem, ale wiesz wspomnienia
              wciaz zywe. Pozdrawiam
              • Gość: niudark Re: Geisum Village i Triton Empire Beach Resort-k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 14:40
                Serdeczne dzięki za informacje. Chodzi mi dokładnie o Triton Empire Beach
                Resort. Wybieramy się tam we dwoje w maju. Nie chodzi nam o wielki komfort.
                Najważniejsze, żeby było czysto i blisko do wody. Czy masz może nawiązany jakiś
                kontakt lub ważne spostrzeżenie odnośnie pobytu, imprez fakultatywnych, obsługi
                itp. Chętnie "łykam" wszelkie istotne informacje. Pozdrawiam.
                • casyeel Re: Geisum Village i Triton Empire Beach Resort-k 13.02.04, 10:36
                  Witaj!
                  Jesli chodzi o wycieczki to wykupilem je u Soni! pakiet za 70 dolcow to: Kair
                  1dzien, Luksor 1dzien, rafy i safari. my doplacilismy o ile pamietam cos kolo 5
                  dolarow i zamienilismy jeep safari na quad safari. opis pierwszej wycieczki
                  czyli raf zamiescilem w watku "Sonia Opis Wycieczek". Jestesmy zadowoleni wiec
                  polacamy uslugi Soni, mozna zawsze liczyc na jej i jej meza pomoc! Pozatym to
                  bardzo mili i otwarci ludzie. Mozesz wyslac do niej maila ze strony
                  www.hugharda.pl lub zadzwonic napisz do mnie na adres casyeel@poczta.onet.pl to
                  podam ci telefon. Co do samego pobytu to spostrzezenia sa takie. Postaraj sie
                  zalatwic sobie pokuj w duzym pawilonie przy plazy. Jak sienie uda pierwszego
                  dnia to zmus recepcioniste do zmiany pokoj nastepnego dnia, mozesz np: dac mu
                  trzy dolce, ja tak zrobilem i nastepnego dnia przenieslismy sie do pokoju z
                  widokiem na moze (czesciowym). Pozatym w hotelu pracuje Marta ktora jest tam
                  administratorem wiec gdyby cos to skontaktuj sue z nia przez recepcje, napewno
                  ci pomoze. Inne sprawy ktore teraz przychodza mi do glowy to zostawiaj
                  codziennie na lozku 1 funta (lub wiecej jak masz ochote) bedziesz mial
                  codziennie nowoa dekoracje w pokoju, swieze reczniki, posciel. a razie to tyle
                  jak mi sie cos przypomnie to ci napisze. Sprobuj wyslac mi maila to bedzie
                  latwiej sie kotaktowac
                  pozdrwiam
                  Atur
    • Gość: Akasha Re: Geisum Village i Triton Empire Beach Resort-k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 14:40
      Podejrzewam że wróciłeś juz z Egiptu. Również wybieram sie do tego hotelu i
      byłabym wdzieczna za wszelkie informacje zarówno na jego temat jak i na temat
      otoczenia.Chodzi mi o dyskoteki , zakupy, wycieczki itp. Będę wdzieczna za
      szybka odpowiedz.Pozdrawiam
      • Gość: niudark Re: Geisum Village i Triton Empire Beach Resort-k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 19:06
        Niestety nie pomogę Ci, bo w międzyczasie zmieniłem hotel na Sea Garden, a
        wylatuję już za niespełna 16 godzin!!!!!!!!
    • etrusek Re: Geisum Village 19.05.04, 15:16
      Geisum mozecie sobie z czystym sumieniem podarować. O Empire możecie poczytac
      na hotelowym forum pc_maniaca forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=14938&w=8234106

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka