puma70 28.06.10, 11:54 czy z Hurghady organizowana jest wycieczka do Blue Hole???Jaka cena?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maurra Re: Blue hole z Hurghady?? 28.06.10, 12:32 Przecież Blue Hole jest w Dahab, na Synaju... Odpowiedz Link Zgłoś
puma70 Re: Blue hole z Hurghady?? 28.06.10, 20:01 moje zapytanie dotyczy czego innego nie gdzie sie znajduje bo to akurat wiem tylko interesuje mnie czy organizuja taka wycieczke z hurghady bo z sharmu tak chyba czytasz ze zrozumieniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Blue hole z Hurghady?? 28.06.10, 20:23 Oczywiście , że organizują ..... na tak postawionę pytanie nie można odpowiedzieć inaczej :-) Wszystko to oczywiście kwestia finansów , przecież to oczywiste . Może być samolotem z Hrg do Sharm , albo zwykłym promem lub szybkim katamaranem , bo najpierw musisz się jakoś przetransportować na Synaj , warto rozważyć załatwienie noclegów na Synaju inaczej będzie dość męczocą , ponadto warto nad Blu Holem znaleść się rano Jak zapłacisz to napewno jakieś biuro licencjonowane załatwi Ci taką wycieczkę w wersji VIP czyli ewentualnie dla Ciebie i Twojej rodziny Dla Egipcjan nie ma rzeczy niemożliwych , trzeba tylko dopytać dokładnie o cenę finalną Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: Blue hole z Hurghady?? 28.06.10, 20:39 wojtek37k napisał: > Oczywiście , że organizują ..... na tak postawionę pytanie > nie można odpowiedzieć inaczej :-) > Wszystko to oczywiście kwestia finansów , przecież to oczywiste . > Może być samolotem z Hrg do Sharm , albo zwykłym promem lub szybkim > katamaranem , bo najpierw musisz się jakoś przetransportować na Synaj , > warto rozważyć załatwienie noclegów na Synaju inaczej będzie dość > męczocą , ponadto warto nad Blu Holem znaleść się rano > Jak zapłacisz to napewno jakieś biuro licencjonowane załatwi Ci taką > wycieczkę w wersji VIP czyli ewentualnie dla Ciebie i Twojej rodziny > Dla Egipcjan nie ma rzeczy niemożliwych , trzeba tylko dopytać > dokładnie o cenę finalną wojtek37k ma w pełni racje nie ma innej odpowiedzi na to pytanie a ja podejrzewam że z np. krakowa też by ci zorganizowali taki fakultet nie ma rzeczy niemożliwych u egipcjan kwestia ceny i poczucia humoru !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: w sumie racja:-D 28.06.10, 22:13 maurra napisała: > w sumie racja:-D maurra to ty /miałaś/eś masz/ racje odpisując na pytanie pumy cyt. "Przecież Blue Hole jest w Dahab, na Synaju..." i nikt nie organizuje tak naprawde fakultetu z hur.. do dahabu /mija się to z logiką/ reszta to kwestia poczucia humoru po tym jak puma napisała iż nie zrozumieliśmy pytania a owszem pytanie zrozumieliśmy wszyscy a że odpowiedż pumy nas rozbawiła .... tak bywa czasami pozdrawiam i życzę pumie miłego pobytu w egipcie w hurghadzie i superowego fakultetu do Blue hole z Hurghady !!! ha ha Odpowiedz Link Zgłoś