Dodaj do ulubionych

Bakr (Abomakr)

05.12.04, 17:09
Bakr(Abomakr)teraz mowia na niego już inaczej ;)
Poznałam go w El Gunie (styczeń 2003r) w hotelu Sharaton Miramar, był tam
animatorem. Spedzalismy w ciagu dnia duzo czasu, wydawal sie normalnym
facetem a po powrocie do Polski wysylal wiele milosnych sms-ow i zapewnien o
wielkiej i jedynej miłości ... pojechalam w czerwcu ponownie do Egiptu ale
tym razem do Hurghady, nie pojechalam tam ze wzgledu na niego ale oczywiscie
sie spotkalismy .... (ciag dalszy nastapi)

Od maja czy kwietnia 2004r. pracuje w hotelu Aqua Fun w Hurghadzie.
Obserwuj wątek
    • hurghada Re: Bakr (Abobakr) 05.12.04, 21:47
      ... po przyjezdzie oczywiscie byl szczesliwy i zapewnial o swojej wiernosci ...
      probowal mnie przeleciec ale mu sie nie udalo ... jak wracalismy zabczyalam jak
      pewna niemka (stara i brzydka) zaczyna sie do niego usmiechac, zawowala go a ja
      zamiast poczakac zoastawilam go, bo zaczelam rozumiec jaki on naprawde jest,
      pozniej jeszcze dzwonil do mojego hotelu, nagrywal sie na sekretarce itp. to
      był czerwiec 2003 roku. Pozniej jeszcze dlugo wysylam sms-y i nawet dzwonil, w
      maju 2004r. zadzwonil do mnie i powiedzial ze pracuje teraz w Agua Fanie
      jechalam za tydz pozniej i mialam go odwiedzic ... odwiedzilam na poczatku
      lipca. Byliśmy tam na basenie ... rozmawialiśmy, dawalam mu do zroumienia ze na
      nic nie moze liczyc, ze jestem teraz z kochanym facetem z Hurghady, a on na to
      zaczal mi proponowac wyjscie do jego pokoju hotelowego na sex ... tak
      bezposrednio zaczal mi to proponowac a gdy po jakims czasie zaczela nas
      obserwowac jakac panienka (ok 17 lat moze 16) opowiadal mi jak sie z nia kochal
      ostatniej nocy i jak bardzo ona jest napalona na niego ...
      To byla historia w bardzo wielkim skrocie ktora daje bardzo wiele do myslenia,
      bo on na poczatku byl bardzo mily a pozniej bardzo natarczywie proponował sex.
    • hurghada Re: Bakr (Abobakr) 05.12.04, 21:50
      tylko ze w Aqua Fanie ma jakies inne imie ... inaczej na niego mowia ... jak
      sie nie myle to cos na M, odroznia sie on od innych tym ze jest dosc przystojny
      i bardzo umiesniony, co jest zadkoscia tam

...
      Kiedy jedziesz?
    • hurghada Re: Bakr (Abobakr) 08.12.04, 18:19
      moze jednak nie umiesz wystarczajaco dobrze czytac? (bez obrazy ale denerwuja
      mnie osoby ktore z gory skreslaja zwiazki polka-egipcjani)
      Dla wyjaśnienia nie chcialam aby mnie i Bakra laczylo cos wiecej ani tez nie
      zalezalo mi na nim ... byl tylko "fajnym kolega" dla gnicia ...
      A opisalam ta hiostorie dlatego ze to forum ma sluzyc takim celom a ja ze je
      zalozylam odwazylam sie pierwsza napisac wlasna historie. Moze akurat on teraz
      jest z jakals Polka ktora niewie takich rzeczy o nim a chcialaby wiedziec i
      przypadkiem tu trafi ?
      Nie chciałabym abys porownywal mojego faceta z Bakrem, bo on poprostu wstydzi
      sie takich osob i wiele slyszalam wlasnie od mojego chlopaka na temat
      podrywaczy w hurgadzie. Nie ukrywam z poczatku bylo mi bardzo ciezko mu ufac
      ale teraz poprostu na to zasluguje. Mimo ze w tej chwili jest daleko to ja
      czuje codziennie jak sie stara i jak mu zalezy, zaskakuje mnie codziennie i
      udowadnia ze nasza milosc przetrwa. Jest mi latwiej Mu wiezyc gdy widze roznie
      miedzy nim a Bakrem czy innymi facetami poznanymi w Egipcie ...
      • ella19 Re: Bakr (Abobakr) 08.12.04, 21:05
        Hej,mam prosbe...Moglabys sie spytac swojego chlopaka czy zna takiego kolesia z
        Hurghady,nazywa sie Wahid Hanna,kiedys pracowal w hotelu Grand Seas Resort
        Hostmark(1,5 roku temu)a teraz nie wiem gdzie.Mialam z nim baaardzo podobna
        historie jak Ty z Bakarem:)I chcialabym sie upewnic,ze mialam racje z tym,ze
        jest taki jak inni podrywacze z tamtych rejonow:)Pozdrawiam i zycze powodzenia
        z chlopakiem:* Bo nie kazdy facet jest taki,jak ci opisywani przez nas:)
    • seyka Re: Bakr (Abobakr) 09.12.04, 11:37
      Ja też mam ukochanego w Hurghadzie i również nasłuchałam się o podrywaczach i
      ich metodach za których również mój facet się wstydzi. Widzimy się dwa-trzy
      razy w ciągu roku a w miedzyczasie mail-e, sms-y rozmowy telefoniczne - to
      wszystko jest jak cudowna bajka - staram się wierzyć i ufać - bo tak naprawde
      każdy człowiek kocha bajki..
      Ale niestety muszę przyznać, że w tym co pisze Tomskey jest dużo prawdy
      (bywałam tam dłużej niż dwa tygodnie i też swoje widziałam)
      Dziewczyny bądźmy realistkami i spójrzmy prawdzie w oczy - przecież to są
      faceci - rozpuszczone dzieci - co dwa tygodnie nowy turnus, nowe dziewczyny +
      ta cała wakacyjna otoczka: słońce, muzyka, egzotyka.... Pokażcie mi faceta
      nawet zakochanego po uszy, który w trakcie dłuższej rozłąki zakłada klapy na
      oczy i nie widzi co się wokół niego dzieje;)
    • hurghada Re: Bakr (Abobakr) 09.12.04, 22:05
      hm jak narazie to moj zwiazek trwa dluzej niz wakacje ;) bo ok. 2 lat.
      Rozmawiamy ze soba codziennie min.1-2 godz czasem wiecej, dzwonimy do siebie i
      wysylamy sms-y. Wiem o nim prawie wszystko,on zreszta o mnie tez. Moze jestem
      naiwna ze wieze dla jakiegokolwiek faceta, ale milosc robi swoeje. Oczywiscie
      bywam u niego na dluzej niz dwa tyg wiec z zycia codziennego tez sie znamy, ale
      cos nie chce nikog przekonywac ze jestem szczesliwa bo to nie jest istotne.
      Tomshey gdys poznal normalnego (a takich malo facetow z hurgadzie) to moze bys
      troche wiecej zrozumial jak pozadni egipcjanie traktuja zycie ;) Moj chlopak
      dobrze to ujal gdy pytal sie mnie dlaczego w europie wiekszosc dziewczyn to
      kurwy (95%)a ja na to sie spytalam to przeciez w hurgadzie sa sami kurwiaze, on
      odpowiedzial ze tam zjezdzaja sie same najgorsze typy ktore chca sie wyrwac z
      domu ... Wydaje mi sie ze w mlodosci kazdy chce poszalec ale gdy juz dorosnie
      to nie ciagnie do wielku partnerow tylko do stabilizacji, moze sie myle al
      naprawde w to wieze ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka