hugo232 16.06.05, 08:07 Witam!Szukam informacji nt. lokalnych biur w Hurghadzie organizujacych wycieczki fakultatywne na Synaj i do klasztoru sśw.Katarzyny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziuta1 Re: Synaj IP: 213.77.27.* 23.06.05, 06:39 Luna Rosa organizuje w Sharm wycieczki fakultatywne.Sprawdzonebiuro i tanie.Polecam pakiety wycieczek i oszczędność jednocześnie.Biuro ma siedzibę boko Mc Donalds. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Synaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 08:00 Ale tu chyba chodzi o biuro w Hurghadzie ? Może spróbuj pogadać z Sonią. Kontakt na www.hurghada-wycieczki.com.pl Ona do tej pory nie organizowała takich wyjazdów, ale może wie kto to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Synaj IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 23.06.05, 13:47 Witam.Ja lecę z Rainbow 4 sierpnia na rejs po Nilu i w czasie pobytu w Hurghadzie zamierzam się wybrać na Synaj właśnie do klasztoru Św.Katarzyny.Mam kontakt mailowy z p.Sonią i od niej wiem,ze takie wycieczki są organizowane w poniedziałki i kosztują 140$ za osobę.Jeśli chcesz mogę ci przesłać na maila troszkę bardziej szczegółowych informacji. Mój adres:never6@wp.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś