kate_16 Re: czy administratorka tu zaglada???? nt 15.08.06, 09:08 zaglądam, ale niezbyt często - staram się czytać wszystko, ale mam mało wolnego czasu i słabo mi to wychodzi:( jeśli ktoś chciałby pomóc mi w prowadzeniu forum - proszę o zgłoszenie - uczynię go moderatorem:) Odpowiedz Link
micko2 Re: czy administratorka tu zaglada???? nt 15.08.06, 11:40 ja się zgłaszam na ochotnika :-)) Odpowiedz Link
dzisssabel Re: czy administratorka tu zaglada???? nt 15.08.06, 11:59 Ja również, jako, że na swoim forum nie mam zbyt wiele do robienia ;-) Odpowiedz Link
kate_16 Re: czy administratorka tu zaglada???? nt 15.08.06, 12:10 micko2 napisał: > ja się zgłaszam na ochotnika :-)) chcesz bym została zlinczowana przez resztę użytkowników? ;) chyba się bardzo nie obrazisz, jeśli wybiorę kogoś innego..? Odpowiedz Link
marijohanna Re: czy administratorka tu zaglada???? nt 15.08.06, 12:58 ja mam moje forum i jednym sie opiekuje jeszcze dodatkowo;)) ale NIE jestem za micko. micko wybacz;) Odpowiedz Link
micko2 Re: czy administratorka tu zaglada???? nt 15.08.06, 17:42 hehehe, no jasne, że się nie obrażę. przyzwyczaiłem się już, że w polsce nie ma zwyczaju podejmowania odważnych czy chocby ciekawych decyzji. Zamiast nich podejmuje się mdłe byle tylko w tylek nie dostać. Odpowiedz Link
marijohanna Re: czy administratorka tu zaglada???? nt 15.08.06, 18:27 jakie to szczescie, ze nie mieszkam w polsce, skoro tak w niej nieciekawie;) Odpowiedz Link
micko2 Re: czy administratorka tu zaglada???? nt 15.08.06, 18:48 O! taka dyskusja to jest to! A nie jakieś memłanie. Broniłbym się tak: Gadając na tym forum jesteś jakoś w Polsce. Może argument niezbyt mocny :-)) Odpowiedz Link
marijohanna Re: czy administratorka tu zaglada???? nt 15.08.06, 18:51 predzej w afryce jestem. i to czarnej;) Odpowiedz Link