Dodaj do ulubionych

Forum hotele...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:15
Wymagacie od ludzi by nie pisali tu różnych wątkow o hotelach, a tymczasem
tam nikt nic nie pisze i trzeba sie logowac. Mi osobiście nie chce sie
specjalnie logowac jak chce zadac jedno pytanie. To jest główny powod,
dlaczego wszyscy pisza tu. Również ważne jest to, ze link do FORUM HOTELE
ukryty jest na górze i w ogole go nie widać...
Obserwuj wątek
    • egipskimrozik Re: Forum hotele... 09.07.05, 20:50
      Gość portalu: Betty napisał(a):

> Wymagacie od ludzi by nie pisali tu różnych wątkow o hotelach, a tymczasem
      > tam nikt nic nie pisze i trzeba sie logowac.

pisze duzo ludzi , chyba nie wymagasz ,zeby codziennie byly nowe watki o
      hotelach? wiekszosc juz zostala tam napisana wiec osochosi ?

> Mi osobiście nie chce sie
      > specjalnie logowac jak chce zadac jedno pytanie.

a do Egiptu chce Ci sie jechac? po co polez w domu wypocznij bo tam sie
      napocisz i jeszcze zachorujesz na zemste

> To jest główny powod,
      > dlaczego wszyscy pisza tu. Również ważne jest to, ze link do FORUM HOTELE
      > ukryty jest na górze i w ogole go nie widać...

jak ktos chce to znajdzie zreszta zawsze na googlach jest w wynikach
    • Gość: Ania Re: Forum hotele... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:04
      na forum hotele nie zadaje się pytań, wiec nie musisz się logować (bo to ponoć
      baaardzo męczące, taak? No to mam nadzieje, że Ci ulżyło) A tak przy okazji
      jakbyś nabrała chęci do zrobienia czegoś pożytecznego, (ale mało męczącego) to
      zaloguj się pod uniwersalnym loginem (więcej szczególów na forum Egipt hotele).
      • Gość: Maber Re: Forum hotele... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:30
        Ale gdy ja chiałam opowiedzieć o swoim hotelu wyskoczył mi napis, ze musze sie
        zalogowac. Dlaczego niby tam trzeba się logowac a tu nie... Jestem na tym forum
        jednorazowo, bo chciałam tylko opisac wrażenia... Widze jednak, ze to forum to
        tylko gniazdo żmij... Co kolwiek człowiek sie nie spyta odrazu jest wyśmiany,
        obrzucony obelgami... Róbcie tak dalej, to forum to napewno długo pociagnie...
        • Gość: Betty Re: Forum hotele... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:35
          Sorki dla Mabera, mojego znajomka... Korzystałam z jego kompa i przez pomyłke
          kliknęłam przy autorze na zły nick...
        • egipskimrozik Re: Forum hotele... 09.07.05, 21:36
          A ile razy mozna pisac o tym samym to samo ? wystarczy poszukac na forum a
          pozatym naprawde sporo info jest w sieci. Niestety wiekszosc wygodnickich
          woli "podlubac w nosie" niz poszukac i poraz enty pyta sie o to samo w nowym
          watku. Nietety jest to nagminne i na forach i na grupach dyskusyjnych ... jaki
          kraj tacy ludzie
          • Gość: Maber Re: Forum hotele... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:53
            Mnie też denerwuje zachowanie na forum mojej znajomej... Nie lubie jak ktoś w
            kołko pyta o to samo i ciagle narzeka... Jednak internet pokazuje czasem złą
            stronę ludzi, bo nie wiem czy na codzień bywa taka "upierdliwa" :D
            • pipipipi Logowanie na forum Hotele to wielki plus 10.07.05, 02:04
              Wydaje mi się, że logowanie się na forum Hotele to jego wielki plus,a nie
              minus.

Założycielka wątku chyba od niedawna, że nie spotkała na tym forum kretynów
              typu "f","s","t","fan","fanfan","turysta" i tak dalej, których jedyną
              przyjemnością w życiu jest wypisywać durne posty zakładać jeszcze durniejsze
              wątki i bluzgać na kogo się da.

Na szczęście na forum Hotele znajdziesz pytania i informacje od normalnych
              internautów, z poziomem inteligencji duuużo wyższym niż w/w panowie.
              A to m.in. dzięki loginom i moderatorom. Gdyby tamto forum puściuć (jak to) na
              żywioł, obawiam się, że z opisami hoteli byłoby tam bardzo krucho, za
              to "lingva latina" w wydaniu dresiarzy nie byłoby problemu.
        • miriam_73 Re: Forum hotele... 10.07.05, 13:06
          Trzeba się logować na hotelach, gdyż jest to forum prywatne. Każde tego typu
          forum na Gazecie wymaga logowania. Tak więc nie jest to jakakolwiek moja czy
          PC_Maniaca fanaberia. Z uwagi zaś na to że nie wszyscy forumowicze mają konta
          na gazecie jest na forum mozliowść zalogowania się z ogólnym nickiem i hasłem.
          To chyba nie jest aż tak bardzo czasochłonne i skomplikowane, co????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka