corrina_f1 22.11.05, 20:37 Kochani, trzymałam nerwy na wodzy ale mam dosyć. Bardzo proszę o bana dla nicka kuba_halford. Uzasadnienie chyba nie jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Prośba do Miriam i Scorpio 22.11.05, 22:10 Kaś, tnę jak tylko mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Prośba do Miriam i Scorpio 22.11.05, 22:28 Ja wiem, że tniesz i wdzięczna jestem ogromnie, ale rozważcie proszę całkowitego bana, żeby już na tym forum głupot nie powielał... Ja Ci mogę paragraf do tego znaleźć ;)) (w regulaminie forum naturalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Prośba do Miriam i Scorpio 22.11.05, 22:31 corrina przeciez to nic nie da,on napisze pod innym nickiem(jak robi to czasem),ale po wyczynach widac,ze to ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Prośba do Miriam i Scorpio IP: *.toya.net.pl 23.11.05, 12:27 Cairo ma rację. Jak sie go czepniesz, zamiast ignorować, to jeszcze bardziej psychola nakręcisz. Już raz tak zamulił to forum, ze tylko pytający zaglądali tutaj. Zresztą chyba pamiętasz jego wyczyny pod nickiem Dzasty?! Na półgłóków, jeśli nie można ich zamknąć w Tworkach, jest jeden sposób, przytakiwać i ignorować. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Prośba do Miriam i Scorpio 23.11.05, 12:54 Oczywiście wiem to i przyznaję Wam rację, jednak nie do jego głupoty się czepiam, a niektóych zdań zakrawających na rasistowskie. Ja nawet nie czytam wypocin tego @$**^*(&%&$$@, wystarczy spojrzeć na same tytuły wątków. Osobiście po prostu bardzo mi się to nie podoba. z regulaminu forum: 4. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. 5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. Ostatnie wątki w charakterystyczny dla tego osobnika sposób moim zdaniem łamały właśnie te 2 punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Prośba do Miriam i Scorpio 23.11.05, 13:36 Napisałam do Jabbura, może coś wymyslą. Na dziś jedna rada - ignorowac trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Prośba do Miriam i Scorpio 23.11.05, 13:39 O czym rozmawiacie, dodać do niewidzialnych nicków i po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Prośba do Miriam i Scorpio 23.11.05, 13:40 No właśnie widać, jak ingorują wszyscy, wdając się w kolejną dyskusję w wątku założonym dziś... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś