xloganx 31.10.06, 10:50 w wyszukiwarce wiele nie znalazłem. Czy Oasis Tours to dobre biuro, można z nimi jechać do Hurghady, nie narażając się na silny stres??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elsalvador1 Re: Oasis Tours - proszę o opinię 31.10.06, 11:18 Biuro jak kazde.Stres zostaw w domu i skup sie tylko na wypoczynku a jak wiadomo wszem i wobec -licz na siebie-.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Oasis Tours - proszę o opinię 31.10.06, 11:47 A kiedy lecisz i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
xloganx Re: Oasis Tours - proszę o opinię 31.10.06, 12:09 14.12 hotel Roma w Hurghadzie 7 dni Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Oasis Tours - proszę o opinię 31.10.06, 12:23 hmm,Roma?,a juz kupione wczasy? Odpowiedz Link Zgłoś
xloganx Re: Oasis Tours - proszę o opinię 31.10.06, 12:47 wykupione ale z tego co widze na www hotelu to hotelik jest okey. Biuro ma mnie zawieść i przywieść i nic wiecej od nich nie oczekuje, żadnych luksusów ani cudów za 1719 PLN :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Oasis Tours - proszę o opinię 31.10.06, 13:15 Nie no jest ok,tylko ma pare utrudnien,chalas,brak dostepu bezposredniego do morza ale i zalety,jest w centrum,wszedzie blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
xloganx Re: Oasis Tours - proszę o opinię 31.10.06, 13:27 właśnie, zawsze brałem hotele 15 km od centrum, na peryferiach więc teraz chce w centrum i chcę hałasu :))) pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Oasis Tours - proszę o opinię 31.10.06, 15:53 I tak bedzie fajnie.Milego wypoczynku.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
optymat Re: Oasis Tours - proszę o opinię 02.11.06, 01:22 :)) nie wiem jak u nich wyglada egipt. ja bylem "od nich" na jerbie , pobytowka (bo coz innego mozna na jerbie :))) hotel 4* byl na 5* , rezydentka tez , cena przystepna , zadnych opoznien (z wyspy wylecielismy godzine przed czasem :))) . bylismy nader usatysfakcjonowani , czego i tobie zycze :)) tak wiec ogolnie - OK, szczegolnie (hurghada) - napiszesz ja wrocisz :)) pozdr. m&m Odpowiedz Link Zgłoś
beatriche23 Re: Oasis Tours - proszę o opinię 02.11.06, 13:33 Witam;) Ja miesiąc temu wróciłam z hotelu Roma 4*. Organizatorem było biuro OASIS TOURS. Wszystko było super i przebiegało zgodnie z planem. Rezydentka Magda, przemiła kobieta, obsługa hotelowa również. Hotel starszy, ale zadbany, pokoje codziennie sprzatanie, jedzenia dużo, urozmaicone. Miałam widok na morze wiec bajka:). Plaża, co prawda oddalona od hotelu 50 m, ale fajna piaszczysta, a do tego basen równiez na plaży (dwa w jednym morze i basen). Uważam, że za ta cenę to dobry wybór. Sa hotele 4* w centrum Hurghady, ale droższe przede wszystkim liczy się z kim się jedzie i jak się spędza czas. Ja już z Oasis Tours byłam kilka razy i zawsze wracam zadowolona;) Miłego wypoczynku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grysia27 Re: Oasis Tours - proszę o opinię 02.11.06, 15:13 Znam to biuro z dobrej strony, polecam. Hotelik też. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś