Gość: Madzia IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 29.04.05, 08:41 Wybieram się pod koniec maja do Tunezji czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest pogoda i w ogóle co warto wiedzieć?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kinia Re: Tunezja Hammamet IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.04.05, 09:27 Pod koniec maja jest już upalnie około 30 stopni, słonaczko lekki wietrzyk ale w morzu woda jeszcze chłodna ma mniej wiecej tyle stopni co nasz Bałtyk w lecie około 20 stopni. Pozdrawiam i życze miłego pobytu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.05, 10:01 Do Tunezji nie warto jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tariu Re: Tunezja Hammamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:16 Tunezja jest super jak tylko sie ruszy tylek z hotelu. W maju jest fajnie,nie za goraca-no fakt woda w morzu nie wrzatek. warto wybrac sie do Sousse,Monastiru,Tunisu-pojechac na safari ,nocleg na pustyni jest nie samowity.Polecam odwiedzenie Sidi Bou Said-cudne niebiesko- biale misateczko z zapierajacym dech widokiem na zatoke-rewelacja!!! Sa tysiace innych rzeczy ktore warto zrobic w tym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.04.05, 19:36 Na nic ta reklama .Ludzie nie dajcie się skusić ,a póżniej żałować. Tunezja to nic nie warta "atrakcja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumire Re: Tunezja Hammamet IP: 213.17.128.* 02.05.05, 14:10 Oj, nie aż tak znowu nic nie warta - może nie jest aż tak atrakcyjna jak Egipt czy Maroko, ale... Plaże bardzo ładne, pogoda również, do zwiedzania może niewiele, ale jednak Kartaginę tam mają. Poza tym uważam, że Tunezja to najlepszy sposób na rozpoczęcie przygody z kulturą arabską :) Odpowiedz Link Zgłoś
amigo50 Re: Tunezja Hammamet 03.05.05, 05:36 I ja popieram wyjazd do Tunezji. To piękny i ciekawy kraj, ale trzeba ruszyć tyłek z hotelu - jak powiedział jeden z wcześniejszych forumowiczów. Trzeba koniecznie zobaczyć Tunis, Muzeum mozaiki w Bardo, Sidi bou Said, Kartaginę, El Kairouan, El Jem, Port el Kanataui, Monastir, Sousse i koniecznie wybrać się na Saharę, ale namawiam na wersję trzydniową. Naprawdę warto. ...A swoją drogą też mieszkałem w El Hammamet. Pozdrawiam i życzę przynajmniej takich samych doznań jakie ja z tunezji wywiozłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Tunezja Hammamet IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 06.05.05, 11:39 Właśnie wybieram się na dwudniową wycieczką na Saharę,do Tunisu i Kartaginy,pewnie będę chciała jeszcze coś zobaczyć.Czy muszę mieć jakieś długie spódniczki żeby zwiedzać ichniejsze zabytki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Tunezja Hammamet IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:55 czy byłeś (jeśli tak to kiedy) w Tunezji?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Tunezja Hammamet IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:57 zna ktoś może hotel "Kheops" w Nabeulu? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.chorw Re: wiza do Serbii i Czarnogory 02.05.05, 15:52 Czy Polakom potrzebna jest wiza w sezonie turystycznym do Serbii i Czarnogory? Odpowiedz Link Zgłoś
exmiller Do doopy z Tunezja. 03.05.05, 05:58 Biedny kraj. Brudnawy. Piasek w zebach zgrzyta. Po cholere tam jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yot Re: wiza do Serbii i Czarnogory IP: 195.127.40.* 07.06.05, 16:39 nie, nie potrzebujemy wiz aby wjechac do Serbii i Czarnogory Przetestowalam ;o) Pozdrawiam Yot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 15:33 Meduzy , arabusy srają w morzu,smród , brud i naciąganie.Nic mnie nie rozczarowało w wojażach turystycznych jak "przepiękna " Tunezja.Zwiedziłem ją całą ,ale zachwyciłem się po powrocie na Okęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 05.05.05, 18:04 Czym sie zachwyciłes cymbale tym brudnym ciasnym kurnikiem jakim jest Miedzynarodowy Port Lotniczy Okecie wizytówka Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 05.05.05, 18:35 jedź nad polski bałtyk idioto będziesz miał czyściej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.05, 21:29 A dlaczego kogoś obrażacie , kto ma swoje zdanie pewnie inne od waszego .Przyłączę się do chóru piewców , miłośników Tunezji.To piękny i wart zwiedzania kraj.Niestety dla ludzi którzy w ... byli i ... widzieli.A na Okęcie możecie nie wracać , zostańcie w tym "uroczym" zakątku . Odpowiedz Link Zgłoś
amigo50 Re: Tunezja Hammamet 10.05.05, 22:12 Wygląda na to, że w...byłem i ...widziałem skoro znalazłem dla siebie tyle interesujących rzeczy w Tunezji, skoro wywiozłem z tego kraju tyle nowej wiedzy i znalazłem tak dużo powodów do ciekawych wspomnień. Widocznie jestem taki żałosny i prymitywny. Nie to co Ty woody. Wiesz, zazdroszczę Ci. Być takim światowcem, otrzaskanym na pewno po portach lotniczych całego świata, mieszkać w najlepszych hotelach i kąpać się w najlepszych basenach a nie w morzu z arabusami. Masz rację. To bez sensu tłuc się na grzbiecie śmierdzącego wielbłąda na pustynię żeby zobaczyć zachód słońca. Wiesz, gdybym był tak nadziany jak Ty też rozwaliłbym się na kanapie w 5* hotelu w klimatyzowanym pokoju i obejrzałbym to w tv. Po czorta w tym zas... morzu nurkować i oglądać jakieś pływające w nim ryby czy inne paskudztwo. Po co oglądać w tym morzu jakieś rafy. Przecież to jakieś zwapniałe badziewie po czymś co kiedyś żyło a teraz żyje tylko trochę. To też można zobaczyć w tv. Po co jak małpa wspinać się na palmę żeby spróbować jak smakuje taki świeży daktyl prosto z drzewa. Niech się wspinają jakieś bambusy. Mi podaliby te daktyle w hotelu na srebrnej tacy. Oazy na pustyni? Zrobiłbym sobie takie w ogródku. I najlepiej żeby palmy były plastikowe, bo przecież nie będę tego podlewał. A fatamorganę też sobie zrobię. Walnę parę piw i wypalę jakiegoś skręta i będę miał lepszą fatamorganę niż te wszystkie na pustyni. Dywany - po co będę to oglądał jak się to robi. Przecież fabryki dywanów budował nie będę a dywan, jak będę chciał, to sobie na Allegro kupię i nie będę sobie zawracał głowy tym ile węzełków wchodzi na metr kwadratowy i ile tych węzełków może w ciągu dnia zawiązać każda z tych lasek przy krośnie. A koloseum? Obejrzę sobie "Gladiatora" albo coś innego, a przy okazji piwko z lodóweczki. Po cholerę się tłuc po świecie. Lepiej nigdzie się nie ruszać i siedzieć sobie na d... Niech się tłuką ci, co w d... byli i g... widzieli. Po cholerę się tłuc po świecie, żeby oglądać jakieś kupy kamieni, o których mówią, że to była nasza cywilizacja przed kilkoma tysiącami lat. Przecież wszystko to można zobaczyć w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 10.05.05, 22:20 popieram Twoją wypowiedź, "super" woody wtrąca się w każdy wątek i miesza, pisze glupoty i zaśmieca nim forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Tunezja Hammamet IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 11.05.05, 08:09 Drogi Woody,alo masz mi coś ciekawego do powiedzenia dotyczącego Tunezji,albo postaraj się nikogo i niczego nie obrażać,to troszę nieładne, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 08:52 Nikogo nie obrażam , sądzę nawet , że to wypowiedzi innych mnie obrażają.Np "zafajdany turysta".Co do tego to mogę powiedzieć , że nawet biegunka w Tunezji jest przereklamowana. W Meksyku, Peru,Egipcie , Kenii to trzymało nas równo ,a ta tunezyjska to takie byle co ,jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 08:58 Zapomniałem dodać ,żeby czytać wszystkie wypowiedzi.Przypominam, że nie jestam"fakultatywnym" turystą.Jeżdżę z rodziną sam.Nie bywam w drogich hotelach , a często nocujemy gdzie się da.TUNEZJA TO TAKIE TURYSTYCZNE DISCOPOLO DLA UBOGICH. Jak komuś się podoba to na zdrowie .Tym prawdziwym obieżyświatom odradzam to badziewie,chyba wam rozum odejmie jak tam pojedziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Tunezja Hammamet IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 11.05.05, 14:41 Jeszcze jedno pytanko.Czy ktoś był w hotelu byblos i chce mi coś ciekawego opowiedzieć?:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 11.05.05, 18:29 wpisz w wyszukiwarke byblos jest sporo informacji wczoraj czytałam kilka bo też tam się wybieram pod koniec czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 11.05.05, 20:04 skończ już żal czytać Twoje wypowiedzi nudny jesteś nie wszycy mają tyle forsy co Ty czasami brakuje im na chleb dla dzieci a Ty sie mądrzysz że ubodzy jadą na wczasy do Tunezji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 20:29 To nie moja wina, Tunezja dla ubogich - podoba mi się to(akuratne hasło reklamowe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roki Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 11.05.05, 20:58 ubogi to Ty jesteś - w mózg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 10:19 Chyba tak , jeśli dałem namówić się na Tunezję, Ale co powiedzieć o tych co byli i bardzo chwalą-bezmózgi. Odpowiedz Link Zgłoś
amigo50 Re: Tunezja Hammamet 14.05.05, 22:53 Woody'emu dziękuję za komplement. Szarych komórek, dzięki Bogu, u mnie dostatek i nie jestem takim bezmózgowcem jak chciałby woody. Mimo tego, że Tunezję udało mi się trochę poznać, to i tak na pewno kiedyś się tam wybiorę, bo nie mam zwyczaju poprzestawać na liźnięciu tematu, a poza tym wydaje mi się, że aby temat drążyć i chcieć go poznać, to trzeba mózg mieć! Kiedy się go nie ma - poprzestaje się na powierzchownych spostrzeżeniach, bo danych i informacji nie ma gdzie gromadzić. Tych, ktorzy nie byli namawiam na zwiedzenie tego ciekawego kraju. Prawdą jest też, że dla wielu z nas jest to jedna z niewielu egzotycznych możliwości. Warto ją wykorzystać.... ...i nie przejmujcie się tym, co niektórzy mówią. Cóż z tego, że im się wydaje, że mają mózgi. Jeśli już, to całkiem gładkie - po trzecim szlifie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 19:59 Ja nie liżę tematu tylko zabieram się do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 19.05.05, 18:37 Moze bys tak pojechał do tego Meksyku ,Peru czy Kenii i ta biegunka by cie przytrzymała na zawsze to bysmy mieli spokój na tym FORUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.05, 08:10 Po pobycie w przepięknej i cudownej Tunezji uważam, że moim obowiązkiem jest przestrzec innych , aby nie dali wpuścić się w maliny jak ja.Jak komuś Tunezja się podobała to dobrze, jednak nie wszyscy wracają pozytywnie nastawieni, a ci którym się to nie podoba to jedynie urażeni w swojej dumie klienci biur podróży wyjeżdżjący np. z Monastiru , Sousse czy innego badziewia na autokarowe wycieczki ,a uważający się za wielkich podróżników.Dziękuję za życzenia rozwolnienia,a ja życzę ci dużo dobrego , abyś w życiu rzeczywiście zobaczył coś lepszego od dziadowskiej Tunezji i zaprzestał zachwytów nad nią, bo tego nie warta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 21.05.05, 20:55 Tyle turystów było w Tunezji ale nie słyszałem żeby globalnie wszyscy byli niezadowoleni.Owszem jedni są zachwyceni inni mniej ale nie tak jak nam proponuje ten Obrońca Turystów istna Kasandra która nas przestrzega nie daj sie wpuscić w maliny lepiej w porzeczki.Co do moich wyjazdów to jeżdze 2 razy do roku zima-lato oczywiscie z twojego wielkiego portu lotniczego zwanego Okeciem Odpowiedz Link Zgłoś
amigo50 Re: Tunezja Hammamet 21.05.05, 23:17 Życzę sobie i wszystkim, żeby nigdy nie trafili na takiego podróżnika jak woody. Może s....ć (czytaj: spaprać) każde wakacje. Jest taka mądrość, która pojawia się w wielu narodach i mówi mniej więcej: Jeżeli jeden mówi Ci, że jesteś osłem, to się nie przejmuj. Jeśli mówi Ci to drugi, to zacznij nad tym sie zastanawiać. Jeśli Ci mówi to trzeci i następny, to zaglądnij jednak do lusterka. Woody! Może warto jednak byłoby rozglądnąć się za lusterkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 10:02 Ale bzdury, które i tak nie zmienią faktu, że Tunezja to kicha stolcowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Tunezja Hammamet IP: *.smrw.lodz.pl 23.05.05, 12:15 Ja tak na marginesie tylko ale woody ma chyba trochę racji i nie on pierwszy w tym temacie. Jak ktoś odłoży pare groszy na wymarzone wakacje to w dzisiejszych czasach ma możliwośc tak dużego wyboru kierunków i miejsc że chyba lepiej jechać w ciekawsze miejsca niż brudna Tunezja. I niekoniecznie drożej a swoją drogą jestem ciekaw kto tu pracuje dla jakiegoś BP.? pOZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 16:36 Zlinczują cię raf, a tak na marginesie to nie chodzi tylko o brud , bo byłem w w bardziej zaniedbanych krajach , ale o całokształt. Tunezja to syf dla prawdziwych podróżników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: Tunezja Hammamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:40 woody, tak piszesz: syf,kraj dla ubogich, nic ciekawego i.t.d ale moze byś tak sypnął jakimiś konkretami, a nie stwierdzeniami, bo jak do tej pory to nie potrafiłes podać zadnych konkretów. Śmiem przypuszczać że nigdy tam nie byłeś.hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 16:48 Rozpaczliwy ten śmiech ,moja żona też tak się śmiała po ubiegłorocznych wakacjach.Porównała poprzednie eskapady i niestety dla przereklamowanej Tunezji nie wypadły dobrze.Tunezja tylko z biurem podróży: Tunis w 1 dzień, Sahara w 2 dni ,parę miasteczek , ale nie dla ludzi którzy sami przemierzyli Egipt, Chiny,Meksyk i kilka innych państw.Ponownie powtarzam -Tunezja dla fakultatywnych, opłacone wycieczki , suk, dyskoteki,plaża,rezydent biura podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 16:51 A tak nawiasem , opisz co ci tak zaimponowało w tej cudownej Tunezji(oprócz młodych arabusów przed hotelami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: Tunezja Hammamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:59 i nadal wszystko ominałeś, nadal nie podałeś szczegółów. Ty naprawdę tam nie byłęs bo nie jestes w stanie nic napisać, po za informacjami ze wszystkich katalogów. A jeżeli chodzi ci o to czy zaimponowali mi arabusi, to wiedz że sa bardziej wartościowi od takich pustych jak beben osób twojego pokroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 17:49 Byłem , ale rzeczywiście i oczywiście wolałbym nie być.Odwrócę twoją prośbę- cóż tak ci się tam podobało.Podaj adres wyślę ci zdjęcia z dowolnego miejsca w Tunezji , krajobrazy lub z żoną i synem na tle tamtejszych wątpliwych atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
amigo50 Re: Tunezja Hammamet 23.05.05, 23:54 Zdjęcia na tle czegoś tam w dzisiejszych czasach to nie problem i sądzę, że woody dobrze o tym wie. Zmontować można wszystko. Odpowiadanie pytaniem na pytanie jest co najmniej niegrzeczne i Ty woody, jako prawdziwy podróżnik (bo tak się przecież mianowałeś - czyż nie?) zapewne dobrze o tym wiesz. Nie odwracaj więc kota ogonem (Indianie w Peru, bo tam się podobno wybierasz powiedzą Ci:"nie wpychaj g... do kiszki stolcowej"). Tunezja może Ci się nie podobać, ale nie idź w zaparte. Ty masz jakąś obsesję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.05, 19:46 Przeczytaj wszystkie wypowiedzi, mam obsesję po pobycie w prześlicznej Tunezji,co już przyznałem.Takiego dziadostwa nigdzie nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 07.06.05, 18:09 on ma chyba obstrukcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.05, 20:10 Zgadza się chłopcze, przypominam ,że po Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Tunezja Hammamet IP: *.udn.pl 08.06.05, 19:05 Wiesz co Koleś-psujesz każde forum. dzięki Tobie zamieniają się ona w pyskówkę, gdy tylko pada słowo Tunezja.Znamy już twoje zdanie na ten temat więc odwal się i wreszcie przestań przynudzać.wypisujesz slogany a tak naprawdę nie potrfisz powiedzieć o co Ci chodzi.Na moje plaży Arabowie nie srali do morza więc widocznie miałeś pecha albo Cię nie lubią. jeżeli podróżowałeś,tak jak piszesz, w co watpię,po Peru, Chinach,Meksyku itd. i nie widziałeś takiego dziadostwa jak w Tunezji to znaczy, że to Ty w d....byłeś i g.... widziałeś.Poza tym brakuje Ci obycia jakie mają prawdziwi podróżnicy, jesteś po prostu leszczem, który prowokuje ludzi. I chyba na tym to polega.Masz zabawę, że wszystko psujesz i przeszkadzasz.Może wybierz się w następną daleką podróż i daj odpocząć od Twojej kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 23:21 Piszesz o pyskówce a sama zachowujesz się jak dama w sraczu w którym zabrakło papieru toaletowego.Tunezja to dno i nic nie poradzisz że może się komuś nie podobać.Zamieszkaj tam na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Tunezja Hammamet IP: *.udn.pl 10.06.05, 17:58 Co Ty masz z tym sraniem?Poza tym nawet nie kapujesz co się do Ciebie pisze.Ty Słodki Maniaku;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO Re: Tunezja Hammamet IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.06.05, 21:26 Woody jest obcesowy, jego wypowiedzi mogą denerwować, ale ma rację. Tunezja może zachwycić przede wszystkich tych, którzy dopiero tam na żywo zobaczyli palmę i ciepłe morze.Byłam w Hammamet i do dziś żałuję nie tyle wydanych pieniędzy ile urlopu. Co z tego, że hotel miał 4* i było w nim jak w bajce,jak za murami brud, pełno złodzieji i tabuny "pięknych" młodych Arabów, którzy chcą zarobić na europejkach. Tanie wakacje i takie wspomnienia. Radzę pojechać nad Morze Śródziemne ale w Europie i nie np. na Costa Brava, Lido di Jesolo czy inne oblegane przez Polaków miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.05, 08:04 Dzięki, że ktoś nie bał się przyznać do rozczarowania przereklamowaną Tunezją.Masz tak nawiasem mówiąc rację , iż Europa jest tak do końca nie poznana.Mnie i rodzinę kilka lat temu pozytywnie zaskoczyła Czarnogóra,którą objechaliśmy całą , a jest tak blisko.Innym może się nie podobać ,ale to zrozumiem.Znowu przyznaję,że mam obsesję na punkcie srania, po zafajdanej Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Tunezja Hammamet IP: *.udn.pl 11.06.05, 13:35 Ja byłam kilkakrotnie w Chorwacji,min. na korculi, w Czarnogórze, na słonecznek Kalabrii, w Turcji I Grecji oraz Bułgarii a takze Hiszpanii.I jednak Tunezja bardzo mi się podobała. Wczasy w Europie odbiegają zupełnie od pobytów w kraju arabskim i wydaje mi się, że wazne jest nastawienie.Co innego ofiaruje Ci Europa co innego Arabowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.05, 20:06 2 lata temu zwiedziłem calutki Egipt (i to było prawdziwe zapoznanie się z kulturą arabską),w porównaniu z nim Tunezja to maksymalne rozczarowanie.Znajoma która namówiła żonę na Tunezję unika nas (była z biurem podróży i dla niej było super).Pogniewana za to ,że możemy mieć inne zdanie .Podobnie zachowują się inni na forum.Ostrzegam podróżników pozabiurowych- unikać Tunezji jak ognia,można się zniechęcić do turystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Tunezja Hammamet IP: *.udn.pl 11.06.05, 20:24 Czy trafiłeś na kogoś kto wykupił ofertę w net-travel? Niekoniecznie w Tunezji.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.05, 21:03 Nie. Odpowiedz Link Zgłoś