Dodaj do ulubionych

Tunezja Hammamet

IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 29.04.05, 08:41
Wybieram się pod koniec maja do Tunezji czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest
pogoda i w ogóle co warto wiedzieć?Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinia Re: Tunezja Hammamet IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.04.05, 09:27
      Pod koniec maja jest już upalnie około 30 stopni, słonaczko lekki wietrzyk ale
      w morzu woda jeszcze chłodna ma mniej wiecej tyle stopni co nasz Bałtyk w lecie
      około 20 stopni.

Pozdrawiam i życze miłego pobytu :-)))
      • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.05, 10:01
        Do Tunezji nie warto jechać.
        • Gość: tariu Re: Tunezja Hammamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:16
          Tunezja jest super jak tylko sie ruszy tylek z hotelu.
          W maju jest fajnie,nie za goraca-no fakt woda w morzu nie wrzatek.
          warto wybrac sie do Sousse,Monastiru,Tunisu-pojechac na safari ,nocleg na
          pustyni jest nie samowity.Polecam odwiedzenie Sidi Bou Said-cudne niebiesko-
          biale misateczko z zapierajacym dech widokiem na zatoke-rewelacja!!!
          Sa tysiace innych rzeczy ktore warto zrobic w tym kraju!
          • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.04.05, 19:36
            Na nic ta reklama .Ludzie nie dajcie się skusić ,a póżniej żałować. Tunezja to
            nic nie warta "atrakcja".
            • Gość: sumire Re: Tunezja Hammamet IP: 213.17.128.* 02.05.05, 14:10
              Oj, nie aż tak znowu nic nie warta - może nie jest aż tak atrakcyjna jak Egipt
              czy Maroko, ale... Plaże bardzo ładne, pogoda również, do zwiedzania może
              niewiele, ale jednak Kartaginę tam mają. Poza tym uważam, że Tunezja to
              najlepszy sposób na rozpoczęcie przygody z kulturą arabską :)
              • amigo50 Re: Tunezja Hammamet 03.05.05, 05:36
                I ja popieram wyjazd do Tunezji. To piękny i ciekawy kraj, ale trzeba ruszyć
                tyłek z hotelu - jak powiedział jeden z wcześniejszych forumowiczów. Trzeba
                koniecznie zobaczyć Tunis, Muzeum mozaiki w Bardo, Sidi bou Said, Kartaginę, El
                Kairouan, El Jem, Port el Kanataui, Monastir, Sousse i koniecznie wybrać się na
                Saharę, ale namawiam na wersję trzydniową. Naprawdę warto.
                ...A swoją drogą też mieszkałem w El Hammamet.
                Pozdrawiam i życzę przynajmniej takich samych doznań jakie ja z tunezji
                wywiozłem.
                • Gość: Madzia Re: Tunezja Hammamet IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 06.05.05, 11:39
                  Właśnie wybieram się na dwudniową wycieczką na Saharę,do Tunisu i
                  Kartaginy,pewnie będę chciała jeszcze coś zobaczyć.Czy muszę mieć jakieś długie
                  spódniczki żeby zwiedzać ichniejsze zabytki?:)
          • Gość: kuba Re: Tunezja Hammamet IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:55
            czy byłeś (jeśli tak to kiedy) w Tunezji??????
      • Gość: kuba Re: Tunezja Hammamet IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:57
        zna ktoś może hotel "Kheops" w Nabeulu?
    • monika.chorw Re: wiza do Serbii i Czarnogory 02.05.05, 15:52
      Czy Polakom potrzebna jest wiza w sezonie turystycznym do Serbii i Czarnogory?
      • exmiller Do doopy z Tunezja. 03.05.05, 05:58
        Biedny kraj. Brudnawy. Piasek w zebach zgrzyta.
        Po cholere tam jechac?
      • Gość: Yot Re: wiza do Serbii i Czarnogory IP: 195.127.40.* 07.06.05, 16:39
        nie, nie potrzebujemy wiz aby wjechac do Serbii i Czarnogory

Przetestowalam ;o)

Pozdrawiam

Yot
    • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 15:33
      Meduzy , arabusy srają w morzu,smród , brud i naciąganie.Nic mnie nie
      rozczarowało w wojażach turystycznych jak "przepiękna " Tunezja.Zwiedziłem ją
      całą ,ale zachwyciłem się po powrocie na Okęcie.
      • Gość: zibi Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 05.05.05, 18:04
        Czym sie zachwyciłes cymbale tym brudnym ciasnym kurnikiem jakim jest
        Miedzynarodowy Port Lotniczy Okecie wizytówka Polski
      • Gość: marko Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 05.05.05, 18:35
        jedź nad polski bałtyk idioto będziesz miał czyściej
        • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.05, 21:29
          A dlaczego kogoś obrażacie , kto ma swoje zdanie pewnie inne od
          waszego .Przyłączę się do chóru piewców , miłośników Tunezji.To piękny i wart
          zwiedzania kraj.Niestety dla ludzi którzy w ... byli i ... widzieli.A na Okęcie
          możecie nie wracać , zostańcie w tym "uroczym" zakątku .
          • amigo50 Re: Tunezja Hammamet 10.05.05, 22:12
            Wygląda na to, że w...byłem i ...widziałem skoro znalazłem dla siebie tyle
            interesujących rzeczy w Tunezji, skoro wywiozłem z tego kraju tyle nowej wiedzy
            i znalazłem tak dużo powodów do ciekawych wspomnień. Widocznie jestem taki
            żałosny i prymitywny. Nie to co Ty woody. Wiesz, zazdroszczę Ci. Być takim
            światowcem, otrzaskanym na pewno po portach lotniczych całego świata, mieszkać
            w najlepszych hotelach i kąpać się w najlepszych basenach a nie w morzu z
            arabusami. Masz rację. To bez sensu tłuc się na grzbiecie śmierdzącego
            wielbłąda na pustynię żeby zobaczyć zachód słońca. Wiesz, gdybym był tak
            nadziany jak Ty też rozwaliłbym się na kanapie w 5* hotelu w klimatyzowanym
            pokoju i obejrzałbym to w tv. Po czorta w tym zas... morzu nurkować i oglądać
            jakieś pływające w nim ryby czy inne paskudztwo. Po co oglądać w tym morzu
            jakieś rafy. Przecież to jakieś zwapniałe badziewie po czymś co kiedyś żyło a
            teraz żyje tylko trochę. To też można zobaczyć w tv.
            Po co jak małpa wspinać się na palmę żeby spróbować jak smakuje taki świeży
            daktyl prosto z drzewa. Niech się wspinają jakieś bambusy. Mi podaliby te
            daktyle w hotelu na srebrnej tacy.
            Oazy na pustyni? Zrobiłbym sobie takie w ogródku. I najlepiej żeby palmy były
            plastikowe, bo przecież nie będę tego podlewał.
            A fatamorganę też sobie zrobię. Walnę parę piw i wypalę jakiegoś skręta i będę
            miał lepszą fatamorganę niż te wszystkie na pustyni.
            Dywany - po co będę to oglądał jak się to robi. Przecież fabryki dywanów
            budował nie będę a dywan, jak będę chciał, to sobie na Allegro kupię i nie będę
            sobie zawracał głowy tym ile węzełków wchodzi na metr kwadratowy i ile tych
            węzełków może w ciągu dnia zawiązać każda z tych lasek przy krośnie.
            A koloseum? Obejrzę sobie "Gladiatora" albo coś innego, a przy okazji piwko z
            lodóweczki. Po cholerę się tłuc po świecie. Lepiej nigdzie się nie ruszać i
            siedzieć sobie na d...
            Niech się tłuką ci, co w d... byli i g... widzieli.
            Po cholerę się tłuc po świecie, żeby oglądać jakieś kupy kamieni, o których
            mówią, że to była nasza cywilizacja przed kilkoma tysiącami lat. Przecież
            wszystko to można zobaczyć w necie.
            • Gość: ala Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 10.05.05, 22:20
              popieram Twoją wypowiedź, "super" woody wtrąca się w każdy wątek i miesza,
              pisze glupoty i zaśmieca nim forum
      • Gość: Madzia Re: Tunezja Hammamet IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 11.05.05, 08:09
        Drogi Woody,alo masz mi coś ciekawego do powiedzenia dotyczącego Tunezji,albo
        postaraj się nikogo i niczego nie obrażać,to troszę nieładne, nie uważasz?
        • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 08:52
          Nikogo nie obrażam , sądzę nawet , że to wypowiedzi innych mnie
          obrażają.Np "zafajdany turysta".Co do tego to mogę powiedzieć , że nawet
          biegunka w Tunezji jest przereklamowana. W Meksyku, Peru,Egipcie , Kenii to
          trzymało nas równo ,a ta tunezyjska to takie byle co ,jak ona.
          • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 08:58
            Zapomniałem dodać ,żeby czytać wszystkie wypowiedzi.Przypominam, że nie
            jestam"fakultatywnym" turystą.Jeżdżę z rodziną sam.Nie bywam w drogich
            hotelach , a często nocujemy gdzie się da.TUNEZJA TO TAKIE TURYSTYCZNE
            DISCOPOLO DLA UBOGICH. Jak komuś się podoba to na zdrowie .Tym prawdziwym
            obieżyświatom odradzam to badziewie,chyba wam rozum odejmie jak tam pojedziecie.
            • Gość: Madzia Re: Tunezja Hammamet IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 11.05.05, 14:41
              Jeszcze jedno pytanko.Czy ktoś był w hotelu byblos i chce mi coś ciekawego
              opowiedzieć?:) Pozdrawiam
              • Gość: ala Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 11.05.05, 18:29
                wpisz w wyszukiwarke byblos jest sporo informacji wczoraj czytałam kilka bo też
                tam się wybieram pod koniec czerwca
            • Gość: Mika Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 11.05.05, 20:04
              skończ już żal czytać Twoje wypowiedzi nudny jesteś nie wszycy mają tyle forsy
              co Ty czasami brakuje im na chleb dla dzieci a Ty sie mądrzysz że ubodzy jadą
              na wczasy do Tunezji
              • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 20:29
                To nie moja wina, Tunezja dla ubogich - podoba mi się to(akuratne hasło
                reklamowe).
                • Gość: roki Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 11.05.05, 20:58
                  ubogi to Ty jesteś - w mózg!
                  • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 10:19
                    Chyba tak , jeśli dałem namówić się na Tunezję, Ale co powiedzieć o tych co
                    byli i bardzo chwalą-bezmózgi.
                    • amigo50 Re: Tunezja Hammamet 14.05.05, 22:53
                      Woody'emu dziękuję za komplement.
                      Szarych komórek, dzięki Bogu, u mnie dostatek i nie jestem takim bezmózgowcem
                      jak chciałby woody. Mimo tego, że Tunezję udało mi się trochę poznać, to i tak
                      na pewno kiedyś się tam wybiorę, bo nie mam zwyczaju poprzestawać na liźnięciu
                      tematu, a poza tym wydaje mi się, że aby temat drążyć i chcieć go poznać, to
                      trzeba mózg mieć! Kiedy się go nie ma - poprzestaje się na powierzchownych
                      spostrzeżeniach, bo danych i informacji nie ma gdzie gromadzić.
                      Tych, ktorzy nie byli namawiam na zwiedzenie tego ciekawego kraju. Prawdą jest
                      też, że dla wielu z nas jest to jedna z niewielu egzotycznych możliwości. Warto
                      ją wykorzystać....
                      ...i nie przejmujcie się tym, co niektórzy mówią.
                      Cóż z tego, że im się wydaje, że mają mózgi. Jeśli już, to całkiem gładkie - po
                      trzecim szlifie.
                      • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 19:59
                        Ja nie liżę tematu tylko zabieram się do rzeczy.
                        • Gość: jan Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 19.05.05, 18:37
                          Moze bys tak pojechał do tego Meksyku ,Peru czy Kenii i ta biegunka by cie
                          przytrzymała na zawsze to bysmy mieli spokój na tym FORUM
                          • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.05, 08:10
                            Po pobycie w przepięknej i cudownej Tunezji uważam, że moim obowiązkiem jest
                            przestrzec innych , aby nie dali wpuścić się w maliny jak ja.Jak komuś Tunezja
                            się podobała to dobrze, jednak nie wszyscy wracają pozytywnie nastawieni, a ci
                            którym się to nie podoba to jedynie urażeni w swojej dumie klienci biur podróży
                            wyjeżdżjący np. z Monastiru , Sousse czy innego badziewia na autokarowe
                            wycieczki ,a uważający się za wielkich podróżników.Dziękuję za życzenia
                            rozwolnienia,a ja życzę ci dużo dobrego , abyś w życiu rzeczywiście zobaczył
                            coś lepszego od dziadowskiej Tunezji i zaprzestał zachwytów nad nią, bo tego
                            nie warta.
                            • Gość: jan Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 21.05.05, 20:55
                              Tyle turystów było w Tunezji ale nie słyszałem żeby globalnie wszyscy byli
                              niezadowoleni.Owszem jedni są zachwyceni inni mniej ale nie tak jak nam
                              proponuje ten Obrońca Turystów istna Kasandra która nas przestrzega nie daj sie
                              wpuscić w maliny lepiej w porzeczki.Co do moich wyjazdów to jeżdze 2 razy do
                              roku zima-lato oczywiscie z twojego wielkiego portu lotniczego zwanego Okeciem
                            • amigo50 Re: Tunezja Hammamet 21.05.05, 23:17
                              Życzę sobie i wszystkim, żeby nigdy nie trafili na takiego podróżnika jak
                              woody. Może s....ć (czytaj: spaprać) każde wakacje.
                              Jest taka mądrość, która pojawia się w wielu narodach i mówi mniej więcej:
                              Jeżeli jeden mówi Ci, że jesteś osłem, to się nie przejmuj. Jeśli mówi Ci to
                              drugi, to zacznij nad tym sie zastanawiać. Jeśli Ci mówi to trzeci i następny,
                              to zaglądnij jednak do lusterka.
                              Woody! Może warto jednak byłoby rozglądnąć się za lusterkiem!
                              • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 10:02
                                Ale bzdury, które i tak nie zmienią faktu, że Tunezja to kicha stolcowa.
                                • Gość: raf Re: Tunezja Hammamet IP: *.smrw.lodz.pl 23.05.05, 12:15
                                  Ja tak na marginesie tylko ale woody ma chyba trochę racji i nie on pierwszy w
                                  tym temacie.
                                  Jak ktoś odłoży pare groszy na wymarzone wakacje to w dzisiejszych czasach ma
                                  możliwośc tak dużego wyboru kierunków i miejsc że chyba lepiej jechać w
                                  ciekawsze miejsca niż brudna Tunezja.
                                  I niekoniecznie drożej a swoją drogą jestem ciekaw kto tu pracuje dla jakiegoś
                                  BP.?
                                  pOZDRAWIAM
                                  • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 16:36
                                    Zlinczują cię raf, a tak na marginesie to nie chodzi tylko o brud , bo byłem w
                                    w bardziej zaniedbanych krajach , ale o całokształt. Tunezja to syf dla
                                    prawdziwych podróżników.
                                    • Gość: Inez Re: Tunezja Hammamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:40
                                      woody, tak piszesz: syf,kraj dla ubogich, nic ciekawego i.t.d ale moze byś tak
                                      sypnął jakimiś konkretami, a nie stwierdzeniami, bo jak do tej pory to nie
                                      potrafiłes podać zadnych konkretów. Śmiem przypuszczać że nigdy tam nie
                                      byłeś.hahahahahah
                                      • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 16:48
                                        Rozpaczliwy ten śmiech ,moja żona też tak się śmiała po ubiegłorocznych
                                        wakacjach.Porównała poprzednie eskapady i niestety dla przereklamowanej Tunezji
                                        nie wypadły dobrze.Tunezja tylko z biurem podróży: Tunis w 1 dzień, Sahara w 2
                                        dni ,parę miasteczek , ale nie dla ludzi którzy sami przemierzyli Egipt,
                                        Chiny,Meksyk i kilka innych państw.Ponownie powtarzam -Tunezja dla
                                        fakultatywnych, opłacone wycieczki , suk, dyskoteki,plaża,rezydent biura
                                        podróży.
                                        • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 16:51
                                          A tak nawiasem , opisz co ci tak zaimponowało w tej cudownej Tunezji(oprócz
                                          młodych arabusów przed hotelami).
                                          • Gość: Inez Re: Tunezja Hammamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:59
                                            i nadal wszystko ominałeś, nadal nie podałeś szczegółów. Ty naprawdę tam nie
                                            byłęs bo nie jestes w stanie nic napisać, po za informacjami ze wszystkich
                                            katalogów. A jeżeli chodzi ci o to czy zaimponowali mi arabusi, to wiedz że sa
                                            bardziej wartościowi od takich pustych jak beben osób twojego pokroju
                                            • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 17:49
                                              Byłem , ale rzeczywiście i oczywiście wolałbym nie być.Odwrócę twoją prośbę-
                                              cóż tak ci się tam podobało.Podaj adres wyślę ci zdjęcia z dowolnego miejsca w
                                              Tunezji , krajobrazy lub z żoną i synem na tle tamtejszych wątpliwych atrakcji.
                                              • amigo50 Re: Tunezja Hammamet 23.05.05, 23:54
                                                Zdjęcia na tle czegoś tam w dzisiejszych czasach to nie problem i sądzę, że
                                                woody dobrze o tym wie. Zmontować można wszystko. Odpowiadanie pytaniem na
                                                pytanie jest co najmniej niegrzeczne i Ty woody, jako prawdziwy podróżnik (bo
                                                tak się przecież mianowałeś - czyż nie?) zapewne dobrze o tym wiesz. Nie
                                                odwracaj więc kota ogonem (Indianie w Peru, bo tam się podobno wybierasz
                                                powiedzą Ci:"nie wpychaj g... do kiszki stolcowej"). Tunezja może Ci się nie
                                                podobać, ale nie idź w zaparte. Ty masz jakąś obsesję?
                                                • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.05, 19:46
                                                  Przeczytaj wszystkie wypowiedzi, mam obsesję po pobycie w prześlicznej
                                                  Tunezji,co już przyznałem.Takiego dziadostwa nigdzie nie widziałem.
                                                • Gość: jan Re: Tunezja Hammamet IP: *.chello.pl 07.06.05, 18:09
                                                  on ma chyba obstrukcje
                                                  • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.05, 20:10
                                                    Zgadza się chłopcze, przypominam ,że po Tunezji.
                                                  • Gość: Iwa Re: Tunezja Hammamet IP: *.udn.pl 08.06.05, 19:05
                                                    Wiesz co Koleś-psujesz każde forum. dzięki Tobie zamieniają się ona w pyskówkę,
                                                    gdy tylko pada słowo Tunezja.Znamy już twoje zdanie na ten temat więc odwal się
                                                    i wreszcie przestań przynudzać.wypisujesz slogany a tak naprawdę nie potrfisz
                                                    powiedzieć o co Ci chodzi.Na moje plaży Arabowie nie srali do morza więc
                                                    widocznie miałeś pecha albo Cię nie lubią. jeżeli podróżowałeś,tak jak piszesz,
                                                    w co watpię,po Peru, Chinach,Meksyku itd. i nie widziałeś takiego dziadostwa
                                                    jak w Tunezji to znaczy, że to Ty w d....byłeś i g.... widziałeś.Poza tym
                                                    brakuje Ci obycia jakie mają prawdziwi podróżnicy, jesteś po prostu leszczem,
                                                    który prowokuje ludzi. I chyba na tym to polega.Masz zabawę, że wszystko
                                                    psujesz i przeszkadzasz.Może wybierz się w następną daleką podróż i daj
                                                    odpocząć od Twojej kultury osobistej.
                                                  • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 23:21
                                                    Piszesz o pyskówce a sama zachowujesz się jak dama w sraczu w którym zabrakło
                                                    papieru toaletowego.Tunezja to dno i nic nie poradzisz że może się komuś nie
                                                    podobać.Zamieszkaj tam na stałe.
                                                  • Gość: Iwa Re: Tunezja Hammamet IP: *.udn.pl 10.06.05, 17:58
                                                    Co Ty masz z tym sraniem?Poza tym nawet nie kapujesz co się do Ciebie pisze.Ty
                                                    Słodki Maniaku;))))
                                                  • Gość: NO Re: Tunezja Hammamet IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.06.05, 21:26
                                                    Woody jest obcesowy, jego wypowiedzi mogą denerwować, ale ma rację. Tunezja
                                                    może zachwycić przede wszystkich tych, którzy dopiero tam na żywo zobaczyli
                                                    palmę i ciepłe morze.Byłam w Hammamet i do dziś żałuję nie tyle wydanych
                                                    pieniędzy ile urlopu. Co z tego, że hotel miał 4* i było w nim jak w bajce,jak
                                                    za murami brud, pełno złodzieji i tabuny "pięknych" młodych Arabów, którzy chcą
                                                    zarobić na europejkach.
                                                    Tanie wakacje i takie wspomnienia. Radzę pojechać nad Morze Śródziemne ale w
                                                    Europie i nie np. na Costa Brava, Lido di Jesolo czy inne oblegane przez
                                                    Polaków miejsce.
                                                  • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.05, 08:04
                                                    Dzięki, że ktoś nie bał się przyznać do rozczarowania przereklamowaną
                                                    Tunezją.Masz tak nawiasem mówiąc rację , iż Europa jest tak do końca nie
                                                    poznana.Mnie i rodzinę kilka lat temu pozytywnie zaskoczyła Czarnogóra,którą
                                                    objechaliśmy całą , a jest tak blisko.Innym może się nie podobać ,ale to
                                                    zrozumiem.Znowu przyznaję,że mam obsesję na punkcie srania, po zafajdanej
                                                    Tunezji.
    • Gość: Iwa Re: Tunezja Hammamet IP: *.udn.pl 11.06.05, 13:35
      Ja byłam kilkakrotnie w Chorwacji,min. na korculi, w Czarnogórze, na słonecznek
      Kalabrii, w Turcji I Grecji oraz Bułgarii a takze Hiszpanii.I jednak Tunezja
      bardzo mi się podobała. Wczasy w Europie odbiegają zupełnie od pobytów w kraju
      arabskim i wydaje mi się, że wazne jest nastawienie.Co innego ofiaruje Ci
      Europa co innego Arabowie.
      • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.05, 20:06
        2 lata temu zwiedziłem calutki Egipt (i to było prawdziwe zapoznanie się z
        kulturą arabską),w porównaniu z nim Tunezja to maksymalne rozczarowanie.Znajoma
        która namówiła żonę na Tunezję unika nas (była z biurem podróży i dla niej było
        super).Pogniewana za to ,że możemy mieć inne zdanie .Podobnie zachowują się
        inni na forum.Ostrzegam podróżników pozabiurowych- unikać Tunezji jak
        ognia,można się zniechęcić do turystyki.
        • Gość: Iwa Re: Tunezja Hammamet IP: *.udn.pl 11.06.05, 20:24
          Czy trafiłeś na kogoś kto wykupił ofertę w net-travel? Niekoniecznie w
          Tunezji.pozdrawiam.
          • Gość: woody Re: Tunezja Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.05, 21:03
            Nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka