dlaczegodlatego 22.04.03, 12:26 Kto bawił, niech podzieli się z bliźnim pożytecznymi wskazówkami i wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewamanduk Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) 22.04.03, 17:14 Ja niestety nie byłam (sama chciałabym...), ale z tego, co wiem, chyba jest w ofercie Alfa Star i Selectours. Może ktoś się odezwie, szczęściarz jakiś... Odpowiedz Link Zgłoś
yodav Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) 23.04.03, 11:47 Widziałem zdjęcia na stronie Selectours, hotel rewelacja! Ale nie miałem do czynienia z biurem Selectours, więc nic ci tu nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) IP: *.com.pl 23.04.03, 15:57 byłam z alfa star, bardzo mi sie podobał, chociaz troche juz widac , że ma latek wez coś w nama Bay. Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegodlatego Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) 23.04.03, 16:07 Gość portalu: ada napisał(a): > byłam z alfa star, bardzo mi sie podobał, chociaz troche juz widac , że ma late > k > wez coś w nama Bay. Dziękuję, dziękuję, dziękuję! A jakie inne hotele polecasz? Interesują mnie wyłącznie hotele z formułą ALL. Niestety, opisy przy hotelach Alfa Star nie są kompletne, jedne hotele mają np. zaznaczone, że mają opcję all inclusive, a inne nie - a kiedy widzi się cennik, fakty są inne. Na pewno z Nama Bay masz 100% racji, to najlepsze miejsce do nurkowania i snorkelingu. Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegodlatego Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) 23.04.03, 16:08 Gość portalu: ada napisał(a): > byłam z alfa star, bardzo mi sie podobał, chociaz troche juz widac , że ma latek< Co przez to rozumiesz, wysłużone łazienki itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) IP: 80.48.253.* 23.04.03, 16:21 ja bylam latem, hotel oddalony znacznie od centrum to jedyny minus poza tym ok b dobre jedzenie i obsluga restauracji plaza mala ale piaszczysta przy zatoce czasami wkurzaly nas plywajace motorowki robiace duzo halasu i smrodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) IP: *.com.pl 23.04.03, 16:22 wysłużony, to jest to co myslisz, nowy to jest zawsze mniej wszelkich stworzonek itp. jeśli nurkujesz lub snorkujesz to all nie ma potrzeby bo jestes cały dzień poza hotelem.przemysl to, bo w sharmie to nawet nie ma duzo hoteli z opcja all. Odpowiedz Link Zgłoś
patrykkk Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) 07.05.03, 11:18 jeśli nurkujesz lub snorkujesz to all nie ma potrzeby bo jestes cały dzień > > poza hotelem.przemysl to, bo w sharmie to nawet nie ma duzo hoteli z opcja all. Oj, no nie wiem, czy ktoś wytrzyma cały dzień pod wodą, oczywiście niedosłownie. Ja na przykład byłem w Turcji i praktycznie do późnego popołudnia wlewałem w siebie hektolitry wody sodowej, nie mówiąc o winku do "lunchu" - to jednak się i opłaca, i jest praktyczne podczas upałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agunia Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.03, 18:51 Cudowny hotel w Sharm to Hilton Waterfalls*****. Byłam w zeszłym roku z Alfa Star i to były najlepsze wakacje w moim życiu. Nie ma all inclusive, ale uwierz - tam się nie chce jeść. Siedzisz w morzu (snorkelling, nurkowanie)albo w basenie i nie myślisz o niczym innym. Miłych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś