Dodaj do ulubionych

Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm)

22.04.03, 12:26

Kto bawił, niech podzieli się z bliźnim pożytecznymi wskazówkami i wrażeniami.
Obserwuj wątek
    • ewamanduk Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) 22.04.03, 17:14
      Ja niestety nie byłam (sama chciałabym...), ale z tego, co wiem, chyba jest w
      ofercie Alfa Star i Selectours. Może ktoś się odezwie, szczęściarz jakiś...
    • yodav Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) 23.04.03, 11:47

Widziałem zdjęcia na stronie Selectours, hotel rewelacja! Ale nie miałem do
      czynienia z biurem Selectours, więc nic ci tu nie pomogę.
    • Gość: ada Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) IP: *.com.pl 23.04.03, 15:57
      byłam z alfa star, bardzo mi sie podobał, chociaz troche juz widac , że ma latek
      wez coś w nama Bay.
      • dlaczegodlatego Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) 23.04.03, 16:07
        Gość portalu: ada napisał(a):

> byłam z alfa star, bardzo mi sie podobał, chociaz troche juz widac , że ma
        late
        > k
        > wez coś w nama Bay.

Dziękuję, dziękuję, dziękuję!
        A jakie inne hotele polecasz? Interesują mnie wyłącznie hotele z formułą ALL.
        Niestety, opisy przy hotelach Alfa Star nie są kompletne, jedne hotele mają np.
        zaznaczone, że mają opcję all inclusive, a inne nie - a kiedy widzi się cennik,
        fakty są inne.
        Na pewno z Nama Bay masz 100% racji, to najlepsze miejsce do nurkowania i
        snorkelingu.
      • dlaczegodlatego Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) 23.04.03, 16:08
        Gość portalu: ada napisał(a):

> byłam z alfa star, bardzo mi sie podobał, chociaz troche juz widac , że ma
        latek<

Co przez to rozumiesz, wysłużone łazienki itp?
    • Gość: ania Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) IP: 80.48.253.* 23.04.03, 16:21
      ja bylam latem,
      hotel oddalony znacznie od centrum to jedyny minus
      poza tym ok b dobre jedzenie i obsluga restauracji
      plaza mala ale piaszczysta przy zatoce
      czasami wkurzaly nas plywajace motorowki robiace duzo halasu i smrodu
    • Gość: ada Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) IP: *.com.pl 23.04.03, 16:22
      wysłużony, to jest to co myslisz, nowy to jest zawsze mniej wszelkich stworzonek
      itp. jeśli nurkujesz lub snorkujesz to all nie ma potrzeby bo jestes cały dzień
      poza hotelem.przemysl to, bo w sharmie to nawet nie ma duzo hoteli z opcja all.
      • patrykkk Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) 07.05.03, 11:18
        jeśli nurkujesz lub snorkujesz to all nie ma potrzeby bo jestes cały dzień
        >
        > poza hotelem.przemysl to, bo w sharmie to nawet nie ma duzo hoteli z opcja
        all.

Oj, no nie wiem, czy ktoś wytrzyma cały dzień pod wodą, oczywiście
        niedosłownie. Ja na przykład byłem w Turcji i praktycznie do późnego popołudnia
        wlewałem w siebie hektolitry wody sodowej, nie mówiąc o winku do "lunchu" - to
        jednak się i opłaca, i jest praktyczne podczas upałów.
    • Gość: Agunia Re: Egipt -hotel PYRAMISA (Sharm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.03, 18:51
      Cudowny hotel w Sharm to Hilton Waterfalls*****. Byłam w zeszłym roku z Alfa
      Star i to były najlepsze wakacje w moim życiu. Nie ma all inclusive, ale
      uwierz - tam się nie chce jeść. Siedzisz w morzu (snorkelling, nurkowanie)albo
      w basenie i nie myślisz o niczym innym. Miłych wakacji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka