Dodaj do ulubionych

najtansze bilety do Indii, co polecacie?

19.12.08, 22:43
gdzie i za ile kupowaliście bilety?
Obserwuj wątek
    • rudnicze Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 20.12.08, 10:27
      kiedy chcesz leciec?wylot koniecznie z Polski czy moze byc z Niemiec lub UK?
      • rabinson Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 20.12.08, 18:06
        Hey:)
        ja zrobiłem wstępną rezerwacje w agencji lotniczej na lot Warszawa Bombaj przez Moskwę na 11 lutego, cena z opłatami 2400,oo.
        Miałem też założoną rezerwację na lot Kraków - GOA przez Frankfurt i Bombaj za 3400,00.
        Próbowałem rezerwować bezpośrednio na stronie www.thomascook.com/flights/ lot z Londynu, cena była atrakcyjna ale po doliczeniu biletu z Krakowa do Londynu już nie było tak fajnie, poza tym po doświadczeniach z ubiegłego roku kiedy to przed lotem z Krakowa poinformowano, że jest mgła w Mediolanie i lot jest odwołany. Gdybym miał kupione osobne bilety na lot do Bombaju to straciłbym lot gdybym nie doleciał do Mediolanu a tak zmieniono mi szybko na lot przez Wiedeń.
        • darunio42 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 22.12.08, 19:56
          HI,dzis kupilem bilet do Indii(w internecie), British Airways na 31 stycznia do
          Delhi przez Londyn, powrot z Mumbaju - za 2200 zl.
          Pozdrawiam,darek
      • adma.0 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 20.12.08, 21:12
        chcę lecieć lipiec-sierpien, miejsce wylotu nie jest istotne, nie
        musi to byc RP.
        • rudnicze Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 21.12.08, 00:38
          cena 3400 za lot do Indii to raczej ponury żart..
          lipiec-sierpień to low season (monsun),sens jest lecieć pod warunkiem,że chcesz uderzyć w góry (ladakh).W większej części Indii w tym czasie sporo pada i to mocno ogranicza zachwyt jaki ten kraj wywoluje u większości turystów.Tak czy inaczej za biletami nie rozglądał bym sie wcześniej niż w maju a jako port wylotu obstawiał bym raczej Niemcy,tamtejsze lotniska obsługują sporo linii lotniczych latających do Indii.Bieżące ceny najlepiej monitorować w wyszukiwarkach typu momondo.com lub expedia.com.

pozdrawiam
    • przemkowa.bi Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 23.12.08, 13:12
      linie ukrainskie wylot z warszawy z przesiadka w kijowie
      - wszystko jak najbardziej okey
      Aeroflotem tez lecialam ale do indochin tez wszystko okey
      Ja kupowalam bilety w Krakowie
      Lecialam w sierpniu tego roku cena za bilet w obie strony 1560 zł
      ale rozumiem ze teraz jak dolar skoczyl bilety sa drozsze
    • lil_witch Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 28.12.08, 16:32
      można kupić bilety Turkish Airlines po 1888,13 PLN Warszawa-Stambuł-
      Delhi
      latał ktoś może z nimi?
      • psichedelico Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 29.12.08, 23:36
        Leciałem dwa lata temu Turkish Airlines do Damaszku przez Stambuł.
        Żadnych zastrzeżeń.
        • rabinson Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 31.12.08, 10:18
          Witam:)
          Właśnie zrobiłem rezerwację na Turkish Airlines w cenie 1940,00. Cena ta była tylko na piątek 13-tego lutego, na wcześniejsze i późniejsze daty było o 500 zł drożej. Rezerwacja jest ważna do 12 stycznia więc jest jeszcze kilka dni by poszukać coś w podobnej cenie i w ładniejszej dacie.

pozdrawiam:)
          • adams123 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 31.12.08, 15:53
            też mam rezerwację Turkisha za 1910 zł - cena super i standard podobno bardzo przyzwoity :)
            • rabinson Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 31.12.08, 18:59
              a w jakim terminie lecisz?
            • mundial20022 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 01.01.09, 16:51
              w jedną strone za taaaką kasę??
              • adams123 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 01.01.09, 22:07
                w 2 strony :)
          • mundial20022 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 01.01.09, 16:49
            po jakim kursie wy liczycie ze wam wychodzi 1900 zł ?
            • adams123 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 01.01.09, 21:41
              na stronie turkisha tej taryfy nie dostaniesz, bo to jest tzw. "niepublikowana" i w systemie rezerwacyjnym na www.thy.com tego nie ma.
              albo dzowń i rezerwuj przez biuro turkisha w Wawie (ale oni niestety doliczają 200 zł za wystawienei biletu (portażka), a więc wyjdzie prawie 2000) albo rezerwuj przez serwisy internetowe, które mają dostep do tej taryfy promocyjnej.
              ja mam dokładnie 1909 zł z opłata za wystawienie.
              daty to 1 - 15 marca.
              • olik_x Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 02.01.09, 09:14
                czy mozesz podac serwisy ktore maja dostep do tej promocyjnej oferty? dzieki
                • adams123 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 02.01.09, 17:28
                  dużo jest,

nawet www.airclub.pl

tamn masz spokojnie biulety w tej cenie :)
                  • rabinson Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 03.01.09, 16:29
                    Hey:)
                    udało mi się przebukować z piątku 13-tego na 11 lutego i cena zrobiła
                    się lepsza tj. 1800,oo z opłatami. Faktycznie na stronie turkish'a
                    nie ma takiej ceny ale wystarczy podejść do pierwszej lepszej agencji
                    lotniczej i bez problemu są bilety w tej cenie i bez opłaty 200 pln o
                    jakiej pisał adams123.
                    pozdrawiam:)
                    • aallea Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 05.01.09, 18:30
                      Robinson,

lecisz do Delhi czy Bombaju, na dlugo? ja ma rezerwacje do Bombaju:
                      wylot 11-go powrot 25-go, choicaz troche sie boje leciec po
                      ostatnich zamachach ... masz juz jakis konkretny plan pobytu? moze
                      sie zmailujemy w tym temacie? moj mail aallea(at)gazeta.pl

:)
                      • myrtille-1 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 06.01.09, 15:57
                        Witam:)
                        mnie również udało się kupić bilet za 1860zł przez tureckie linie lotnicze,z
                        przesiadką w Stanbule.Lecę 11 lutego i 25 mam powrót.Lecę do Delhi.
                        • adams123 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 16.01.09, 22:40
                          my kupilismy 1708 zł plus opłata za wystawienie czyli wyszło coś 1780 zł - super cena :)
                        • asiurkaa Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 18.01.09, 13:17
                          do Myrtille-1
                          my wlasnie wrocilismy z Delhi i lecielismy tez tymi liniami, Turkish Airlines.
                          mam mieszane uczucia co do tych linii.Sa tanie to fakt (460 euro do Delhi i z
                          powrotem), samoloty bardzo dobre, wygodne, jedzenie super smaczne ale...
                          nasz samolot spoznil sie bagatela 12 godzin!! w Istanbule mielismy przesiadke,
                          mialo byc 2 godziny na przesiadke, najpierw opoznienie wynosilo 2 godziny, potem
                          wywiesili 8 godzin i tu zaczal sie kipisz!!!totalna dezorganizacja pracownikow TA.
                          prawie godzine czekalismy na wyjasnienia, na kogokolwiek z tych linii kto nam
                          powie dlaczego?co? i jak.wszyscy pasazerowie mieli obawy ze to przez awarie
                          samolotu.
                          w koncu pojawił sie pracownik tych linii i zaczal cos belkotac pod nosem,nikt go
                          nie slyszal i znow chaos.po godzinie indywidualnych rozmów z nim okazalo sie, ze
                          w Delhi panuja straszne mgly (co pozniej okazalo sie prawda, do godziny 9 rano
                          nie widac nic totalnie na ulicy, to samo bylo w Agrze, Taj Mahal o 9 rano, z
                          odleglosci 10 krokow byl tylko zarysem jakies budowli).na lotnisku znow chaos bo
                          coz tu robic 8 godzin gdy jest 22 wieczorem, lot mial byl w nocy.
                          po pertaktacjach z liniami zdecydowali sie nas umiescic w hotelu w Istanbule i
                          podac posilek.Niestety podzielono nas na pasażerów lepszej i gorszej kategorii,
                          czytaj Hindusów i reszte świata.
                          Hindusi zostawali na lotnisku i mieli czekac w nocy te 8 godzin, a reszta swiata
                          transfer do hotelu i posilek.masakra.wspolczulam szczerze obwatelom Indii.w
                          koncu udajemy sie do odprawy na lotnisku, zeby sie z niego wydostac jadac do
                          hotelu, a tu niespodzianka, istnieje jeszcze trzecia kategoria pasazerow:Polacy
                          i Wegrzy!!! Amerykanie, Niemcy itp. przeszli przez odprawe bezproblemowo, a
                          nasza dwojka plus jeden Węgier zostala odeslana do okienka by zakupic turecka
                          wize!!na nic wyjasnienia, ze nie chcemy wcale byc w Turcji.By pojechac na
                          odpoczynek do hotelu nalezalo wykupic wize turecka!znow kolejka, okolo godziny
                          do wizy,(20 euro wiza dla 2 osob), (Wegier zaplacil wiecej). Po calej akcji,
                          okolo pierwszej w nocy, zostalismy dowiezieni do dobrego hotelu, zjedzlismy
                          posilek wszystko na koszt lini tureckich i rano o 6 z powrotem na lotnisko i juz
                          spokojny, bezpieczny przelot do Delhi.to tyle co do doswiadczen z Turkish
                          Airlines.mam nadzieje, ze mgly w lutym juz nie bedzie i dolecisz o czasie.
                          ps.jak wracalismy z Indii , samolot z Istanbule znow byl opozniony 3h,
                          lecielismy do Berlina.
                      • rabinson Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 06.01.09, 21:30
                        hey aallea :)

lecę do Bombaju i od razu na GOA i też w tych samych datach tj. wylot 11 i
                        powrót 25 lutego. no to jakby co to mailujemy mój mail rabinson(at)gazeta.pl

pozdrawiam :)
    • koolie Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 11.05.09, 05:49
      Ja kupowałem w Centrum Rezerwacji Lotów (link: www.tanie-loty.com.pl/tanie-loty-indie.html) - oprócz naprawdę niskich cen można tam znaleźć trochę użytecznych informacji o Indiach.
      • koolie Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 11.05.09, 05:57
        podałem nieprawidłowy link w poście powyżej; powinno być: www.tanie-loty.com.pl/tanie-loty-indie.html
        • franc1804 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 18.05.09, 09:13
          Polecam www.aeroflot.com trzeba często sprawdzać, bo pojawiają się
          promocję, ja ostatnio kupiłam bilet za 1800 zł, w takiej cenie nie
          znalazłam u żadnego innego przewoźnika. Podróż jest niestety długa,
          przesiadka i długie czekanie w Moskwie (dlatego też taka cena), ale
          to dla nas nie jest wielki problem. Pozdrawiam wsszystkich
          wybiuerających się do Indii. My marzymy żeby dostać się jeszcze na
          Andamany, może ktoś był ostatnio i chce się podzielić wrażeniami
          dobrymi radami jak tam w miarę niedrogo dolecieć.
          • rudnicze Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 18.05.09, 11:54
            na Anda dolecicie z Madrasu lub Kolkaty,w obu przypadkach za około 6tyś RS OW,rezerwacja np. poprzez cleartrip.com
            • franc1804 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 18.05.09, 14:26
              Bardzo dziękuję za informację, to jest cena w dwie strony? Czy
              rezerwację robić w Polsce, czy na miejscu? Pozdrawiam
              • rudnicze Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 19.05.09, 11:19
                OW - one way - bilet w jedną stronę
                bilety lepiej kupować z wyprzedzeniem,więc w zależności jak długo bedziesz w Indiach przed planowanym lotem na Andamany. Możesz je zakupić z Polski bez problemu np. na podanej stronce
                • ciawarez Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 19.05.09, 21:24
                  Moi drodzy, planujemy wypad do Indii na przełomie stycznia i lutego 2010.
                  W jakim terminie warto klepnąć bilet?Oczywiście chodzi o to, kiedy jest szansa
                  na najniższą cenę.
                  dzięki.
                  • rudnicze Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 19.05.09, 23:55
                    ok listopada-grudnia IMO, chyba,że wcześniej złapiecie coś z Polski w okolicach do 2100 zł na ten termin.
                    • ciawarez Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 20.05.09, 14:20
                      Dzięki za odp, ale czy to oznacza, że nie ma szans na ceny super okazje typu
                      1800 pln, bo takie kwoty również tu padały.
                      Rozumiem, że z wyprzedzeniem 8-miesięcznym nie ma co szarżować, dlatego pytam,
                      na ile przed zacząć szukać atrakcyjnych cen.
                      • franc1804 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 20.05.09, 20:52
                        My wybieramy się w październiku i teraz pojawiła się promocja,
                        trzeba sprawdzać chyba na bieżąco, aeroflot ma co jakiś czas
                        promocje, warto zerknąć na stronę www.airclub.pl, dowiedziałam się,
                        że ukraińskie linie latają też do Indii (przesiadka w Kijowie) i
                        czasami mają korzystne ceny
                        • vaniliam Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 22.05.09, 10:14
                          ja lece od 10.02 do 7.03, bilety do delhi kupilam wczoraj - aerosvit, z
                          przesiadka w kijowie, cena 1560 :)
                          • ciawarez Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 22.05.09, 15:13
                            Nie zle, odezwij sie prosze do mnie na osobisty2@wp.pl lub GG 740482
                            dzięki
                            C.
                            • orangepeace Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 24.05.09, 10:21
                              słuchajcie planuję podróż w listopadzie 2009, chciałabym zacząć od
                              Dheli a wracać z Mombaju, Goa, czy jest szansa na promocyjne
                              połączenie w takiej konfiguracji? jaki budzet powinnam rezerwować na
                              taki bilet, co polceacie?
                              • bartomb Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 25.05.09, 20:40
                                My lecielismy finskimi liniami Finnair i bylo spoczko.
                                Przylecielismy do Bombaju i wyjezdzalismy z Delhi wiec troszke
                                odwrotnie ale takie polaczenia istanieja. Wylatywalismy z Berlina,
                                przesiadka w Helsinkach i reszta jak wyzej. A ile to wszystko
                                kosztowalo? Jakies 1400zl w zeszlym roku ale trudno mi powiedziec
                                ile licza sobie dzisiaj, choc mysle, ze warto sprawdzic. Polecam a w
                                razie jakichkolwiek pytan prosze pisac na moj adres - bartomb@wp.pl.
                                Pozdrawiam!
                                • fifi1985 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 26.05.09, 21:12
                                  Z Berlina przez Londyn do Delhi powót po trzech miesiącach cena
                                  1379,60zł z absolutnie wszystkimi opłatami, kosztami itd
                                  • fifi1985 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 27.05.09, 08:44
                                    Jeżeli to pytanie do mnie, to nie umiem Tobie odpowiedzieć bo
                                    dopiero będę leciał ale z tego co pamiętam to wylot z Berlina ok
                                    12:00 a przylot coś koło 6:00
                                  • ciawarez Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 02.06.09, 17:38
                                    Fifi, możesz napisać jakie to linie?

dzięki
                                    C.
                                    • fifi1985 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 02.06.09, 18:37
                                      BA - British Airways
                                • orangepeace Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 27.05.09, 07:34
                                  ile zajęła Wam cała podróz od momentu startu z Berlina do wysaidaki
                                  w Dehli?
                                  • bartomb Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 03.06.09, 22:45
                                    Jesli chodzi o Finnair to ok 2h do Helsinek, tam kilka godzin
                                    postoju + 2h spoznienia, potem chyba jakies 8h do Bombaju ale teraz
                                    juz srednio pamietam. Generalnie nie bylo tragedii!:)
                                    • ciawarez Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 04.06.09, 22:32
                                      Moi drodzy, a czy ktoś jest w stanie podzielić się info na temat dostępnych
                                      limitów wagi i ilości bagażu do Indii w różnych liniach?
                                      Ewentualnie kosztów dopłat.

Z góry dziękuję
                                      C.
                                      • dakatela Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 15.06.09, 11:45
                                        Ja leciałam do Delhi Lufthansą. Bagaż w klasie ekonomicznej limit: 20 kg. + 8 kg
                                        bag. podręcznego. Poza tym na stronie każdego przewoźnika takie informacje są
                                        zamieszczone. Wystarczy poszukać.
                                        • ciawarez Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 20.06.09, 13:21
                                          Nabyliśmy właściwie w ostatniej chwili tickety na styczeń w promocyjnej cenie
                                          450 usd! W tej chwili już zdrożało do 710 usd.
                                          Podejmujemy wyzwanie z AeroSvitem :)
                                          • orangepeace Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 04.07.09, 21:41
                                            tez kupiłam bilet do dehli z Aerosvit na listopad;)
                                            • aksanti Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 21.07.09, 16:59
                                              My zarezerwowalismy na listopad Finnair za 1780zł w 2str:)
                                              Orangepeace, kiedy lecisz i od czego zaczynasz?
                                              • ciawarez Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 21.07.09, 21:38
                                                No i Aerosvit zaczyna kombinować z terminami, zlikwidowali nasz styczniowy -
                                                proponując inny.
                                                W tym momencie jesteśmy gotowi zrezygnowac i zainwestowac w jakieś pewne linie.

Popelina!
                                                • orangepeace Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 26.07.09, 20:41
                                                  mi zmienili godzinę wylotu na godzinę wczesniej
                                              • hokus6 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 26.07.09, 12:33
                                                My z siostrą też chcemy lecieć w listopadzie, i też znalazłyśmy w Finnair za
                                                1780 zł. Chyba się zdecydujemy, bo tańszych już chyba nie znajdziemy...?
                                              • orangepeace Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 26.07.09, 20:39
                                                wylatuję7 listopada, za czynam od nepalu, z Dehli prosto do
                                                Katmandu, a Wy?
    • vankuwer Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 23.10.09, 21:35
      siemka ....wie ktos moze cos o jakis tanich lotach do Deli na listopad ?
      • rudnicze Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 24.10.09, 00:09
        w datach 3.11-3.12
        z warszawy 1700zł aeroflot
        z berlina 1700zł aeroflot
        z frankfurtu 1800 zł turkish
        z londynu ok 1500zł oman air,gulf air i klm
    • skyfall001 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 12.10.18, 08:18
      Najlepiej to chyba byłoby po prostu poszukać w sieci wyszukiwarek połączeń, jak ta: www.esky.pl/tanie-loty gdzie pojawią się wszystkie zestawienia dostępnych lotów do danego miejsca, z czasem, przesiadkami i ceną włącznie.
      • kornel-1 Re: najtansze bilety do Indii, co polecacie? 14.10.18, 13:24
        skyfall001 napisał:

> Najlepiej to chyba byłoby po prostu poszukać w sieci wyszukiwarek połączeń, jak ta: www.esky.pl/tanie-loty gdzie

Bezużyteczna, spamerska informacja.

Wszyscy wiedzą, że są wyszukiwarki połączeń i każda podaje ceny.

Istotne jest zorientowanie, kiedy dana cena jest dobra a kiedy kiepska.

HIT cenowy: Lot z Europy do Indii poniżej 800 zł
        B. DOBRA cena: Lot z Europy do Indii za 800 - 1000 zł
        DOBRA cena: Lot z Europy do Indii za 1000 - 1500 zł
        TAKA SOBIE cena: Lot z Europy do Indii za 1500 - 1800 zł
        KIEPSKA cena: Lot z Europy do Indii powyżej 1800 zł

Do powyższych cen należy doliczyć doloty z Polski:
        w dobrej cenie poniżej 200 zł
        w bardzo dobrej cenie poniżej 100 zł

Za loty z Polski na 1 bilecie należy doliczyć 300 zł:
        HIT cenowy: Lot z Polski do Indii poniżej 1100 zł
        B. DOBRA cena: Lot z Polski do Indii za 1100 - 1300 zł
        DOBRA cena: Lot z Polski do Indii za 1300 - 1800 zł
        TAKA SOBIE cena : Lot z Polski do Indii za 1800 - 2100 zł
        KIEPSKA cena: Lot z Polski do Indii powyżej 2100 zł

Oczywiście są miejsca w Indiach tańsze i droższe, piszę o lotach do popularnych miast: New Delhi, Bombaj, Madras, Goa, Kalkuta.

Kornel
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka