Dodaj do ulubionych

opalanie w egipcie

IP: *.mdkna102.krakow.pl 20.07.03, 21:51
ponawiam wątek...

mam pytanie do wszystkich ktorzy lubia sie opalac....ja jestem jak to mowi
moja dziewczyna zboczencem opalania i zawsze gdzie jedziemy na wakaje wracam
czarny jak sudanczyk, jak mozecie to napiszcie jaki faktor trzeba miec w
egipcie . ja w grecji opalalem sie na 12 i lezalem caly dzien na plazy,
ogolnie nie mam problemu z lezeniem na sloncu i watpie zebym nawet w egipcie
nie mogl wytrzymac calego dnia chodzi mi tylko o to zeby nie zeszla mi skora
z gory dzieki za odpowiedz
murzyn

ps. do egiptu wybieram sie (niestey praca)we wrzesniu lub pazdzierniku, czy
wtedy wogole jest slonce ktore mocno opali

Obserwuj wątek
    • Gość: sylwia Re: opalanie w egipcie IP: 217.96.36.* 21.07.03, 14:53
      Ja też jestem zboczeńcem opalania nigdy nie jestem czarna jak sudańczyk bo mam
      oliwkową opalenznę ale właśnie wróciła i przez dwa dni stosowałam 20 a później
      12 i 10 a na koniec to nawet 5 jestem bardzo ładnie opalona a skóra nie jest
      wysuszona. Jak lubisz leżeć plackiem to na pewno będzie Ci tam jak w raju.
      • Gość: monia76 Re: opalanie w egipcie IP: *.u.mcnet.pl 21.07.03, 14:59
        Gość portalu: sylwia napisał(a):

> Ja też jestem zboczeńcem opalania nigdy nie jestem czarna jak sudańczyk bo
        mam
        > oliwkową opalenznę ale właśnie wróciła i przez dwa dni stosowałam 20 a
        później
        > 12 i 10 a na koniec to nawet 5 jestem bardzo ładnie opalona a skóra nie jest
        > wysuszona. Jak lubisz leżeć plackiem to na pewno będzie Ci tam jak w raju.

moze ja jestem zboczencem, ale 15tki to ja uzywam na codzien, na miasto.
        • Gość: betty Re: opalanie w egipcie IP: 217.153.98.* 23.07.03, 10:38
          Ja byłam w Egipcie w połowie pażdziernika i jest tam równie gorąco jak w
          czerwcu, bo też byłam; jedyna róznica to fakt ,że w pazdzierniku robi sie
          ciemno juz koło 18, 19 i wieczory czasami są chłodne tzn trzeba zarzucić
          sweterek bo wieje dość silny i chłodny wiatr od morza ; faktor w granicach 20,
          25 musisz zabrać i nie wolno leżeć na pełnym słońcu dłużej niz 10, 15 minut
          np po wyjściu z wody ; A parasole nad basenami i na plazy sa takie że ja
          siedziałam pod nimi cały czas a i tak wróciłam opalona!
          • Gość: Dominika Re: opalanie w egipcie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 08:48
            A faktor bez wzgledu na to jaka ma sie karnacje??? Ja mam ciemna nawet w zimie
            wiec tez musze miec 25????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka