artur20000 13.05.08, 13:47 Witam, czy był ktos ostatnio w Kiroseiz w Sharm, prosze o jakies informacje, czy dalej jest remont, jakie pokoje. Czekam z niecierpliwością Pozdrawiam Artur Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur20000 Re: Kiroseiz 27.05.08, 13:11 Witam, to do zobaczenia na miejscu, bo my lecimy 4 czerwca z Wrocławia, znajomi wylatuja 4 czerwca z poznania do tego samego hotelu. Do zobaczenia na miejscu. Pozdrawiam Artur Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja15 Re: Kiroseiz 27.05.08, 15:29 To ja w takim razie poproszę o relację po powrocie:) Lecimy 15 lipca na 2 tyg z dwójką dzieci 13 lat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamami5 Re: Kiroseiz 27.05.08, 21:44 Stuprocentowo napiszę co i jak tam faktycznie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
mamami5 Re: Kiroseiz 27.05.08, 21:43 No to super, my też mieliśmy lecieć 4 czerwca z Alfa star z Poznania a w końcu lecimy 03.06 z Itaki z Warszawy, ale hotel stuprocentowo Kiroseiz. Który raz w Egipcie? Byliście już w Sharm? pozdro Monika Odpowiedz Link Zgłoś
artur20000 Re: Kiroseiz 28.05.08, 11:56 Witam, my juz po raz trzeci i trzeci raz do sharm. Miasto znamy jak byśmy tam miszkali. Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
mamami5 Re: Kiroseiz 28.05.08, 21:47 My byliśmy 4 lata temu w Sharm, w tamtym roku w hurghadzie, ale po przeczytaniu wątku o zamianach hoteli-równiez Kiroseiz obawiwam sie ze możemy wylądować gdzieś indziej.Zapytałam babkę u której rezerwowałam przez infolinię w Itace wczasy, ta zapewnia mnie-mam to na mailu ze będziemy mieć hotel zgodny z rezerwacją.Jeśli nie to biada jej... Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja15 Re: Kiroseiz 28.05.08, 22:01 My lecimy już 4 raz z Sun&Fun i nigdy nie było problemów. Mam nadzieje, że i tym razem będzie ok.;) Odpowiedz Link Zgłoś
blanka2111 Re: Kiroseiz 28.05.08, 23:07 mamami5 musze cie zmartwic ale w umowie masz napisane ze w sytuacji niezaleznej od biura-czyli w zasadzie kazda moga taka nazwac-moga zmienic hotel docelowy o standardzie takim samym lub wyzszym. i w zasadzie mozesz z nimi walcyc wtedy ale raczej bez szans na wygrana, ewentualnie wy6walczysz jakas znizke na kolejne wakacje. my wrocilismy dzis z sharm ,mieszkalismy w palmyra resort ale na wycieczke do kairu jechalismy z turystami z kiroseiz i z tegpo co pamietam nie narzekali na hotel. Odpowiedz Link Zgłoś