Gość: kp IP: 80.51.150.* 29.12.03, 19:49 Chce jechać z dzieckiem na tydziń naw czasie ferii do Egiptu, Z tego co czytam pozostaja albo drogie TUI lunb Neckermann lub ryzykowne Alfa Star czy Exim. Prosze o wiadomośći i opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deo Re: jakie biuro do Egiptu? IP: *.smrw.lodz.pl 29.12.03, 23:11 Poniżej jest wątek z 27.12.03 Elwiry - Oasis Tours czy droższy Neckerman - zajrzyj tam - powyżej Egipt pc.maniaka tam masz opinie o hotelach dalej o biurach podróży i co tam jeszcze zechcesz. Dalej www.egipt.pl różne - opinie o biurach podróży i hotelach gdzie jedni forumowicze wynoszą pod niebiosa wszystkie biura podróży działające w Egipcie a drudzy na tych samych biurach nie pozostawiają suchej nitki !!! Jesli chcesz zobaczyc jak wyglada dany hotel to wejdź na rosyjska strone www.eltatravel.ru/egypt/- tam sa zdjecia prawie wszystkich hoteli. A w ogóle to wszystko zalezy od twego szczęścia i nastawienia . Zawsze z reguły im droższe biuro tym oferta winna byc pewniejsza ale trzeba skalkulowac na ile może byc lepsza niz ta tańsza. Przez tydzien to wiele w Egipcie nie zwojujesz i ani Ci nie będzie tak źle ani tak dobrze. Ważny jest hotel do którego jedziesz a kwestia pokoju to najwyżej dasz w recepcji jakis bakszysz czyli łapówkę i juz masz lepszy pokój a na pewno bakszysz będzie mniejszy niz różnica w cenie między np.Oasis a Neckermanem Wybór ostateczny zawsze należy do Ciebie - degustibus non disputantur est pozdrowienia i miłego wypoczynku - uważaj na zemste faraona Odpowiedz Link Zgłoś
marieia Re: jakie biuro do Egiptu? 05.01.04, 20:36 tylko nie EL GRECO, ORANGE, ECCO HOLIDAY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: jakie biuro do Egiptu? IP: *.stansat.pl 03.01.04, 22:06 ja dotychczas podróżowałam z Alfa Star (dwa razy Hurghada i ostatnio Sharm El Sheikh) i jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: jakie biuro do Egiptu? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 05.01.04, 20:45 Ja również polecam Alfa Star oraz Exim - tu znajdziesz najkorzystniejsze (i najtańsze) oferty! Ale pamiętaj, że jeśli lecisz do Hurghady hotel musi być przynajmniej 4* !!! Jest jeszcze TUI i Neckermann - 99% gwarancji i dużo drożej. Tomi Odpowiedz Link Zgłoś
marieia Re: jakie biuro do Egiptu? 05.01.04, 20:53 jest jeszcze SCAN HOLIDAY tez drogi ale za to pewny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: jakie biuro do Egiptu? IP: *.magma-net.pl 05.01.04, 21:06 Moj znajomy podrozowal raz z eximu i byl bardzo zadowolony...zreszta z tego co czytam biuro jest ok...sama jade na ferie z eximu:) no i jest rowniez nie droga itaka...moj brat byl w pazdzierniku i byl bardoz zadowolony;)ja bylam z nimi w hiszpanii i tez nie narzekalam:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marieia Re: jakie biuro do Egiptu? 05.01.04, 21:14 to prawda jezdzialm z ITAKA i wszystko bylo ok jak jest teraz skoro VING sie wyprowadzil??? Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: jakie biuro do Egiptu? 05.01.04, 22:51 Czesc :) Ja lece do Egiptu 29 stycznia ze Scany Holiday. Bedzie to juz ktoras wycieczka z tym biurek i jak dotad wszytsko bylo ok. Fakt, nie sa najtansi, ale znamy z przeszlosci dzieje biur, ktore oferowaly tanie jak barszcz wycieczki. Z tego co wiem, mozesz miec problemy ze znalezieniem przyzwoitej oferty w tym terminie. Ja swoja rezerwacje robilam pod koniec wrzesnia i byl problem z miejscami w powrotnym samolocie. Zawsze mozesz probowac, ludzie etraz wahaja sie, co do wyjazdow w te rejony z powodu ostatnich zawirowan. Jade tez z dzieckiem, chcemy troszke inaczej zwiedzic Egipt. Odpowiedz Link Zgłoś