hubar 01.02.04, 14:41 Ciekawa lektura, powiem szczerze, że niektóre rzeczy są zadziwiające jak na Polskę... tzn tacy to my grzeczni i pobożni, a badania: www.durex.pl/news/416/index.html Co o tym raporcie sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niepobożny Re: Raport Durexa 2003 IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.02.04, 16:10 Widzisz,nasze społeczeństwo jest takie,tfu!,pobożne że nie ma odwagi mówić o tym co robi po sumie czy innych nieszporach... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Raport Durexa 2003 01.02.04, 21:10 Przejrzałam. Jeśli respondenci nie kłamali, to jesteśmy narodem mało fantazyjnym... brak wyobraźni widoczny jest chociażby tu: 40% w ciągu ostatniego roku zgodziło się na seks z nowym partnerem bez zabezpieczenia; tylko 15% pyta partnetra/ partnerkę o przeszłość seksualną. Średnia uprawiana seksu to 3-4 razy w tygodniu, ale wśród kobiet ulubioną pozycją jest "po bożemu"... powiem tyle, że te 27% pań powinno ruszyć troszkę głową... i nie tylko ;) Przerażające są dysproporcje w udawaniu orgzamu... panie 38% a panowie 8% Najbardziej seksowny zawód dla panów to... sekretarka (26.9%) Hmmmm czy to wpływ amerykańskich filmów czy jakieś ukryte fantazje? Panowie, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Raport Durexa 2003 01.02.04, 22:29 ixtlilto napisała: > Najbardziej seksowny zawód dla panów to... sekretarka (26.9%) Hmmmm czy to > wpływ amerykańskich filmów czy jakieś ukryte fantazje? Panowie, hę? Podobno fanatzjujemy o rzeczach, które sa w jakims stopniu niosiągalne w wiekszośc panów nie ma swojej sekretarki(z racj wykonywanego zawodu, pozycji itp.) Być może dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: Raport Durexa 2003 IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.02.04, 22:34 Ej, no Hubar nie wiedziałem że się tak pięknie wkomponowuję w Twoje dzisiejsze myśli. To jak to Tobie wolno tak brzydko mówić a mnie nie? Mnie najbardziej przeraża "przerażenie" Iksika (vide powyżej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Raport Durexa 2003 IP: *.toya.net.pl 02.02.04, 09:56 ojejku hubar wybileś się wreszcie ponad swoje tematy czytaj city runner i inne tramwaje co duze zabawki dla malych chlopcow juz sie znudzily? trzeba teraz w męskie gry sie pobawić :-) pozdro600 Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Raport Durexa 2003 02.02.04, 12:18 buhahaahahahhahahahaahahahah ja i tramwaje? hahahahhahahahahhhahahahahaha Weź znawco się już nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś