dekster 13.02.02, 22:04 SPOŁECZNIE RODZINNIE ZAWODOWO CZUJĘ SATYSFAKCJĘ ! DORANOC - ŻYCZĘ WSZYSTKIM PODOBNYCH DNI ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: TO BYŁ BARDZO DOBRY DZIEŃ! 13.02.02, 22:05 No to gratuluję, ale może zdradzisz nieco szczegułów? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: TO BYŁ DO DUPY DZIEŃ! 13.02.02, 22:14 Najpierw koparka zerwała 2 przewody telefoniczne, potem idiota robol zerwał trzeci - ostatni, potem prom z Helsinek przypłynął do Gdyni 10 godzin wcześniej, potem opieprzył mnie komendant portu Gdynia, potem uświniłam farbą płaszcz a teraz podrapał mnie kot. I jak? Nie do dupy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: TO BYŁ DO DUPY DZIEŃ! 13.02.02, 22:16 Ale Małysz ma srebro! Oglądałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: TO BYŁ DO DUPY DZIEŃ! IP: 10.0.219.* 13.02.02, 22:20 a jutro walentyki, wiesz o tym? ale może o tym jutro napiszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: TO BYŁ DO DUPY DZIEŃ! 13.02.02, 22:30 Wiem o srebrze. Fajnie, ale płaszcz upieprzony na amen, a telefonów w firmie nadal nie mam. O walentynkach tez wiem. Nawet wiem, co dostanę. Nowy płaszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: TO BYŁ DO DUPY DZIEŃ! IP: 10.0.219.* 13.02.02, 22:33 a jakby nie było tych całych głupich Walentynek to byś nie dostała tego płaszcza? Pewnie i tak bys dostała to po co takie święto??!! Fuj, obrzydliwe...ech..a z drugiej strony to tacy maja dobrze.... A o co chodzi z tym srebrem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: TO BYŁ DO DUPY DZIEŃ! IP: *.pai.net.pl 13.02.02, 22:38 Gość portalu: geograf napisał(a): > A o co chodzi z tym srebrem?< Nie srebro, nie złoto To nic- chodzi o to, By młodym być i więcej nic ! Powyższy tekst ma zaswiadczac, ze tez mialam trudny dzien, w przeciwienstwie do Dekstera, który jest najwyraźniej nawalony jak stodoła i tylko to Go usprawiedliwia.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip TO BYŁ DZIEŃ JAK CODZIEŃ 13.02.02, 23:03 ani dobry ani zły tyle że wczoraj byłem na siłowni po długiej przerwie i mnie wszystko dziś boli... ale jeżeli chodzi o skoki to.. Amman był fenomenalny ;) pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: TO BYŁ BARDZO DOBRY DZIEŃ! 14.02.02, 13:39 To był spaniały dzień dla Polskiego sportu!!! Małysz, Polska Reprezentacja wygrała 4:1!!! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś