Dodaj do ulubionych

Uciekali przed policją, wpadli na latarnię

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 21:18
Może myśleli,że to przebierańcy.
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Uciekali przed policją, wpadli na latarnię IP: *.retsat1.com.pl 24.02.10, 21:49
      Współczuję policjantom. To dla nich też stres. A poszkodowani są sobie sami
      winni, szkoda tylko, że jednak zginął młody człowiek. Czasami za głupotę płaci
      się życiem.
    • Gość: wacuś 4 Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden z... IP: *.4web.pl 25.02.10, 06:39
      brawo policja ...tak trzymać a że jeden zginął to nauka dla innych .
    • Gość: nemo Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden z... IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 25.02.10, 07:14
      A ciekawe co by było gdyby ich auto uciekając przed po.....cją wpadło np. na
      przystanek i zabiło 5 osób a następnie uderzyło w drzewo i wszyscy którzy byli
      w środku by zginęli?
      Czy wtedy Pani po...cja odpowiedziała by za ludobójstwo?
      W tym akurat przypadku powinni dostać po 15 lat za umyślne spowodowanie
      śmierci człowieka. Wiedzieli że tak to się może skończyć.
      Stróż prawa powinien być wystarczająco opanowany aby przewidywać konsekwencje
      swoich działań i konsekwencje działań osób trzecich.
      Jeśli tego nie potrafi to nie zasługuje na to aby być funkcjonariuszem.

Stanowczo domagam się ukarania winnych mundurowych. Nie może tak być że jak
      cywil zaciacha tego w mundurku to robi się ogólnonarodową aferę a jeśli grupa
      głupich napalonych ciu...i zabija w pościgu człowieka to pisze się jedynie że
      mamy niegrzeczną młodzież.
      • Gość: komandante no, ciekawe czy i ten wpis zostanie usunięty. IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 25.02.10, 07:17
        na gazeta.pl na panuf polucjantuf nie można nawet brzydko spojrzeć a co dopiero
        coś złego napisać
      • Gość: ralf Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.lodz.mm.pl 25.02.10, 09:12
        To co mieliz robic policjanci? Odpuścić? A może kierowca był po narkotykach i na przystanku by zabił 20 osób. To wtedy byś pisał"gdzie była policja"?
        • Gość: nemo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 25.02.10, 16:07
          A co jeśli oni ci panofie policjantofie byliby potrzebni gdzie indziej? Byłaby
          np. wielka zadyma i zginęło by 100 osób?
          Nie ma się co licytować, są winni i już, gdyby nie gonili śmierci by nie było.
    • piotrp32 Jednego chwasta mniej 25.02.10, 09:46
      j.w.
    • Gość: kierowca i już na drogach jest ciut bezpieczniej IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 09:57
      jeden potencjalny morderca mniej.
      • emeryt-123 Re: i już na drogach jest ciut bezpieczniej 25.02.10, 10:18
        Gosciu ,slusznie jednego potencjalnego mordercy mniej
      • Gość: nemo bo po drogach powinni jeździć tylko emeryci IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 25.02.10, 16:15
        bo po drogach powinni jeździć tylko emeryci, byłoby wtedy super bezpiecznie. A
        dopuszczalną prędkość powinno się ograniczyć do 0 km/h
        wtedy statystyki pokazałyby spadek liczby ofiar.
        A dopuszczalna dawka alkoholu we krwi powinna zostać obniżona nie do zera tylko
        do minus jednego promila. Wtedy już mamy gwarantowane bezpieczeństwo na każdym rogu.
    • Gość: Krakers Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden z... IP: *.xdsl.centertel.pl 25.02.10, 10:43
      Jeśli ma się czyste sumienie, samochód i papiery w porządku to chyba nie
      ucieka się przed policją.
      Coś musiało być nie tak skoro uciekali.
      • Gość: J.Kropa Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 25.02.10, 17:09
        Tak tak, masz rację.
        Jak Twoja mama zachoruje tzn że pewnie nie miała czystego sumienia i dlatego ją
        to spotkało.

Baranieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: robotnik za 1200 Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden z... IP: *.lodz.mm.pl 25.02.10, 11:12
      czttalem wypowiedz jakiegos NEMO tez pewno jakis ,chwdpowiec,pisac
      bzdury ze winni policjanci,powinni przewidziec itp.A TO GOWNIARSTWO
      POWINNO PRZEWIDZIEC ZE POLICJA MOZE NAWET ODDAC STRZALY W SZCZEGOLNYCH
      SYTUACJACH !!!i nie olewac sygnalow dawanych przez policje!!Bohaterowie
      pewno na meczu rzucaja kamieniami w policje,teraz bedzie lament ,bo
      zginal BOHATER z bloku,winna policja itp,Ludzie,co sie dzieje teraz 20
      lat temu ni do pomyslenia A CO DALEJ???
      • Gość: nemo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 25.02.10, 17:14
        Pyskaczu... po pierwsze nie żyjemy 20 lat temu tylko teraz, czasy Ci się pomyliły.
        Po drugie to nie masz pewności czy oni rzucali kamieniami na meczu - no chyba że
        w Ciebie, co byłoby słuszne i dopuszczalne.
        Mówisz że oni powinni przewidywać co zrobią gliny? Kpisz sobie.
        Bo niby pały to jacyś Bogowie są?
        Po trzecie nie jakiś nemo, tylko Pan Nemo.
        • black.kolo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden 25.02.10, 18:40
          Jaja se chyba robisz tymi wpisami. Gnoje zaczęły spie...ć i skończyło
          się jak się skończyło. To by byłby burdel gdyby policja puszczała
          każdego, kto się nie zatrzyma!
          • Gość: nemo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 25.02.10, 19:02
            Ty sieroto!! Dowiedz się najpierw w jaki sposób organizowane są pościgi w
            cywilizowanych krajach - jeżeli w ogóle są one organizowane to na pewno nie w
            taki sposób jak pokazują to na zasr...ych amerykańskich filmach.
            Nie może tak być że ktoś w pogoni za zwykłym wykonaniem swojej pracy jedzie po
            trupach aby tylko złapać to co sobie wymyślił.
            A jeśli komuś nie podobaja się moje wpisy to mogę jedynie zalecić jedno; Spaduwa
            na drzewo.
            • black.kolo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden 25.02.10, 19:10
              Sami się rozbili, nikt ich do tego nie zmusił. JJP na 100% (Jebać JP na
              100%).
        • Gość: gradd Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 19:10
          Lepiej będzie "idiota Nemo".Karki i koksiarze rozpiepszają w bmk-ach kogo im się
          podoba, a panowie policjanci wg. ciebie mają ich jeszcze prosić o okazanie
          dokumentów. Trochę za dosłownie pojmujesz prawa wolnościowe gościu
    • Gość: przezorny Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 13:08
      Ja zatrzymałem się na wezwanie z nieznakowanego pojazdu-to mało brakowało bym
      stracił samochód a nawet możliwe ,że i zdrowie.
      • black.kolo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden 25.02.10, 18:37
        I może frytki do tego?
        • Gość: nemo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 25.02.10, 19:03
          Wpadłeś tylko na chwilę i zostałeś na dłużej?
          Jesteś baranem a kumple rypią Ci żone.
          • black.kolo Dobrze, dobrze (nt) 25.02.10, 19:12
            • Gość: szwed Re: Dobrze, dobrze (nt) IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 20:44
              nemo (nie Panie Nemo) powinieneś się leczyć u specjalisty od głowy.
              • Gość: nemo Re: Dobrze, dobrze (nt) IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 26.02.10, 00:11
                Coś nie tak z Twoją ambicją? Boli Cie coś?
    • Gość: robotnik Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden z... IP: *.lodz.mm.pl 26.02.10, 07:44
      widac czesto roznych meneli nazywa sie ich troli jeden z nich nazwal
      sie nemo bo ma komputer u szwagra POWAZNIE co to za dekiel ten nemo jak
      rozpacza za posrancami chwdpowcami i ATAKUJE POLICJE !!to jakis blokers
      gowniarz nie majacy pojecia o zyciu wsrod ludzi wydaje mi sie ze poziom
      IQ U NIEKTORYCH ZWIERZAT JEST WIEKSZY NIZ U TEGO jakiegos nemo bo to
      NEMOta zyciowa ale pewno odnajdzie sie w ...wiezieniu ,wszystko na to
      wskazuje
      • Gość: nemo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 26.02.10, 16:08
        Naucz się denacie czytać. Moje wpisy nie atakują tej Twojej ukochanej policji,
        one jedynie mają na celu naprowadzenie ludzi kierujących się emocjami na fakty.
        A mam do Ciebie takie pytanie. Czy Ty może masz lub miałes w rodzinie jakiegoś
        niebieskiego?
        Bo mnie sie coś wydaje że Twój tata lub dziadek musiał być esbekiem, później
        milicjantem. Do policji załapał sie jako zasłużony już emeryt.
        Buahahahahaha

To nie jest jedyny przypadek zabicia człowieka przez mundurowych, niby w imieniu
        prawa.... buahahaha Podczas rutynowych czynności...
    • Gość: obronca zwierzat Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden z... IP: *.lodz.mm.pl 26.02.10, 07:50
      przepraszam ale nie obrazajcie zwierzat porownujac ich do jakiegos
      nemo,one maja instynkt samozachowawczy chca zyc rozmnazac sie co w
      przypadku nemo nie ma miejsca
      • Gość: nemo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 26.02.10, 16:11
        Szanowny robotniku. Weź się lepiej do roboty.
    • Gość: Jontek Niewiniątka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 11:35
      "...Kierowca miał 20 lat, jechał z 16-letnim bratem i 17 letnim kolegą. Kierowca
      nie miał prawa jazdy. Wszyscy byli już notowani przez policję."

www.dzienniklodzki.pl/wiadomosci/225324,lodz-ranny-w-wypadku-nastolatek-nie-zyje,id,t.html#pzw_35620
    • Gość: pieszy Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden z... IP: *.lodz.mm.pl 26.02.10, 15:03
      popieram co pisal Jontek .uciekali BOHATERZY(?!)ZNANI POLCJI szkoda ze
      wczesniejszy konflikt zprawem nie wybil im z glowy glupoty.oczywiscie
      szkoda mi policjantow bo teraz inni ,,bohaterzy,,beda ich
      krytykowac,bedzie dochodzenie.cwaniakow mlodocianych nie zal,ale czy to
      bedzie przestroga dla innych?na razie sie uciszyl znany policji i nam z
      wpisow pewno po narkotykach krytyk...NEMO(ta)WATPLIWE ABY SIE
      ZAWSTYDZIL,moze...siedzi!!ale az tak wspaniale to chyba nie moze
      byc,chociaz..
      • Gość: nemo szanowny robotniku, weź śnieg lepiej odgarnij IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 26.02.10, 16:13
        szanowny robotniku, weź śnieg lepiej odgarnij.
        a może umyjesz radiowóz?
      • Gość: nemo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 26.02.10, 16:18
        Posprzątaj lepiej po psie...
        • Gość: robotnik Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.lodz.mm.pl 26.02.10, 19:58
          ktos musi pracowac,po psach widac na sniegu co zostalo,ale cpac nie
          musze jak NEMOty i pisac glupoty,dorosnij synku to pogadamy ,macie swoj
          swiat,wrogiem policja i inne WIZJE swiata macie,nie zycze tego ale
          jakby ktos napadl na twoja matke to zglos do listonosza ,bo policja
          ..,wiem utrudnia zycie NEMOtom(cpunom)to przykre ale przez takich jak
          ty nie widze przyszlosci narodu i jeszcze ta niedobra policja
          ...dorosnij synek
          • Gość: nemo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 27.02.10, 09:40
            Analizując Twój tok myślenia nasuwa mi się stwierdzenie że jesteś nawiedzonym
            pseudo-katolem kierującym się wyjątkowo niskimi wartościami, nie potrafisz
            dostrzec głębi w otaczającej Cię rzeczywistości. Spowodowane jest to
            prawdopodobnie wychowaniem przez wyjątkowo prostackich rodziców, kierujesz się
            poczuciem braku.
            Następstwem tego jest rozpoznana schizofrenia lekkiego stopnia objawiająca się
            wieloosobowością - świadczy o tym fakt pisania pod różnymi pseudonimami -
            chowasz się za komputerem i myślisz że w internecie jesteś silny, spędzasz w nim
            dużo czasu co powoduje że tracisz kontakt z rzeczywistością. Następnym etapem w
            Twoim przypadku będzie już utrata świadomości własnego ciała.

Więc kolesiu miły, Twoje wywody i Twoja ocena czegokolwiek nie ma dla mnie ani
            pewnie dla nikogo innego żadnego znaczenia. Mogę Cie jedynie potraktować jako
            głupi przerywnik i śmiać mi się chcę ale wiem że śmiech to zdrowie i nie mogę
            Ciebie w to angażować bo byłaby to ujma dla nawet kpiarskiego śmiechu.

Bywaj zdrów, wiosna idzie, zdystansuj się trochę od kompa.
            • Gość: robotnik Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.lodz.mm.pl 27.02.10, 14:22
              nemoto wara od moiich rodzicow!!!pod roznymi pseudonimami pisza z pracy
              ludzie co twierdza synku ze najwiekszy blad nie zrobiles ty lecz twoj
              ojciec ze nie zakonczyl finalu z twoja matka na...scianie BYLOBY
              JEDNEGO DUPKA MNIEJ nie filozofuj nie mysl ze piszesz do jakiegos
              buraka bo za CIENKI BOLEK JESTES CWANIACZKU jak my chodzilismy na mecze
              to jeszcze cie na swiecie nie bylo i nie bylo takiego debilstwa jak
              teraz tzw CHWDPOWCOW i innych posrancow ostatni twoj tekst to pisal
              kumpel jakis ,po studiach,bo wiemy ze nie stac cie na takie, MADROSCI,
            • Gość: robotnik Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.lodz.mm.pl 27.02.10, 14:33
              nie ma (sil)na glupie komentarze NEMO co sadzi ze za wupadek winni sa
              ...policjanci.najsprawiedliwiej bedzie jak inni skomentuja moje
              komentarze (JESTEM ZA PRZESTRZEGANIEM PRAWA I REAGOWANIEM NA WYCZYNY
              GOWNIARSTWA) i skomentowanie PRZYSZLOSCI NARODU(!?)jakiegos CHWDPOWCA Z
              ...BLOKU winiacego za wypadek na retkinii....POLICJE i ukarania ich.
              SERDRCZNIE PROSZE O KOMENTARZE normalnych zwyklych lodzian POZDRAWIAM
              ..ROBOTNIK
              • Gość: nemo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 27.02.10, 19:45
                Hahaha, fajnie to określiłeś - "normalnych zwykłych Łodzian..."

Mniejsza o Twoją fantazję i górnolotne marzenia. Zresztą pewnie Ty jak i
                większość takich jak Ty ma typowo wieśniarskie pochodzenie. I absolutnie nie mam
                nic do ludzi mieszkających na wsi. Ale prawda jest taka że jak ktoś skoczył z
                chama na pana bo przyjechał do miasta i się "wozi" to nigdy nic dobrego to nie
                oznaczało.

Nazywasz mnie CHWDPOWCEM? Ale sam przyznałeś że chodzisz na mecze z
                kolesiami.... i co tam robicie?
                Buahahahaha

No chyba że już nie chodzisz bo masz zakazy....
                Jakbym miał zgadywać to pewnie jesteś rocznik 1979 lub młodszy.
                • Gość: PO Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.toya.net.pl 27.02.10, 22:43
                  Popieram robotnika w 100% tak samo jak i black.kolo oraz piotrp32.
                  nemo masz jeszcze mleko pod nosem. Albo nie dorosłeś do życia i
                  starym dzieciakiem jesteś.
                  W mundurówce jestem od 10 lat więc wiem co się dzieje na naszych
                  drogach i takich akcji będzie więcej.
                  Nie od roku staramy się o nie oznakowane radiowozy.
                  I wreście je otrzymaliśmy. Kumple byli na prawie.
                  Zginoł człowiek, wiem i jest mi go szkoda, nie powiem :( Ale mógł
                  nie uciekać jak widział koguta.
                  • Gość: nemo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 28.02.10, 07:02
                    Wiem że wszyscy jesteście w mundurówce. Inaczej być nie może. To tłumaczy Wasze
                    zaangażowanie w sprawę... A czy skrzywienie zawodowe macie na takim samym poziomie?
                    Kumple byli na prawie.....haha to wiele tłumaczy.
                    To co jak "jeśli nie jesteś ze mną to jesteś przeciw mnie"
                    • Gość: PO Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.toya.net.pl 28.02.10, 07:51
                      No to Nemo masz prze.......... zobaczysz cwaniaczku.
                      • Gość: nemo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 28.02.10, 16:02
                        Buu...ła, haha buahaha hahahahahaha.
                        Aż mnie przepona rozbolała.
                      • Gość: nemo Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 28.02.10, 16:06
                        Zapiszę sobie Twoje dane, jak coś mi się stanie to zgłoszę się do Ciebie jako
                        potencjalnego sprawcy.
                        I Ty debilu mówisz o szanowaniu prawa a sam właśnie użyłeś groźby karalnej.
                        Jesteś tylko krową która głośno muczy ale mleka nie chce dawać.
                        Tacy jak Ty to zakała tego społeczeństwa, na wszystkich forach takiego
                        szczurstwa jest pełno.
                        Jest tego jeden pozytywny aspekt, cała rzesza takich jak Ty siedzi w UK a dla
                        Ciebie miejsca zabrakło.
                        • Gość: robotnik Re: Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden IP: *.gdynia.mm.pl 02.03.10, 17:43
                          dzieki PO za wsparcie.Tu nie chodzi czy ktos jest w mundurowce czy nie
                          .Ale czy ktos jest ograniczony umyslowo jak jakis NEMOta.likwidator
                          policji,znawca prawa !?Nie mialbym nic do niego,ale wychwalanie
                          POSRANCOW z poscigu i chec!?ukarania policjantow za poscig to jest
                          myslenie mozgiem moze 3 latka !!!NEMOto nie policja winna tylko twoj
                          ojciec ze ..nie dokonczyl finalu na scianie
    • Gość: Po Uciekali przed policją. Wpadli na słup, jeden z... IP: *.toya.net.pl 02.03.10, 21:38
      Jakie dane ? To Ja napisałem do prokuratury posbę o twoje całe ip za
      to co piszesz to jest co najmniej kolegium a jak dostane papier z
      prokuratury osobiście pojade do sądu o nakaz zatrzymania. Wtedy
      gazeta.pl musi mi dac twoje cale ip i mam wtedy twoje namiary z kad
      piszesz. Trzeba było kolego uwierzyc ze jestem gliną :) Sam
      osobiście po Ciebie przyjdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka