dex-dex 24.03.10, 11:09 witam szukam dobrego fotografa na komunię najlepiej gdzies w centrum Łodzi czy mozecie kogos polecic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do komunii do komun I I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 08:36 do komunii komunii komunii. Przez 2 i do cholery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avin Re: fotograf do komuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 15:51 www.apiaseczna.pl.tl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silverup Re: fotograf do komuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.14, 21:37 W centrum polecam Studio Fotogrficzne Studio56 na ul. Piotrkowskiej właśnie pod nr 56. Już nie raz korzystałem przy różnych rodzinnych okazjach ślub, chrzciny i ostatnio Komunia. Profesjonalne podejście, obsługa i zaangażowanie - zdjęcia na wysokim poziomie, wspaniała pamiątka na lata. Koszty w zależności od wymagań zamawiającego. Prace można obejrzeć na stronie www.studio56.com.pl/ i na FB www.facebook.com/Studio56Fotografia Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowamaba Re: fotograf do komuni 04.06.14, 12:05 Ja mogę gorąco polecić studio fotograficzne www.fotoewa.pl/. Robili sesje fotograficzną po komunii córki mojej przyjaciółki i zdjęcia wyszły naprawdę fajnie. Współpraca na linii fotograf - model układała się znakomicie, nie wiem, chyba mała została przekupiona cukierkami, bo pozowała naprawdę grzecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf12390 Re: fotograf do komuni 27.09.19, 19:08 Polecam, profesjonalny fotograf www.foto-slub.swidnica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś