marjory_m 15.03.04, 21:34 czy ktokolwiek orientuje się gdzie w Łodzi można takowe nabyć? będę wdzięczna m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hm` Re: pigwy IP: *.retwilan.pl / 217.153.156.* 15.03.04, 21:37 Ze jak??? pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: pigwy 15.03.04, 21:47 Gość portalu: hm` napisał(a): > Ze jak??? > pozdr. hm` taki owoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m a jeśli obiecam... 16.03.04, 16:35 że w zamian za informacje o miejscu sprzedaży pigwy odstąpię przepis na trunek z tejże? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Eeeee... 16.03.04, 21:49 A próbowałaś na giełdzie kwiatowej na Starcie? [taki krzaczek] Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_krolowa Re: Ooooo.... 17.03.04, 09:40 szprota napisała: > A próbowałaś na giełdzie kwiatowej na Starcie? [taki krzaczek] To z krzaków też się wino wyrabia? U_U Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: a jeśli obiecam... 16.03.04, 22:16 przepis na trunek znamy,ale gdzie Ty kobieto pigwę wczesną wiosnę dostaniesz? o takich rzeczach to myśli się jesienią..a może ja mam inny sposób wyrabiania pigwy nie-zmarzniętej? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: pigwy 17.03.04, 10:07 Polecam jeszcze Polros w Gospodarzu (droga 71 Pabianice - Rzgów blisko skrzyżowania z drogą 1 - potężne latyfundia i chyba mają wszelkie krzaki rosnące w naszym klimacie) oraz giełdę działkową bodajże w każdą sobotę w Hali Sportowej. Pozdrowienia :) PS. Aha, i polecam pigwy z ogródka mojej babci :) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re:, re:, re: (kumkum) 17.03.04, 13:47 Geo: Są trunki i trunki Krzaczki mnie nie urządzają, myślałam że gdzieś można same owoce nabyć, no ale to trzeba jeszcze wiedzeć że nie ta pora :] Zamek: A babcia sama nie robi z nich różnych pysznych pyszności? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re:, re:, re: (kumkum) 17.03.04, 17:45 >A babcia sama nie robi z nich różnych pysznych pyszności? Dodaje np. do jabłuszek. Palce lizać, mniam! Odpowiedz Link Zgłoś