Gość: AGA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 15:58 Organizujemy z koleżankami wieczór panieński dla naszej panny. Może ktoś ma jakieś pomysły i może wie gdzie cos na ten temat można znaleźć w internecie. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: WIECZÓR PANIEŃSKI 12.08.01, 21:00 Taki watek już powstał, poszukaj(taki sam tytuł) i zajżyj tam! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: WIECZÓR PANIEŃSKI IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 23:12 Niestety to co znalazłam tu na forum nie satysfakcjonuje mnie. Szukam poważnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: WIECZÓR PANIEŃSKI 13.08.01, 12:35 Rozumiem. Niestety ja Ci nie pomogę, w tych sprawach mam znikome doświadczenie. Fajnie że odwiedzasz forum. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlodz Re: WIECZÓR PANIEŃSKI IP: *.compensazycie.com.pl 13.08.01, 12:41 Zaproście mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
scarry Re: WIECZÓR PANIEŃSKI 29.11.01, 20:24 Razem z montes ponawiamy pytanie!Co powinno się robić czego nie a co można.Nie chcemy obudzić się w innym mieście razem z niedoszłą panną młodą?Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś