17.10.10, 19:17
PSL partią dla ludzi z małych miejscowości. Ja zagłosuję na radnych związanych z PSL-em.
Obserwuj wątek
    • kefisos Re: PSL 07.11.10, 20:01
      A ja na tych, którzy potrafią zmieniać oblicze gminy
      • aj007 Re: PSL 07.11.10, 20:05
        Łatwo Cię przejrzeć kefisos:)
        • kefisos Młodzi, tylko młodzi 08.11.10, 08:57
          Zapamiętaj sobie raz na zawsze. Oblicze Gminy nie musi zmieniać grupa kandydatów na radnych z KWW Nowe Oblicze Gminy. Mnie się marzy grupa młodych, mądrych i wykształconych radnych, którzy będą usilnie dążyć do rzeczywistej zmiany oblicza gminy z obecnym burmistrzem. A jak czytam że są kandydatami na radnych kameleony z czasów PRL-u , którzy zmieniali oblicze z komunisty na demokratów lub prawicowców to mnie rozpacz ogarnia. A te przywołane na tym forum słynne postacie Krzychu, Józef, Roman. Brak słów. Ale nie ja będę ich wybierał tylko bezmózgowcy. Jak można głosować na tych z przedziału wiekowego 50+ ? Tego nie rozumiem !
          • aj007 Re: Młodzi, tylko młodzi 08.11.10, 09:32
            Mnie też się marzy grupa młodych i kreatywnych ludzi ,ale od marzeń do ich realizacji ciężka i daleka droga , tym cięższa bo musi nastąpić zmiana mentalności i myślenia a to nie takie proste....
            • bylyzychliniak Re: Młodzi, tylko młodzi 08.11.10, 19:03
              A ja mam gdzieś czy będą młodzi dla mnie mogą być po 80 stce byle by potrafili coś zdziałać
              • bejot.1 Re: Młodzi, tylko młodzi 08.11.10, 19:09
                No to życzę ci udanego wyboru tych z przedziału 60+ a nawet 70+

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka