Gość: pepe IP: *.toya.net.pl 19.10.10, 17:25 ...no comment...czy w tej partii jest ktos, kto nie potrzebuje psychiatry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: genossen Re: Waszczykowski: Zaczęło się zabijanie opozycji IP: *.pools.arcor-ip.net 19.10.10, 17:34 Czy bohaterowie zdarzenia bywali na tym forum? Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-co Nienawiść mediów i obecnie rządzących IP: *.retsat1.com.pl 19.10.10, 17:42 do PISu była i jest tak wielka, że aż dziw bierze, że tak późno do tego doszło. Wydawało mi się jednak, że pierw PIS zostanie zdelegalizowany przez rządzących a dopiero potem rozstrzelany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jemibaci Nielubicie PiSu bo chcecie zamiatac pod dywan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 17:50 PiS chciał oczyścic nasze zycie z ludzi, którzy czynnie uczestniczyli w niszczeniu naszego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_pl Re: Waszczykowski: Zaczęło się zabijanie opozycji IP: *.toya.net.pl 19.10.10, 18:28 arogancja PIS- sięga zenitu, za chwilę będą się nazywać prześladowanymi owieczkami, wstyd, róbcie tak dalej a sami się wyeliminujecie z życia publicznego dzięki swoim własnym zachowaniom, a wasze rodziny co najwyżej zyskają bo będą miały Was więcej dla siebie, bo zajmiecie się nimi zamiast gadaniem bzdur na forum publicznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty To PO szerzy nienawiść w białych rekawiczkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 18:37 Nie większych karierowiczów od Peowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe I to miał być, hue hue, najlepszy kandydat IP: *.toya.net.pl 19.10.10, 18:44 Chyba na idiotę roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a To mnie chcieli zabic IP: *.toya.net.pl 19.10.10, 19:06 "10 kwietnia nie było mnie w samolocie do Smoleńska. Teraz przypadkiem pojechałem do Warszawy coś załatwić. Zastanawiam się: do trzech razy sztuka?" Mnie rowniez nie bylo 10 kwietnia w samolocie, a dzisiaj nie bylo mnie w Lodzi. To mnie chcieli zabic, nie Waszczykowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: To mnie chcieli zabic IP: *.toya.net.pl 19.10.10, 19:25 A jak pojechał pod biurem do kamer: NIE ZABIJAJCIE NAS! Kabotyn normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: To mnie chcieli zabic IP: *.toya.net.pl 19.10.10, 19:46 Ciemnemu ludowi to wystarczy - durnie znowu pomyla karty do glosowania z kartami kondolencyjnymi, ale miejmy nadzieje, ze podobnie jak Kaczynski Waszczykowski te wybory przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świnie w kosmosie Re: To mnie chcieli zabic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 11:09 Nie kłam! To mnie chciano zabić nie Ciebie, bo nie dość, że nie było mnie w samolocie do Smoleńska i w siedzibie PiSu, to jeszcze nie było mnie w tym busie, co to się roztrzaskał pod Opocznem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Panie Waszczykowski jestem z panem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 19:10 Ma Pan rację. Podobało mi się Pana wystąpienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlaŁodzi fuehrer sieje wirusa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.10, 19:51 większość PiSuarczyków jest już zainfekowana Odpowiedz Link Zgłoś