lennon1 18.04.04, 16:26 Obrażać ludzi na tym forum. Tego nie da się już czytać. To, że jesteś bezimienny nie uprawnia cię do tego. Tu już był taki jeden wesołek, który czmychnął w krzaki jak go zdemaskowano. Chcesz iść w jego ślady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray till death do us part :-) 18.04.04, 16:39 lennon1 napisał: > Obrażać ludzi na tym forum. jeden z aforyzmów mówi "powiedzieć komuś idiota to nie obelga lecz diagnoza". do idioty nie tak dawno dołączyło określenie "zero" zatem obrażanie stało się bardzo rozmytym terminem :) a co do sprawy - imo piszący brednie wyręcza mnie i obraża się sam. > Tego nie da się już czytać. któż każe? > To, że jesteś bezimienny nie uprawnia cię do tego. bezimienny to mój kolega z radia łódź. ja jestem gray. > Tu już był taki jeden wesołek, który czmychnął w krzaki jak go zdemaskowano. przegapiłem chyba, albo nie zwróciłem uwagi bo nie gra to dla mnie roli. poza tym pewien pan nawet po zdemaskowaniu nazwiska i miejsca pracy nadal wypisuje głupoty więc nie podejrzewam, że zdemaskowanie (co za słowo ;D) miałoby powstrzymać mnie od krytyki głupot. > Chcesz iść w jego ślady? jestem wyznawcą poglądu, że pozorna anonimowość nie powinna mieć wpływu na słowa, które się wypowiada i odpowiedzialnośc za nie. niektórzy myślą inaczej i mają do tego prawo. tyle (i tak za dużo) wyjaśnień. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Gray - kiedy przestaniesz? 18.04.04, 18:22 Mam nadzieję, że nigdy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards Re: Gray - kiedy przestaniesz? IP: *.lodz.mm.pl 18.04.04, 19:02 Najgorsze jest to, ze on prawdopodobnie pracuje w Gazecie Wyborczej. Nie spodziewalem sie takiego chamstwa po pracowniku GW. Pewnosci nie mam, ale zdaje sie, ze sam to sugerowal w ktoryms poscie. Jedyne pocieszenie, ze nie jest dziennikarzem, tylko wyciera monitory (znaczy sie konserwator ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lodz Dowód, proszę... 18.04.04, 19:10 Gość portalu: boards napisał(a): > Najgorsze jest to, ze on prawdopodobnie pracuje w Gazecie Wyborczej. Nie > spodziewalem sie takiego chamstwa po pracowniku GW. Pewnosci nie mam, ale zdaje > > sie, ze sam to sugerowal w ktoryms poscie. W którym? Mógłbyś podać link? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards Re: Dowód, proszę... IP: *.lodz.mm.pl 18.04.04, 19:18 Nie jestem w stanie sie teraz dokopac. Ale naprawde tak gdzies miedzy wierszami przeczytalem. Mam rozumiec, ze to nieprawda? Jesli tak to naprawde bardzo bym sie z tego ucieszyl! Mam zdecydowanie bardzo dobre zdanie o ludziach z GW i nie chcialbym go zmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen hahaha, boards, znow to samo ;) 18.04.04, 19:20 cos insynuujesz, a pozniej nie potrafisz udowodnic, badz tez metnie tlumaczysz..... zenujace po stokroc. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: hahaha, boards, znow to samo ;) 18.04.04, 19:24 To dla niego typowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards_of_canada po co sie wtracasz? IP: *.lodz.mm.pl 18.04.04, 19:26 jestem ostatnim, ktory moze miec jakies zarzuty do Gazety Wyborczej. to nie byla zadna insynuacja, tylko niepokoj. w ktoryms z postow przeczytalem takie przypuszczenie i naprawde mnie to zaniepokoilo. lubie GW i lubie ludzi, ktorzy tam pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Dowód, proszę... 18.04.04, 20:33 Jaka czujna REDAKCJA. Może jednak częściej zabrała by głos w przypadkach jak w moim temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: NIe umiesz sam się bronić? Brak argumentów? / 18.04.04, 21:05 A co ja mam bronić? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: 18.04.04, 21:24 Nie miał okazji ostatnio mnie obrażać. Czytam jednak to co wypisuje o innych i czuję duży niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Współczuję. Chcesz o tym porozmawiać? 18.04.04, 21:26 (faktycznie. dawno cię nie było) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Redakcja też człowiek... 19.04.04, 00:22 i jednych lubi a innych nie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gray dobre :D 18.04.04, 19:41 chyba pamiętam. być może chodzi o post, w którym napisałem, że podejrzewano mnie już o pracę w portalu onet.pl, w GW i jeszcze gdzieś. jak widać na manię klecenia teorii spiskowych nie cierpisz jedynie ty - to może być jakieś pocieszenie. jeżeli bardzo tego potrzebujesz mogę powtórzyć - nie jestem pracownikiem gazety wyborczej. a jeżeli już jesteśmy przy pracownikach to niestety takiego chamstwa po pracowniku UMŁ niestety spodziewać się mogłem - smutek. a praca w GW? jak najbardziej. jako konserwator. sieci komputerowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gray choroba :( 18.04.04, 19:49 napisałem dwa razy słowo 'niestety' - znowu wszystko pójdzie do piachu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Gray - kiedy przestaniesz? 19.04.04, 00:03 U ciebie nic nowego, jak widze. Dlaczego mnie to nie dziwi, smieszny czlowieczku. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota BARTUSZEK :) 19.04.04, 00:22 No ale za to potwierdza nasza wiarę w stałość wszechświata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Gray - kiedy przestaniesz? IP: *.toya.net.pl 19.04.04, 09:26 Co to? Już nie chcą drukować twoich wypocin w DŁ. Przez ciebie i twoje towarzystwo to forum stało się nudne Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz Gray - teraz ciebie chcą podporządkować... 19.04.04, 09:13 TWM działa prężnie. Ale to takie malutkie ludziki bez osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: Gray - kiedy przestaniesz? IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 19.04.04, 10:03 To zwykły zakompleksiony szczeniak. Jedyne co potrafi to "dowcipnie" komentować posty wyimaginowanych wrogów. Co gorsza, to na tym forum wtóruje mu całkiem spore stadko podobnie "dobrze wychowanych". Taka to uroda tej dziczy. I nic już tego nie zmieni. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Mam prośbę 19.04.04, 10:12 Do wszystkich w zasadzie. Skoro już umyśliliście atakować się personalnie i pisać "Ty - to, a Ty - tamto", to - na Jowisza - nie zapominajcie wpisywać w temacie lub gdziekolwiek indziej adresata postu! Bo inaczej każdy się czyta, jak był do mnie. (i do każdego czytającego). A mam nadzieję, że jednak tak nie jest. Moja uwaga tyczy się szczególnie Boards_of_Canada, bo - zaprawdę - gdyby nie odpowiedź Graya, nie miałbym pojęcia czy jego (jej? - Boards) post tyczy się Graya czy Lennona1. A ze tu i tu nietrafiony - to inna sprawa. Pozdrawiam zwlaczające się strony oraz obserwatorów - tak czynnych, jak i biernych. Jesteście uroczy! aA Rd PS. Gray, olej - szkoda sów. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Mam prośbę 19.04.04, 12:59 Czy mam rozumieć, że tym wpisem dołączasz do grona wielbicieli ubliżania innym? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Masz rozumieć, co tylko chcesz lub jesteś w stanie 19.04.04, 13:07 A swoją droga, skąd ten pomysł? Czyżby dlatego, że lubię Graya i nie mam nic przeciwko jego inteligentnym kpinom? Jeśli to są właściwe dla Ciebie powody, by umieścić mnie w wybranej przez siebie szufladzie, to zapraszam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Masz rozumieć, co tylko chcesz lub jesteś w s 19.04.04, 13:17 Nawet najbardziej "inteligentne" chamstwo zostanie chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Masz rozumieć, co tylko chcesz lub jesteś w s 19.04.04, 13:21 tak samo jak nawet największy cham nie zachwyci inteligencją przemyśleń. Odpowiedz Link Zgłoś
boards_of_canada grey to prostak 19.04.04, 18:21 b00g13 napisał: > tak samo jak nawet największy cham nie zachwyci inteligencją przemyśleń. Dlatego tez Grey nie moze inteligentnego czlowieka zachwycic. Chyba, ze komus odpowiada jego prostactwo, ktore dzisiaj jest w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Wiesz ty co??? 19.04.04, 19:38 boards_of_canada napisał: > Dlatego tez Grey nie moze inteligentnego czlowieka zachwycic. Chyba, ze komus > odpowiada jego prostactwo, ktore dzisiaj jest w modzie. Nie widziałem forumowicza o nicku "Grey" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Wiesz ty co??? 20.04.04, 07:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=10876534&a=10907822 - w toruniu jakiegoś mają ale się nie loguje ;) swoją drogą, nie uważamy za prostactwo przekręcanie czyjegoś nicka, prawda? ;D pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Grey to prostak - czyżby? 20.04.04, 09:21 Zastanawiające, jak jesteś w stanie człowieka ocenić. Póki co nie neguję, natomiast chętnie dowiem się, co masz do powiedzenia o innych. Zacznę nieskromnie od siebie - dokończ poniższe zdanie: aard to... Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Grey to prostak - czyżby? 20.04.04, 09:23 a pozniej poprosze: keridwen to.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Grey to prostak - czyżby? 20.04.04, 09:31 i barracuda7110 to: ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Proszszsz :))) 20.04.04, 09:55 aard to keridwen to barracuda 7110 to... Czekamy na dalsze propozycje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Grey to prostak - czyżby? 20.04.04, 09:57 elektroimmunoprecypitacja to... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mama_aarda mlody czlowieku! 20.04.04, 09:59 uzywaj laskawie slow, ktore stara kobieta bedzie mogla wymawiac bez problemu! Odpowiedz Link Zgłoś
gray mamo_aarda ;) 20.04.04, 10:05 młody człowiek przez dobrą minutę słowo to pisał (a później sprawdził w google) ;D niemniej przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_aarda no! 20.04.04, 10:07 dobrze, zes choc kulturalny troche. przeprosiny przyjete ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Mamuśka! 20.04.04, 10:20 Co Ty tu robisz? Nie spodziewałem się Ciebie :-) Witaj na Forum :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mama_aarda aardziku kochany! 20.04.04, 10:23 jestem steskniona... nawet twoj ojciec, chlopcze, mowi, ze zbyt wiele czasu ostatnio w domu nie spedzasz.... nie dojadasz, noce zarywasz z tymi obrzydliwymi surrealistami... az serce sie kraje...! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Mamo, daj spokój... 20.04.04, 11:17 wiesz przecież, że oni też są ważni. A poza tym wczoraj u Was byłem :-) Zajrzę po łikendzie. Dzierżmam! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_aarda a ty, moj drogi lennonie - 20.04.04, 10:27 wstydz sie. jak mozna [szczegolnie w twoim wieku] zachowywac sie w ten sposob. mlodziez sie wychowuje, a nie gani... yoko chyba ciezke zycie ma z toba. Odpowiedz Link Zgłoś