kostuchakoluszki 03.05.04, 12:41 KOluszkowskie STowarzyszenie Upowszechniania CHumoru poleca Satyryczny organ lepszej połowy mieszkańców miasta - "Koctucha" Do nabycia od 2 kwietnia w dobrych kioskach i sklepach muzycznych. Red. Nacz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1012ja Re: "Kostucha" - nowa gazeta w miescie. 04.04.05, 11:01 niestety treść żałosna i żenująca Odpowiedz Link Zgłoś
kostuchakoluszki Re: "Kostucha" - nowa gazeta w miescie. 23.09.05, 16:44 1012ja ma po prostu inne poczucie humoru. Humor nie może być żałosny lub żenujący. Jest śmieszny lub nie. Sprawdźcie sami. Zachęcamy do nadsyłania tekstów i wspólnego redagowania pisemka.. Sprawdziłeś się w łóżku sprawdź się jako pismak. Na teksty czekamy pod adresem kostucha@o2.pl. 1012ja nadeslij cos śmiesznego. Papier przyjmie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kostuchakoluszki Re: "Kostucha" - nowa gazeta w miescie. 23.09.05, 16:38 Od 1 września juz w sprzedaży 6 numer pisma. archiwalne mozecie przeczytac na www.koluszki.net Odpowiedz Link Zgłoś