lachien 18.05.07, 11:05 Doszły mnie słuchy, że w ostrowieckich bankach chodowany i przechowywany jest Likaon. Moniś DK wie w których. Jako, że jestem miłośnikiem zwierząt, proszę uwolnić Likaona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachien Re: Likaon 18.05.07, 11:08 Nie nie - Likaon jest karmiony w banku i zamykany w pomieszczeniach. właśnie nie wiem czemu Likaon cieszy się takim zainteresowaniem. Uwolnic likaona. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: Likaon 18.05.07, 11:17 no! poprawiłeś się, bo już miałam pytać co to znaczy :DD we wszystkich bankach hodowane są Likaony, to zamiast zatrudniania dziarskich osiłków ze Wschodu, którzy życzą sobie coraz więcej za tego typu usługi.. tłumaczą, że średnia pensja wzrosła, inflacja, PKB, dojazdy, itp. a służą oni do "nakłaniania" nieuczciwych pożyczkobiorców do zwrotu kredytów, ale do tego to już nasi bankowcy mogą coś dodać od siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Likaon 18.05.07, 11:18 Moniś - ale Likaon jest przeprowadzany z pokoju do pokoju w czapce niewidce. Jeśli to ochrona, to czemu ma zawiązane oczęta, a przed nim niesiona jest miska z frykasami? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: czy to ten ? : 18.05.07, 11:16 Skąd masz zdjęcie Likaona? Bierzesz udział w hodowli? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: czy to ten ? : 18.05.07, 11:19 Hehh. Nie wierzę!!!!!!!! Macie u siebie Likaona. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: czy to ten ? : 18.05.07, 18:19 Zresztą - Likaon jest równierz hodowany i pasiony u Wioli w gabinecie. Tzn - obok gabinetu ma kojec i tam jest trzymany. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: czy to ten ? : 21.05.07, 11:03 Wiecie - myślałem, że przynajmniej Michał jest uwolniony psychicznie od hodowli. Ale gdzieżby - ja pierniczę. Likaon o niego jak słoń. Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: czy to ten ? : 24.05.07, 12:27 czyli tylko u mnie i Piotra nie ma hodowli Likaona :) Odpowiedz Link Zgłoś