Gość: elektorat IP: *.toya.net.pl 14.02.12, 09:58 Świetna sprawa - dobrze zainwestowane fundusze. Jestem bardzo ciekawa efektów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gm Re: Będą monitorować łódzkich radnych przez 15 mi IP: *.xdsl.centertel.pl 14.02.12, 10:28 Nawet najlepsza strona i najlepiej zrobiony film nie odda atmosfery jaka panuje na sali gdy jest posiedzenie Rady. Szkoda ,ze często jest to atmosfera kabaretu nie najwyższych lotów i szkoda , że ta żenada tyle kosztuje. W najważniejszych sprawach obowiazuje dyscyplina partyjna co oznacza ,że radni nie wiele mają do powiedzenia. Pod warunkiem ,że wiedzą o czym mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katherina Będą monitorować łódzkich radnych przez 15 mies... IP: *.toya.net.pl 14.02.12, 21:34 Społecznicy, cholera! Za taką kasę to i ja bym rzuciła robotę i oddała się beztroskiemu obserwowaniu. Tylko pozazdrościć państwu społecznikostwu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Będą monitorować łódzkich radnych przez 15 mi IP: *.toya.net.pl 14.02.12, 22:54 To rzuć robotę, znajdź sponsora dla swojego projektu i rób. Co Cię powstrzymuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skunk.s Re: Będą monitorować łódzkich radnych przez 15 mi IP: *.toya.net.pl 16.02.12, 18:28 Społecznicy odżywiają się słońcem i mieszkają w kapsułach poustawianych przy drogach, to przecież oczywiste. Stop przygłupom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Będą monitorować łódzkich radnych przez 15 mi IP: *.toya.net.pl 16.02.12, 18:30 > Za taką kasę to i ja bym rzuciła robotę i oddała się beztroskiemu obserwowaniu No i? Ktoś ci broni, zawistnico? Odpowiedz Link Zgłoś
nandik brawo, świetna inicjatywa... 14.02.12, 23:38 Łodzian będzie interesowac równiez i treść... nie tylko kto i jak głosował... Przed referendum jak znalazł...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela pytanie o bezstronnosc IP: *.opera-mini.net 16.02.12, 20:37 Pan Hubert Baranski, dokonca grudnia magistracki urzednik, teraz bedzie kontrolowac radnych. Projekt realizuje niezalezna i transparentna Fundacja Fenomen, w ktorej dziala kolejny magistracki urzednik, Jaroslaw Goralczyk i ktorej prezesem byla Patrycja Wojtaszczyk, obecnie urzednik marszalkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaa_a Re: pytanie o bezstronnosc 16.02.12, 21:42 Gość portalu: ela napisał(a): > Pan Hubert Baranski, dokonca grudnia magistracki urzednik, teraz bedzie kontrol > owac radnych. Projekt realizuje niezalezna i transparentna Fundacja Fenomen, w > ktorej dziala kolejny magistracki urzednik, Jaroslaw Goralczyk i ktorej prezese > m byla Patrycja Wojtaszczyk, obecnie urzednik marszalkowski. o jakiej ty bezstronnosci piszesz, czy jej braku? Przeciez ma to byc tylko retransmisja, bez zadnych komentarzy. Od dawna należało cos takiego zainicjować, tylko nie miał kto. To świetna sprawa. Wreszcie łodzianie przyjrzą się jak radni ich reprezentują.Jak mają ich interesy za nic. Zobaczą dno umysłowe i chaos. Już widze jaką tragifarsę będzie odstawiał Kacprzak i Walasek, żeby lud zjednać :))))) Odpowiedz Link Zgłoś