Dodaj do ulubionych

Łódzkie Sukcesu: ostatnie godziny. A2, HP czy t...

IP: *.toya.net.pl 29.07.12, 17:12
Proponujecie Państwo świętowanie sukcesu łódzkiego tenisisty w cieniu likwidacji ośrodka tenisowego ŁKS. Nie wiem czy poraża mnie bardziej bezczelność tego co robicie czy głupota i brak jakiejkolwiek refleksji na temat tego skąd się biorą dobrzy tenisiści. Pewnie z boisk piłkarskich.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Łódzkie Sukcesu: ostatnie godziny. A2, HP czy IP: *.toya.net.pl 29.07.12, 17:41
      Bardziej porażające i bezczelne było zachowanie dziadków z tego stowarzyszenia którzy dla swoich partykularnych interesów chcieli blokować budowę stadionu miejskiego.
      • Gość: ap Re: a po co Łodzi ten stadion?na kolejny IP: *.play-internet.pl 30.07.12, 00:18
        przekręt z kasą publiczną?:)))
        • Gość: JA Re: a po co Łodzi ten stadion?na kolejny IP: *.toya.net.pl 30.07.12, 09:32
          KORTY TENISOWE NA ŁKS-e WISZĄ MI I POWIEWAJĄ I TYLE W TEMACIE.
    • Gość: asd Sukcesy? czy pogon za normalnoscia? IP: *.belchatow.vectranet.pl 29.07.12, 19:32
      sukces najwiekszy: skonczenie hotlu na rogu radwanskiej/pitryny
    • mineyko Łódzkie Sukcesu: ostatnie godziny. A2, HP czy t... 29.07.12, 21:14
      A ja do sukcesów zaliczam,
      Przegnanie imć Żydowicza!
      A bzdura - psia krew, do cholery,
      Rozbiórka na ul. Maja cztery.
      Bo jest to zdrowa chałupa,
      A ludzi bezdomnych kupa!
    • Gość: ap trzecie miejsce to sukces tepaki?:))) IP: *.play-internet.pl 30.07.12, 00:17
      a co A2 ma wspólnego z miastem wciąż rozjeżdżanym przez tiry bo nie ma obwodnicy? tu chyba organ partyjny bandy PO przesadza jak z następnym obozem pracy dla taniej siły roboczej z Łodzi:))
    • Gość: mirka Manu sprezdana IP: *.run.pl 30.07.12, 07:37
      Niemiecki fundusz Union Investment za 350-400 mln euro kupił łódzkie centrum handlowe Manufaktura. To jedna z największych transakcji roku w Polsce i Europie – stwierdza "Puls Biznesu".

Transakcja powinna zostać zamknięta do końca tego roku; do tego czasu nie możemy ujawniać jej wartości – mówi Fabian Hellbusch z Union Investment. Jak zapowiada, będzie to jednak jedna z największych transakcji w 2012 r. w Polsce i Europie.

Wartość sprzedaży największego w Polsce i jednego z największych w Europie centrum handlowego (112 tys. mkw. powierzchni najmu) jest przez rynek szacowana na 350-400 mln euro – wylicza "PB".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka