Dodaj do ulubionych

RADIO "Forum FM"

IP: *.pai.net.pl 18.03.02, 20:06
Witam wszystkich słuchaczy i słuchaczki naszego radia po tak długiej przerwie,
która spowodowana była problemami technicznymi z nadajnikiem. Teraz jest już
wszystko OK. Możecie słuchać nas w Łodzi na **,**fm a także w internecie (Real
Audio Forum Gazeta.pl).

Jest godzina 20.05. Rozpoczynamy nasz wieczorny program "oko w oko z
forumowiczami". Dziś gościmy na antenie znanych przedstawicieli tej
internetowej instytucji, mocno związanej emocjonalnie z jedną z wielkich
ogólnopolskich redakcji prasowych. Zanim jednak rozpoczniemy naszą rozmowę
posłuchajmy wiosennego hitu z najnowszej płyty DJ-a ZAMKA: It's sunny day.
Obserwuj wątek
    • grover Re: RADIO 18.03.02, 21:34
      Witam serdecznie, jak już zaanonsował red. nacz. w dzisiejszej audycji
      rozmawiamy z forumowiczami. Może zacznę od opowiedzenia państwu jak to u mnie
      się zaczęło: "Pierwszego dnia kiedy zainstalowano u mnie w domu sieć wskoczyłem
      na stronkę gazety i zalogowałem się jako grover i wpisałem hasło **********
      (hehe), założyłem wątek "Już za tydzień sesja" (czy jakoś tak) i od tego czasu
      moje życie zmieniło się diametralnie..." [resztę tej pasjonującej historii
      usłyszymy po reklamach]

Grover
      • geograf Re: RADIO 18.03.02, 22:12
        reklamy reklamami (ach ta powszechna komercjalizocja), ale do programu wracamy. tak więc użytkownik grover opisał nam w pigułce swoja przykrótka historie o tym jak to się u niego zaczęło.... sprawa bardzo pasjonujaca, bo u ludzi "zarażonych" wystepuja definytywne symptony op...lania się w życiu codziennym, a komputer- jeżeli się nosiciel i zarażony nie ogranicza- właczony jest zazwyczaj pomiędzy 5-6 godzin dziennie. U mnie było nie co prosciej niż u przedmówcy, bo czytajac sobie pewnego razu Gazete wpadłem na reklamę nowego portalu owej instytucji... modem juz założony w kompie, więc sprawdxam... i co? i to było pamietnego dnia 24.02.2001 r. pamiętam ogólnikami wszystko przez co przeszło to kochane forum i zamierzam nadal byc najstarszym forumowiczem (w regulaminie Radia Forum nie jest napisane, że naturalnie wrodzona i uwarunkowana genetycznie skromnośc trzeba ograniczac....),
        a teraz DJ Zamek zagra nam, przez kilka chwil, swoja odlotowa muzę.......
        • Gość: mch Re: RADIO IP: *.pai.net.pl 19.03.02, 15:18
          To może i ja coś powiem. W końcu jakby nie było swój staż na forum już mam.
          Wszystko zaczęło się w czerwcu 2001 roku. Gazeta rozdmuchała sprawę złego stanu
          widzewskiego parowozu. Jak się w to wkręciłem, a ze względu na to, że pod
          artykułem jest zachęta do wstąpienia na forum, skorzystałem z niej.
          • geograf Re: RADIO 19.03.02, 19:05
            To ja mam pytanko do kolegi:
            Ty naprawde wtedy dołaczyłeś do naszego grona?? myślałem, że jesteś z nami dłużej (taka mała dygresja)...a może to czas ten tak szybko leci, a sprawa parowozu była tak niedawno........:))))

Pozdrawiam- jezeli słuchacze maja jakies pytania- DZWOŃCIE. Telefon:
            0 800 997 997
            • kropka. Re: RADIO 19.03.02, 19:17
              a Zamek wciąż gra... :)
            • Gość: mch Re: RADIO IP: *.pai.net.pl 20.03.02, 18:35
              geograf napisał(a):

> To ja mam pytanko do kolegi:
              > Ty naprawde wtedy dołaczyłeś do naszego grona?? myślałem, że jesteś z nami dłuż
              > ej (taka mała dygresja)...a może to czas ten tak szybko leci, a sprawa parowozu
              > była tak niedawno........:))))
              >
              > Pozdrawiam- jezeli słuchacze maja jakies pytania- DZWOŃCIE. Telefon:
              > 0 800 997 997

Jak dłużej? Przecież wiosną 2001 roku (bodajże w marcu) powstało to forum. Do
              czerwca to zaledwie niecałem 3 miesiące. Czy wciąż uważasz, że jestem "młody" na
              tym forum? Jestem tu prawie od początku. Ponadto zaznaczam, że przed akcją z
              parowozem wpadałem tu od czasu do czasu i byłem tzw. biernym forumowiczem, ale
              dopiero po rozpoczęciu czynnego udziału w tej "grze" połknąłem bakcyla. I było to
              właśnie za czasów "akcji dla ratowania widzewskiej fifki".

A tak przy okazji. Wątki na temat zabytków kolejowych jakoś nie mają wzięcia na
              tym forum. Niedawno założyłem tutaj spis kolejowych zabytków w Łodzi. Czekałem na
              współpracę forumowiczów przy tworzeniu tego spisu. Niestety wątek szybko zjechał
              do piwnic.

Pozdrawiam wiernych słuchaczy :)
              • geograf Re: RADIO 20.03.02, 20:40
                Pierwsze- primo- to ty nie wiesz kiedy Łódzkie Forum ma urodziny???!!! TAAAAAAAKI SKANDAL?? A 16 lutego to gdzie sie było (bow redakcji GW na pewno nie:) zamiast świętowac 15 lutego dniem urodzin łódzkiego forum??
                • Gość: mch Re: RADIO IP: *.pai.net.pl 21.03.02, 13:37
                  Ajtam do matury się uczę i bynajmniej nie z historii forum, więc zapomnieć
                  mogę :)
                  • geograf Re: RADIO 21.03.02, 15:51
                    ech... to MŁODE :)) pokolenie KaFeLków już nie takie jak starzy wyjadacze...tacy beztroscy :)))))))))))))))))))))
            • por_borewicz Re: RADIO 21.03.02, 16:31
              A to telefon do mnie... ;-)

Pzdr
              Por. B.
    • p8 Re: RADIO 19.03.02, 19:20
      YYY, ja dzwonię do waszego radia panie redaktorze, bo mam problem mały, yyy,
      eee, aaa, nooo, tego, noo yyyy, piosenkę yy zamówić eee tego tam, chciałem,
      My pierwsza byrgada ee, yyy uu, no dla dziadka znaczy ee aa dziękuję aa uuu
      eeyyy.
      • grover Re: RADIO 19.03.02, 19:22
        Naturalnie proszę pana, już serwujemy i przypominamy o tegorocznym poborze do
        wojska:))
        Grover
        • kropka. Re: RADIO 19.03.02, 19:26
          a czy mogę pozdrowić ciocię Krysię? I wujka Zbyszka i jeszcze wszystkie
          sąsiadki, panią Różę, i panią Malinowską i tego rudego chłopaka spod ósemki...
          • ixtlilto Re: RADIO 19.03.02, 19:35
            Yuuuppi!
            udało mi sie! trzeci raz probuje sie dodzwonic do radia!!! Chcialabym pozdrowic
            cala moja klase, ktora miala dzis wyczerpujacy dzien; cala redakcje radia; cala
            redakcje GAZETA.PL; wszystkich sluchaczy; oraz Marzanne, ktoza za dni kilka
            dokonczy swego zywota!
            I chcialabym piosenke "te gusta tequila"
            • grover Re: RADIO 19.03.02, 19:40
              ixtlilto napisał(a):

> Yuuuppi!
              > udało mi sie! trzeci raz probuje sie dodzwonic do radia!!!
              Dzisiaj uruchomiliśmy telefon i dosłownie jest gorący, bo tyle rozmów z naszymi
              słuchaczami przeprowadzamy...

>Chcialabym pozdrowic cala redakcje radia;
              Dziękuję w imieniu swoim i kolegów

>oraz Marzanne, ktoza za dni kilka dokonczy swego zywota!
              Zaraz, zaraz czy pani wie o jakimś morderstwie, które ma się wydarzyć w
              najbliższych dnaich, proszę zaczekać i poza anteną poda pani swoje dane...

> I chcialabym piosenke "te gusta tequila"
              Już się robi...
            • p8 Re: RADIO 19.03.02, 19:42

> I chcialabym piosenke "te gusta tequila"

Te gusta tequilla,
              Te gusta cerveza...

lalalalalalallaal

• ixtlilto Re: RADIO 19.03.02, 19:43
                Boziu!!! TY WIESZ!!!
                • geograf Re: RADIO 19.03.02, 20:09
                  Tak więc, kończac chwilowo kacik pozdrowieniowo-życzeniowo-muzyczny przechodzimy do tematu rozmowy...
                  Tak więc dlaczego na forum zaistniał taki dekster, wszystkich rzucił na kolana pomysłem, wymamrotał od redakcji podforum, a później znikł...(zniknał?).....
                  Redakcja zabanowała go czy co?
                  wiem, że to radio ma byc na luzie, ale to mnie dręczy- dlaczego aż tyle osób dołaczyło się do- jakże mglistej i niekonkretnej- "inicjatywy",a później....

To mi przypomina pewnych polityków.....
                  a teraz zapraszamy na muzykę....DJ Bozia- GRAAAAAAAAAAAAJ!!!!

(wiem, ze to m,a byc na luzie, ale skoro tyle osób tu zaglada, to może nawet i obruca ta dyskusję z żart?)

pozdrawiam, skończył mi się etat radiowy:))
                  • ixtlilto Re: RADIO 19.03.02, 20:14
                    geograf napisał(a):

> Tak więc dlaczego na forum zaistniał taki dekster [CENZURA}
                    redaktorowi geografowi już podziękujemy! Zapraszamy do rozmów w toku w "RADIO
                    FORUM FM-czat"
                    • Gość: mch Re: RADIO IP: *.pai.net.pl 20.03.02, 18:28
                      Czyżby kolejna zmiana prowadzącego naszą audycję? :)
    • grover HICIOR 20.03.02, 23:34
      Włazimy nawww.kki.net.pl/~klosztn/ i ściągamy obowiązkowo niespodziankę
      od Porucznika... tylko nie słuchać w nocy, bo można rodzinę pobudzić
      • ixtlilto Re: HICIOR 21.03.02, 16:07
        jejejejejejeje!
        :) widzę, że radio zaczyna dbać o swoich słuchaczy i wychodzi na przeciw ich
        gustom muzycznym :)))))
        • por_borewicz Re: HICIOR 21.03.02, 16:32
          a dzis wieczorem kolejny hit... ;-)

Por. B.
          • ixtlilto Re: HICIOR 21.03.02, 16:35
            YO!
            widzę, że będziemy mieli listę przebojów!
          • Gość: geograf Re: HICIOR IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 21.03.02, 16:36
            jejejeje.....
            czekam z niecierpliwościa
            ;))
            (kurcze...znów się nie wyśpię;)
    • por_borewicz Re: RADIO 21.03.02, 16:35
      Chcialbym poinformowac niewtajemniczonych, ze od wczotraj rozpoczelismy cykl
      audycji pt. "z plytoteki porucznika Borewicza", zapraszamy , kazdego dnia inny
      przeboj !!! Juz dzis kolejny HIHICIOR ;-))

Szukajcie watku tematycznego naszej audycji i wiesci na Czacie ;-)

Pzdr
      Por. B.
      • hubar Re: RADIO 21.03.02, 20:43
        Drogie radio mam propozycję co do nazwy. Może zmienić na KaFeL FM ?
        Przy okazji pozdrawiam wszystkich słuchaczy a zwłaszcza Złośnice!

• ixtlilto Re: RADIO KaFeL FM 21.03.02, 20:48
          Hahahahahahahaahahahahahaahah
          Nazwa genialna!!!

skoro radio znów gra, to ja chciałabym pozdrowić wszystkich redaktorów i DJ-ów
          oraz zadedykować piosenkę "te gusta tequila" wszystkim tym, któym ten tytuł coś
          mówi!

THX HuBar!
          • por_borewicz Re: RADIO KaFeL FM 21.03.02, 21:58
            A juz za chwile na naszej kanciastej fali spotkanie czatowe w
            audycji "plytoteka porucznika Borewicza" znow przeboj za przebojem...
            zapraszamy...
    • grover HICIOR 2 - witamy w Japonii... 21.03.02, 22:43
      Dziś Porucznik zarzucił kolejny hicior tym razem z japonii:
      www.kki.net.pl/~klosztn1/
      Słuchajcie i dzwońcie do nas...
    • hubar Re: RADIO KaFeL 26.03.02, 23:57
      A czemu Zamek się nie chwali???

www.mnc.pl/~zamek/misc/z_files.html

• gabi1 Re: RADIO KaFeL 27.03.02, 00:07
        Przerywamy nasz program muzyczny... Ale tylko na chwilę by podac informacje
        sportowe z meczu szachowego. Łączymy sie z naszym sprawozdawcą....
        Halooo! Halooo tu helikpoter. Tu helikopter!
        Emocje sięgaja zenitu Gracze powoli ruszaja do boju choć żaden nie chce wziąć
        odpowiedzialności za drużynę! A nagroda jest nie byle jaka.. ale o tym przy
        następnym połączeniu.Halo studio!
        • michal.ch Re: RADIO KaFeL 27.03.02, 18:55
          Helikopter! Ląduj natychmiast! Kończy ci się paliwo! Ląduj mówię! AAAAAAA!

BOOM...JEBUDUD...DUDUDUM...TRRRRACH...JEBUTUDUDUDU...

Proszę państwa przerywamy nasz program, aby nadać informację z ostatniej
          chwili. Mamy przed oczami helikopter w ogniu (na żywo i bez napisów). :-)
    • Gość: grover Re: RADIO IP: *.p.lodz.pl 27.03.02, 09:13
      A ja dzisiejszą audycję przeprowadzam z uczelni, zapraszam na trochę muzyki i
      pozdrawiam wszystkich studiujących
      Grover
      • por_borewicz Re: RADIO 27.03.02, 21:23
        Tu radio kierowcow, KaFeLkowcow.... wybila 21:21...rozpoczynamy dyskusje
        antenowa nt. "Czy 99% krajowych kierowcow to świry albo samobojcy??!!" Takie
        wrazenie odnioslem podrozujac ostatnio m.in. po polskich drogach...wiekszosc
        wyprzedza na zakretach , w nocy zasuwa 150 km/h po kretych drogach i przez
        nieoswietlone wsie.... itd...itp... Jakie doswiadczenia maja w tym temacie nasi
        drodzy paraf.... (tfu!) sluchacze...? Prosimy o opinie....
        • grover Re: RADIO 27.03.02, 21:38
          Dobry, to może ja coś szybko powiem, nienawidzę takich palantów, jadą jakgdyby
          cała droga należała do nich... to tyle, muszę kończyć, bo mi się komórka
          rozładowywuje, i jakiś palancik jedzie 80km/h czerwonym fiacikiem przede mną, a
          ja nie mam jak go wyprzedzić, a hamować ze 160 jakoś będzie ciężko, więc coś
          muszę wykombinować... :))
          Grover
          • saper_ Re: RADIO 27.03.02, 21:54
            Czy już jestem na antenie, mogę mówić? Dzień dobry, ja dzwonię z takim
            pytaniem, czy audycja "Z płytoteki por. Borewicza" to będzie dzisiaj nadana? Bo
            nastwiłem moje radełko na ForumFM w paśmie CzatFM i tam jest głucha cisza. Czy
            panowie redaktorzy mogą mi odpowiedzieć na to pytanie? Dziękuję i pozdrawiam
            całą redakcję. To mówiłem ja, wasz wierny słuchacz.
    • por_borewicz ZMIANY W PROGRAMIE>>>>NOWE AUDYCJE!!! 29.03.02, 15:34
      UWAGA!!UWAGA!! Juz dzis premiera nowej audycji sportowej pt. "HuBar
      przedstawia", zwracam uwage na fakt, ze redaktorem dostarczajacym materialy do
      tejze audycji bedzie nie kto inny tylko nasz Prezes.... Zapraszam , jak zwykle
      wieczorowa pora na Czat, gdzie podana zostanie czestotliwosc nadawania. Ponadto
      informujemy, ze dzis wyemitowany zostanie kolejny odcinek audycji pt. " Z
      plytoteki porucznika Borewicza...". Audycja ta zmienila nieco formule i w jej
      ramach prezentowane beda roznego rodzaju humorystyczne teksty i piosenki, a nie
      tylko jak dotychczas przerobki znanych przebojow. Zapraszamy, audycje
      poprowadzi jak zwykle oddany sprawie do glebi Wasz Por. B.
      A teraz przerwa na reklame po ktorej prosimy kolegow z redakcji "pod chmurką" o
      prognoze pogody. Bip, bip, bip wybila 15:35.......
      • saper_ Re: ZMIANY W PROGRAMIE>>>>NOWE AUDYCJE!!! 29.03.02, 20:55
        Halo, halo, czy mnie słychać? To znowu ja, wasz wierny słuchacz, dzwonię z
        pytaniem o audycję. Będzie o zwykłej porze? Czekam z niecierpliwością.
        Pozdrowienia dla całej redakcji
        • por_borewicz Re: ZMIANY W PROGRAMIE>>>>NOWE AUDYCJE!!! 29.03.02, 21:01
          Oczywiscie audycja zostanie wyemitowana. Roznica polega na tym, ze bedzie
          troche pozniej, okolo 23.15 ;-) Byc moze przed ta godzina swoja audycje
          wyemituje Prezes HuBar...., zapraszamy wiernych sluchaczy i sluchawki...
          • hubar Re: ZMIANY W PROGRAMIE>>>>NOWE AUDYCJE!!! 29.03.02, 23:17
            Tu Radio KaFeL nadajemy na chacie!!!
    • hubar Re: RADIO KaFeL FM 30.03.02, 00:57
      tututuuu tu tu
      Wiadomości sportowe w Radiu KaFeL FM www.kki.net.pl/~kflsport/

pozdrowy
      • hubar RADIO KaFeL FM SPORT 30.03.02, 13:45

tututuuu tu tu

Dziś kolejny odcinek audycji pod tytułem: Wiadomości sportowe w Radiu KaFeL FM
        www.kki.net.pl/~kflsport/

pozdrowy

• unikorn Re: RADIO KaFeL FM SPORT 31.03.02, 12:37
          Coś ten pierwszy link (z 29.03) nie bardzo chodzi - tzn. link jest ok, ale .wav
          po ściągnięciu ma długość 0:00 - nie kumam tego wcale...

Ale HuBar - dzięki stary! Odświeżyłeś w mej pamięci emocje z tego pamiętnego,
          czerwcowego meczu...
          Specjalnie z okazji tego spotkania kupiłem dekoder Canalu+ (nawet dwa razy
          jeździłem, bo zapomniałem dokupić chincha, żeby nagrać sobie ten meczyk, a nie
          miałem kabla w domu).
          Był to mecz, który wciąż uważam za najlepszy i najbardziej emocjonujący, jaki
          kiedykolwiek w życiu widziałem (szkoda, że nie na żywo...)
          Fakt jest faktem - komentator, którego wypociny zamieszczasz w audycji
          (Laskowski chyba, tak?), pracując wtedy jeszcze w TVP, był dość subiektywnie
          nastawiony do wydarzeń z Łazienkowskiej - w "coś niesamowitego" :-| wyczuwam
          raczej lekką nutkę zaskoczenia połączonego z żalem (ale może mi się wydaje).
          W Canalu+ to dopiero był komentarz - Basałajowi kopara opadła jeszcze niżej niż
          Bońkowi, ale czuć było, że podziwiają postawę Widzewa i sprawia im radość
          komentowanie TAKIEGO spotkania (cyt. "horror na Łazienkowskiej" ;-))
          Oglądałem później ten mecz wiele razy (a ostatnie 15 minut jeszcze częściej :))
          To były piękne chwile - szkoda, że Widzew nie może zagrać z Legią na wiosnę -
          przy takiej pięknej pogodzie mogłoby to być wspaniałe widowisko.

Pozdrawiam!

P.S.
          A pamiętacie pierwszy "horror na Łazienkowskiej" - 1:2 po bramkach Siadaczki i
          Szarpaka??? :)
    • por_borewicz Re: RADIO 30.03.02, 14:04
      Tu komunikat specjalny dla sluchaczy i sluchawek audycji pt. "Z plytoteki
      porucznika Borewicza...". Dzisiejsza audycja zostanie wyemitowana zdalnie pod
      adresem www.kki.net.pl/~klosztn2 . Zapraszam serdecznie. Kolejna
      audycja w zalany poniedzialek. ;-)
      Por. B.
    • zamek Re: RADIO 30.03.02, 22:04
      Minęła 22.00, jak nie co tydzień czas na
      przedświąteczną porcję muzyki. Posłuchajcie qltowych
      nowości na stałej częstotliwości:
      www.mnc.pl/~zamek/misc/z_files.html
      - a w Święta strzeżcie się otyłości!
    • hubar UWAGA UWAGA UWAGA RADIO KaFeL FM PREZENTUJE! 31.03.02, 01:12
      Nowa audycja Ty_Dzień_z... www.kki.net.pl/~ty_dzien_z/ już jest!!!
      Zaprasza MC HuBar

pozdrowy
      • hubar Dzięki Prawy 31.03.02, 04:24
        Przed chwilą zaistnieliśmy w Radiu Łódź!!! Specjalnie dla na- dla naszego Radia
        była piosenka Metallica "Nothing else matters" !!!
        Dzięki Prawy

pozdrowy
        • grover Re: Dzięki Prawy 31.03.02, 11:35
          To znaczy jak?! "Specjalnie dla radia KFL..." Czy jakoś tak??
          Mów HuBar!
          Grover
          • hubar Re: Dzięki Prawy 31.03.02, 13:45
            Brzmiało to tak:"Specjalnie dla Radia KaFeLków działających w internaci... haha
            chciałem powiedzieć w internecie, dla KFL, Klubu Forumowicza Łódzkiego, to
            powinno był KFŁ. Metallica - Nothing else Matters, dla HuBara bo bardzo
            prosił..."

pozdrowy
        • blenda Re: Dzięki Prawy 31.03.02, 11:36
          Prawy pracuje w radio Łódź?
          • grover Re: Dzięki Prawy 31.03.02, 11:43
            Tak tak, dokładnie
            • blenda Re: Dzięki Prawy 31.03.02, 12:08
              :))
              ps. Grover Ty przy komputerze??
          • hubar Re: Dzięki Prawy 31.03.02, 13:47
            Prawy nie dość że pracuje w RŁ to jeszcze nas pozdrowił i niemal w tym samym
            momencie wpisał post nr 100!!! Już mu powiedziałem aby się zapisał do KFŁ,
            wstępnie się zgodził.

pozdrowy
            • Gość: Do. Re: Dzięki Prawy IP: *.bluewin.ch 31.03.02, 14:40
              Dziękujemy za przepiękną audycję emsi HuBarowi!
              A teraz zapraszamy na program swiąteczny: Pogadanki Przy Jajku.
              Jako pierwszy poruszymy temat: Wyższość barszczu białego z chrzanem nad biała
              kiełbasą z ćwikłą. Zapraszamy do dyskusji słuchaczy. W oczekiwaniu na telefony
              posłuchamy znanego przeboju didżeja Zamka!
              • hubar Re: Dzięki Prawy 31.03.02, 15:51
                Piękny hicior! Dziękuję DJ Zamkowi.
                Chiałbym tylko powiedzieć że bardzo lubię barszcz biały, chrzan, ćwikłę oraz
                białą kiełbaskę... mniam mniam :-P~ Lubię ale każde z osobna, NIE MIESZAĆ!!! To
                profanacja!!!

pozdrowy
    • hubar UWAGA UWAGA UWAGA RADIO KaFeL FM STRONA 31.03.02, 17:10
      Jest nowa strona Radia KaFeL FM www.kafel.xu.pl/ tu linki do wszystkich
      audycji.

pozdrowy
      • michal.ch Uwaga! Mamy logo! 31.03.02, 20:28
        Właśnie przesłałem prezesowi propozycję logo naszego radia.
    • petter Re: RADIO 01.04.02, 15:50
      ..pik..pik..pik jest za kwadrans 16

Tu radio forum FM
      podajemy wiadomosci :

Po burzliwym podliczaniu glosow na nocnomarkowym watku
      komisja w jednoosobowym skladzie mojej osoby uznala ze:

Tytul NOCNEGO MARKA miesiaca marca
      otrzymuuujeee

Huuubaaaaar

Moje najszczersze gratulacje :-)

Przechodzimy do dalszej czesci wiadomosci.

Jak podala agencja FAP (Forumowa Agancja Prasowa)
      Nasza droga forumowa kolezanka Kropka na skutek nawalu przedswiatecznych
      obowiazkow rozdwoila sie i w zwiazku z tym zmienia swoj nick na
      Dwukropka
      Po kolejnych swietach pewnie zostanie ....biedronka :-))))

Ta sama agencja podala ze wspomniany juz Hubar
      pelniacy obowiazki prezesa KFL podjal zaskakujaca decyzje
      o rezygnacji z zajmowanego stanowiska.
      Jako powody podaje sie ogolne przemeczenie
      jak i zmiane trybu zycia z dziennego na nocny :-)))

ps czy sa jeszcze jakies wiadomosci?

pozdrawiam peter
      • hubar Re: RADIO KaFeL FM 01.04.02, 15:55
        ... Z przykrością oświadczam że nie mogę podołać już obowiązkom Prezesa KFŁ i
        zrzekam się go. Na swojego następce proponuje człowieka o nicku
        kfl@poczta.gazeta.pl...
        • grover Re: RADIO KaFeL FM 01.04.02, 16:02
          A ja zostanę świętym mikołajem, ok?!
          Grover
          • Gość: Do. Re: RADIO KaFeL FM IP: *.bluewin.ch 01.04.02, 16:14
            Po ogloszeniu wstrzasajacych wiadomosci przez FAP rozdzwonily sie telefony w
            naszym studio. Mamy pelno glosow rozpaczy i wrecz checi wypisania sie z Klubu.
            Czy mozna jeszcze wplynac na decyzje Prezesa? O tym wszystkim porozmawiamy w
            programie: Kafelkowicz Doskonaly, gosciem ktorego bedzie Prezes HuBar.
            Zapraszamy.
    • Gość: petter Re: RADIO IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 01.04.02, 22:27
      Czyzby nikt nie mial zadnych nowych wiadomosci ?

peter
      • geograf Re: RADIO 01.04.02, 23:00
        niedawno na czacie ustaliliśmy nowa strukturę radia:)) szczegóły na pewno wkrótce:)))
    • petter Re: RADIO 01.04.02, 23:04
      Zbliza sie koniec dnia ktory zwyklismy zwac pryma aprylis,
      Niestety poczucie humoru chyba zniknelo z umyslow forumowiczow.
      Czego okropnie zaluje.

ps.A moze ktos jeszcze doda swojego newsa?

peter
      • hubar Re: RADIO 02.04.02, 02:16
        Uwaga nocne marki... wy dowiecie się pierwsi!
        Pozostali potem: Od Dziś Powstało nowe RADIO KaFeL FM www.KaFeL.xu.pl !
        Zgromadza ono znane i popularne dotychczes audycje, Z płytoteki porucznika
        Borewicza, jak również Hiciory Zamka mają nowe pory nadawania. Pojawiły się też
        nowe audycje Ty_Dzień_z... prezentujący przez cały tydzień różne kawałki
        z "jednej rodziny", oraz audycja sportowa KFŁSport.

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy na nasze stałe fale
        www.KaFeL.xu.pl FM
        • por_borewicz Re: RADIO 02.04.02, 19:49
          Już dzis nasz sklad redakcyjny zaprasza na kolejne audycje radia KaFeL FM.
          Zapraszamy do wyboru czestotliwosci ze strony www.kafel.xu.pl Do
          uslyszenia!

To ja mowilem, porucznik Borewicz...... ;-)

• grover Link do strony nie działa :((((((((( (no txt) 03.04.02, 18:15
    • saper_ Re: RADIO - KOMUNIKAT!!! 03.04.02, 20:18
      Uwaga! Uwaga! przerywamy na chwilę nasz program, aby podać ważny komunikat: od
      dziś audycje prowadzone przez red. por. Borewicza będą nadawane na falach
      www.porucznik.xu.pl
      Informacja ta jest podawana na prośbę red. por. Borewicza, który z powodu
      obowiązków służbowych nie może osobiście się zająć rozpowszechnianiem tej
      niezmiernie ważnej wiadomości.
      Dziękujemy Państwu za uwagę i zapraszamy do słuchania naszych audycji.
      • hubar Re: RADIO - KOMUNIKAT!!! 04.04.02, 13:54
        Rozumiem że dywersja??? Oki, już Wasz program zdejmujemy z anteny Poruczniku.

:-( pozdrowy z Zielonej Góry gdzie o tym się dowiedziałem
        • tulka Re: RADIO - KOMUNIKAT!!! 04.04.02, 14:20
          HuBar, ale o co Ci chodzi? Adres się zmienił, ale audycja funkcjonuje wciąż w
          ramach Radia. Link ze strony głównej www.kafel.xu.pl też działa...

Pozdrawiam
          Tulka
        • por_borewicz Re: RADIO - KOMUNIKAT!!! 04.04.02, 18:59
          Alez jaka dywersja Prezesie? Mozesz wyjasnic szczegoly, bo nie rozumiem...
          BTW: odezwij sie w sprawie materialu radiowego radia Lodz..., trza by to
          wrzucic na strone glowna... ;-)

Pozdrowki
          Por. B.
    • Gość: kasiaprim up! IP: *.pai.net.pl 03.04.02, 20:40
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka