Dodaj do ulubionych

Czym się różni...

IP: *.toya.net.pl 20.07.04, 15:19
Czym się różni pedofil od pedagoga?....Tym, że pedofil naprawdę lubi dzieci...
Obserwuj wątek
    • Gość: dova pedofilia IP: 212.191.132.* 20.07.04, 18:59
      niezbyt smaczny żart, fuu
      Ale skoro już mowa o pedofilach to może ktoś wie, dlaczego tego rodzaju
      dewiacja spotykana jest jedynie u facetów? Ja mam kilka swoich przypuszczeń,
      jednak nie są one poparte żadnymi naukowymi wyjaśnieniami. A może ktoś słyszał
      o kobiecie pedofilce? Bo ja, nie....
      I zaznaczam, wcale się nie nabijam :-/
      • ab84 Re: pedofilia 20.07.04, 19:04
        moze to nie do konca na temat...
        ale obecnie jest tak, ze w przedszkolu jak np male dziecko zrobi w gacie i
        nauczycielka musi je doprowadzic do porzadku, czyli min umyc tylek, to musi sie
        to odbywac w obecnosci dwoch nauczycielek... bo jak dzieciak pojdzie do domu i
        powie ze pani je dotykala to moga byc duuuze problemy... dochodzi do
        absurdalnych sytuacji ze nauczycielka nawet nie powinna brac dziecka na kolana
        i przytulic gdy placze, bo moze byc oskarzona
      • Gość: Paul Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.07.04, 23:16
        Pedofilia nie jest "spotykana jedynie u facetow". Tak samo jak nie kazdy
        czarny jest gangsterem sprzedajacym narkotyki. Kilka dobrych tygodni temu na
        Florydzie postawiono przed sadem nauczycielke ktora namawiala (hehehehe) i
        zmusila do uprawiania (hihihihihi) ze soba sexu szesnastolatka, czy
        pietnastolatka........ Obojetnie. Kobieta miala 24-5 lat i wykozystywala
        (hohoho) biednych, niewinnych chlopcow. A chlopcy jak zwykle zaczeli sie
        glupio chwalic, etc, a tak by byli dalej "wykozystywani"(ha, ha). Nota bene
        widzialem ja na zdjeciach w TV, calkiem ladna laska, sam bym ja "wykozystal",
        czy jak tam....dal sie wykozystac, ale dla niej jestem za stary. Uszanowanie,
        Paul
        PS Zart dobry i na czasie, ale stary.
        • hm` Re: Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! 20.07.04, 23:24
          Heh, nie wiem co napisales, ale co u Ciebie przyjacielu... Ja wlasnie konsumuje kolejne... ;]
          pozdr. hm`
          • Gość: Paul Re: Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.07.04, 23:38
            hm` napisał:

> Heh, nie wiem co napisales, ale co u Ciebie przyjacielu... Ja wlasnie konsumuj
            > e kolejne... ;]
            > pozdr. hm`
            Hmmm (nomen omen) nie za rozowo. Ale "bedzie tak samo......albo lepiej"...;-}
            Trzymajmy sie ramy. Zdrowko. Uszanowanie,
            Paul
            • hm` Re: Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! 20.07.04, 23:41
              No trzymajmy sie ramy, odwiedz swe forum, to porozmawiamy normalnie. POzdrawiam przyjacielu z malego wolnochatowego mieszkanka gdzies tam w Łodzi..
              pozdr. hm`
              • Gość: Paul Re: Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.07.04, 23:45
                hm` napisał:

> No trzymajmy sie ramy, odwiedz swe forum, to porozmawiamy normalnie. POzdrawia
                > m przyjacielu z malego wolnochatowego mieszkanka gdzies tam w Łodzi..
                > pozdr. hm`
                Aa ....... jakos mi sie nawet "pogadac normalnie nie chce". Napil bym sie z
                toba i pomilczal. "Gdzies tam w mieszkanku w Lodzi". Uszanowanie,
                Paul
                • hm` Re: Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! 20.07.04, 23:47
                  Let it be... Jeszcze raz, Twoje zdrowie, w tle tylko brzeka, Kult..
                  pozdr. hm`
                  • Gość: Paul Re: Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.07.04, 23:50
                    Zdrowie nasze i za te drzewa z ktorych beda nasze krzyze;-}. Uszanowanie,
                    Paul
                    • hm` Re: Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! 20.07.04, 23:52
                      I za ziemie, ktora nas pochlonie, no chyba, ze wybierzemy kremacje(i niech w morzu to.. ;] ).
                      pozdr. hm`
      • demeter6 www.pedofil.com.pl 29.10.14, 23:13

www.pedofil.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka