Gość: Groch IP: *.toya.net.pl 20.07.04, 15:19 Czym się różni pedofil od pedagoga?....Tym, że pedofil naprawdę lubi dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dova pedofilia IP: 212.191.132.* 20.07.04, 18:59 niezbyt smaczny żart, fuu Ale skoro już mowa o pedofilach to może ktoś wie, dlaczego tego rodzaju dewiacja spotykana jest jedynie u facetów? Ja mam kilka swoich przypuszczeń, jednak nie są one poparte żadnymi naukowymi wyjaśnieniami. A może ktoś słyszał o kobiecie pedofilce? Bo ja, nie.... I zaznaczam, wcale się nie nabijam :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: pedofilia 20.07.04, 19:04 moze to nie do konca na temat... ale obecnie jest tak, ze w przedszkolu jak np male dziecko zrobi w gacie i nauczycielka musi je doprowadzic do porzadku, czyli min umyc tylek, to musi sie to odbywac w obecnosci dwoch nauczycielek... bo jak dzieciak pojdzie do domu i powie ze pani je dotykala to moga byc duuuze problemy... dochodzi do absurdalnych sytuacji ze nauczycielka nawet nie powinna brac dziecka na kolana i przytulic gdy placze, bo moze byc oskarzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.07.04, 23:16 Pedofilia nie jest "spotykana jedynie u facetow". Tak samo jak nie kazdy czarny jest gangsterem sprzedajacym narkotyki. Kilka dobrych tygodni temu na Florydzie postawiono przed sadem nauczycielke ktora namawiala (hehehehe) i zmusila do uprawiania (hihihihihi) ze soba sexu szesnastolatka, czy pietnastolatka........ Obojetnie. Kobieta miala 24-5 lat i wykozystywala (hohoho) biednych, niewinnych chlopcow. A chlopcy jak zwykle zaczeli sie glupio chwalic, etc, a tak by byli dalej "wykozystywani"(ha, ha). Nota bene widzialem ja na zdjeciach w TV, calkiem ladna laska, sam bym ja "wykozystal", czy jak tam....dal sie wykozystac, ale dla niej jestem za stary. Uszanowanie, Paul PS Zart dobry i na czasie, ale stary. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! 20.07.04, 23:24 Heh, nie wiem co napisales, ale co u Ciebie przyjacielu... Ja wlasnie konsumuje kolejne... ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.07.04, 23:38 hm` napisał: > Heh, nie wiem co napisales, ale co u Ciebie przyjacielu... Ja wlasnie konsumuj > e kolejne... ;] > pozdr. hm` Hmmm (nomen omen) nie za rozowo. Ale "bedzie tak samo......albo lepiej"...;-} Trzymajmy sie ramy. Zdrowko. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! 20.07.04, 23:41 No trzymajmy sie ramy, odwiedz swe forum, to porozmawiamy normalnie. POzdrawiam przyjacielu z malego wolnochatowego mieszkanka gdzies tam w Łodzi.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.07.04, 23:45 hm` napisał: > No trzymajmy sie ramy, odwiedz swe forum, to porozmawiamy normalnie. POzdrawia > m przyjacielu z malego wolnochatowego mieszkanka gdzies tam w Łodzi.. > pozdr. hm` Aa ....... jakos mi sie nawet "pogadac normalnie nie chce". Napil bym sie z toba i pomilczal. "Gdzies tam w mieszkanku w Lodzi". Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! 20.07.04, 23:47 Let it be... Jeszcze raz, Twoje zdrowie, w tle tylko brzeka, Kult.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.07.04, 23:50 Zdrowie nasze i za te drzewa z ktorych beda nasze krzyze;-}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Pedofile to nie tylko mezczyzni!!! 20.07.04, 23:52 I za ziemie, ktora nas pochlonie, no chyba, ze wybierzemy kremacje(i niech w morzu to.. ;] ). pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś