Gość: Maciek Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 09.04.18, 09:27 Polecam debas(...)or.com/ Nie ma dla nich rzeczy nie do zrobienia. Mam bardzo wysokie łukowe okna. Kompletnie nie wiedziałem jak się do tego zabrać. Zaproponowali świetne rozwiązania. Jestem mega zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMILAPOKA Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 30.05.18, 13:18 Bardzo gorąco polecam rolety rzymskie w firmie debastor.com Przepiękne tkaniny. Bardzo naturalne włókna. Bardzo porządny system. Nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriano Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 27.07.18, 13:30 Godny polecenia jest producent rolet z Ksawerowa. Firma Debastor.com. Na rynku od ponad 20 lat. Marka sama w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziakazi Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 22.05.18, 16:15 Gorąco polecam www.debastor.com Rewelacyjne rozwiązania. Świetni fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adszse Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 27.06.18, 10:13 Polecam firmę debastor.com Bardzo dużo rozwiązań. Doskonali fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agahhaha Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 02.07.18, 13:37 Wysokiej klasy rolety materiałowe chronią przed promieniami słonecznymi, zasłaniają wnętrze przed wzrokiem innych osób i dodatkowo także pięknie się prezentują, dodając eleganckiego wyglądu całej przestrzeni. Dzięki temu, że są one dostępne w wielu kolorach i wzorach, mogą stać się atrakcyjnym uzupełnieniem aranżacji w każdym domu. Polecamy www.debastor.com Doskonałej jakości materiały, niezawodny montaż, fachowa obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 23.07.18, 13:50 Ja również korzystałem z ich usług. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLIAKAMI Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 31.07.18, 09:34 Wysokiej klasy rolety materiałowe chronią przed promieniami słonecznymi, zasłaniają wnętrze przed wzrokiem innych osób i dodatkowo także pięknie się prezentują, dodając eleganckiego wyglądu całej przestrzeni. Dzięki temu, że są one dostępne w wielu kolorach i wzorach, mogą stać się atrakcyjnym uzupełnieniem aranżacji w każdym domu. Polecamy www.debastor.com Doskonałej jakości materiały, niezawodny montaż, fachowa obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 29.08.18, 13:30 Ja również. Super fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGAGA Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 05.09.18, 10:40 Bogata kolorystyka i różnorodność tkanin. Przystępne ceny. Świetna obsługa. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m. Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 23.10.18, 11:23 Jestem po montażu żaluzji drewnianych (szerokich) przez firmę Debastor.com z Ksawerowa. Faktycznie wyglądają niesamowicie. Wyciemniają. Dodają stylu. A odnośnie samej firmy: duży pozytyw. Wszystko ustalone, żadnych niespodzianek. Fachowy montaż. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oni Re: Debastor rolety IP: *.184.241.92.ipv4.supernova.orange.pl 16.04.20, 13:02 Też muszę przyznać wam rację, Debastor to solidna firma. Odpowiedz Link Zgłoś