Dodaj do ulubionych

Internet na osiedlu Jagiełły

15.02.15, 18:50
Witam.
Chciałbym poznać opinie użytkowników internetu ze S.M. im. W. Jagiełły.Ja osobiście mam bardzo złe doświadczenia z tym internetem w ostatnim czasie. Kiedyś ten internet był całkiem dobry, ale teraz to porażka. Chodzi mi głównie o pingi. Na początku ping do onet.pl mieścił się w przedziale 10-20 ms. i był raczej stabilny. Teraz pingi do google.pl zaczynają się od 47 ms i skaczą aż do 145 ms. Najgorzej jest wieczorami od 18 do 22 kiedy obciążenie sieci jest największe. W niektóre soboty tak działa, że lepiej jak by go w ogóle nie było, bo jego działanie doprowadza mnie do szału. Jakie są wasze doświadczenia w tym zakresie? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kobietazbalut Re: Internet na osiedlu Jagiełły IP: *.static.ip.netia.com.pl 15.02.15, 22:08
      Mam to samo! Jeszcze dwa lata temu internet byl super, ale teraz to częściej go nie ma niż jest!
      • asto74 Re: Internet na osiedlu Jagiełły 16.02.15, 17:09
        tez tak mam, w soboty czy w niedziele i wieczorami fatalnie chodzi, jest tak od ok. roku
    • ambro Re: Internet na osiedlu Jagiełły 27.04.15, 20:32
      Od tygodnia wykupilem internet. JAKOSC JEST FATALNA.wieczorem praktycznie co kilka minut polaczenie zanika. AM ZAMIAR ZREZYGNOWAC

• Gość: pajda Re: Internet na osiedlu Jagiełły IP: *.146.38.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.01.20, 01:05
      Coś się zmieniło w tej kwestii czy nadal porażka? Pytam, bo niedługo tam zamieszkam i muszę wykupić internet. Rozumiem, że o nich(link) mowa? smjagiello.pl/cennik-tv-internet/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka