Dodaj do ulubionych

Uprzejmie się uprasza

12.09.04, 00:37
Osobę, która ma ostatnio manię spamowania SMSami z bramki internetowej jednego
z forumowiczów, aby skonsultowała się ze swoim farmaceutą.
Przede wszystkim zaś, aby odpuściła sobie podpisywanie się nickami innych
forumowiczów.
Jest to zachowanie na poziomie defekującego w becik przedszkolaka.
Obserwuj wątek
    • keridwen -- 12.09.04, 15:56
      uprzejmie uprasza sie jednego z forumowiczow, majacego wyjatkowo duzy dostep do
      bramki smsowej ery [ chyba powyzej 25 smsow w przeciagu 10 min to duzo ] o od..
      lenie sie.
      prosze wyobrazic sobie, ze niektorzy maja w tygodniu jeden dzien tylko dla
      siebie i chcieliby spokojnie zjesc obiad.

p.s. a ty, szprotko kochana, moglabys sie zapytac o co chodzi a nie wymiatac
      ryjkiem by sms.
      • yaa Re: -- 12.09.04, 18:36
        Keri, ale Ci się sygnaturka dobrała do treści ;-)))))))
        Pozdrawiam
        Yaa
      • hubar 00000000000000000000000000000000000000000000000000 12.09.04, 20:35
        Jednej z forumowiczek, sugeruję leczenie psychiatryczne. To co zrobiłaś wczoraj
        w nocy jest
        poniżej wszelkiego poziomu! W przeciwieństwie do ciebie jestem pewien, kto był
        autorem samsów, które dostałem i w przeciwieństwie do ciebie, nie znam twojego
        numeru telefonu (ty mój znasz).
        I w sumie to nie wiem, czy prośba Szproty o kontakt z farmaceutą jest jeszcze w
        stanie ci pomóc. Odwal się ode mnie raz na zawsze, bo rzygam już tobą i twoimi
        niekończącymi się docinkami!
        I piszę ten post jedynie ze względu na to, że coś znów uroiło się w twojej
        głowie, że coś ci zrobiłem, coś wysłałem, wiec postanowiłaś mnie ukarać. Już
        jakiś czas temu postanowiłem ignorować ciebie (czego dowodem może być to, że ten
        post jest pierwszym do ciebie od kilku miesięcy!), ale najwyraźniej ty masz jakąś
        paranoję...
        Nie wiem kto do ciebie wysyłał coś z bramki ery (ja ani mam dojście na tę
        bramkę, ani nie znam twojego numeru). Ale powinno dać ci to do myślenia, że
        najwyraźniej coraz więcej osób ma ciebie i twojego zachowania dość!

I zanim narobisz takiego rabanu, mogłabyś się upewnić, co do sprawcy. Pomyśl
        zanim coś znów na kimś weźmiesz odwet!

• keridwen Pfff... 12.09.04, 22:01
          wybacz, ale skad niby mam znac hubarowy numer?
          sam lepiej zastanow sie co i do kogo piszesz.
          a noca wczorajsza od polnocy spalismy z uerem.
          olr moze pozniej chwilke, bom ja na lozku zasnela podczas filmu ogladania.
          wczesniej troche siedzielismy w kuchni szykujac obiad na dzisiaj, z czego
          szprota miala zdawany na biezaco protokol.

i wybacz, ale nie zycze sobie jakichkolwiek posadzen o nasz udzial w smsowym
          dokuczaniu ci. wyobraz sobie [jak juz wczesniej wspominalam], ze mamy swoje
          zycie poza forum i twoja osoba.
          poza tym, jesli chodzi o smsowe wkrecanie, to dobrze wiesz, iz nie jest to
          pierwszy raz, kiedy ktos dobrze sie bawi moim i roberta kosztem. ostatnio,
          kiedy zwrocilam uwage na podobny fakt, ktos bardzo staral sie nas sklocic...
          wysylajac smsy z sieci, o tym co rzekomo robimy pod swoja nieobecnosc.

wiec pohamuj sie laskawie, pomysl chwile nad tym, czy kiedykolwiek dawales mi
          swoj numer, a pozniej tyrady swoje zarzucaj na forum.
          • kpiarz Blablabla 12.09.04, 23:24
            Keridwenowe 'pfff' urosło do roli złośliwego powiedzenia. To dziecko nie ma
            kompletnie nic do powiedzenia, a przerażająco ujada...

Gówniarstwo, ot.
      • szprota Skarbuś kochany, Keri 12.09.04, 23:37
        Jeśli ktoś wymiótł ryjkiem via sms, to raczej ty. Więc wybacz, ale po prostu
        odpisałam w podobnym duchu, bo zdecydowanie miałam w tym czasie inne zajęcia niż
        jedzenie obiadków czy spamowanie.
        Aha, i dla twojej informacji: mam dostęp tylko do bramki pracowniczej ze
        zdalnymi konfiguratorami do aparatów. Dostałaś spam konfigurujący?
        • kpiarz Re: Skarbuś kochany, Keri 12.09.04, 23:39
          szprota napisała:

> Dostałaś spam konfigurujący?

Buahhaha, trzeba Keri skonfigurować :D
        • keridwen nie bede wiecej wnikac. [ no no ] 12.09.04, 23:41

• pawel-strzalka uwaga tu biją!!!!! <treść wybita> 12.09.04, 21:50

• zamek uwaga, tu wnikają! /nołtekst, nogizapas! 12.09.04, 23:42

• Gość: Paul Ludzie, peace;-}! IP: *.nwrk.east.verizon.net 12.09.04, 22:21
      Jesli ktos spamuje czy wlamuje sie wam do PC to oddajcie to fachowcom i spokoj
      ducha zachowujac pojdzcie na piwko gdzies na Piotrkowska;-}. Wymyslac sobie
      mozna na forum jesli to ma jakikolwiek sens. A tak w "przestrzen" swe uragania
      kierujecie, nerwy jeno niszczac nieefektywnie;-}. Uszanowanie,
      Paul - do swiata i ludzi dzisiaj wyjatkowo milo nastawiony, nawet
      do Hubara;-}}}}} Pozdrawiam.
      • szprota Paulu drogi... 12.09.04, 23:52
        A znasz paragraf na spam lub podszywanie się pod czyjegoś nicka? Bo jeśli tak,
        to ja bardzo chętnie to oddam fachowcom :)
        • uerbe Na spam paragraf jest ... 13.09.04, 19:18
          ... na smsowy też powinien być... to znaczy w przypadku gróźb via sms można
          wnikać - ale to przez prokuraturę trzeba i do providera...
    • gray a mnie nikt nie zasypuje obraźliwymi smsami... 13.09.04, 08:35

widać za cienki gość jestem - pozdro dla wszystkich fiszów! :-)
      • Gość: demostenes a bo ty masz firewalla na komórce ;) n/t IP: 213.25.190.* 13.09.04, 08:43
        • gray trochę mnie pocieszyłeś ;-D [nul] 13.09.04, 08:52

• Gość: demostenes Zawsze zostaną jeszcze załączniki w mmsach ;) /HET IP: 213.25.190.* 13.09.04, 09:17
            • gray czyli antywira zainstalować muszę? :D [nul] 13.09.04, 09:21

• Gość: demostenes możesz;) ale IP: 213.25.190.* 13.09.04, 09:28
                najłatwiej będzie jak przestanę poddawać głupie pomysły :D
                • gray pomimo to... 13.09.04, 09:34

spróbuję zrekompilować jądro z net-filter iptables + patchOmatic + grsecurity a
                  MMSy postawię na eximie z MKS - może jakoś uda mi się obronić przed złymi SMSami :)
                  • Gość: demostenes Re: pomimo to... IP: 213.25.190.* 13.09.04, 10:06
                    a potem się stanie tak, że młodszy brat dowie się jakie jest hasło i je rozpowie
                    połowie znajomych... zostanie tylko intrygujące pytanie "jak to root? przecie
                    to ja jestem root?!"
                    • gray niestety... 13.09.04, 10:14

nasza rzeczywistość zapędziła nas w kozi róg, nie pozostaje nic innego jak
                      sprzedać komórkę na allegro a kartę SIM zdeptać, spalić i zjeść. podobnie należy
                      rozprawić się z telefonem stacjonarnym, telewizorem, radiem i skrzynką pocztową.
                      nie ma ucieczki i nie ma ochrony - pozostaje walka :)
                      • Gość: demostenes marność nad marnościami... IP: 213.25.190.* 13.09.04, 10:24
                        i wszystko do dev/null
    • Gość: micin Re: Uprzejmie się uprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 10:52
      A moim nickiem się ktoś podpisał?:-)
      Jakby w razie cuś, to jestem poza wszelkimi podejrzeniami, bo nie mam numeru do
      HuBara, poza tym byłam wczoraj na dożynkach zelowskich i był juniwers!
      Dżoooonyyyyyyyyyyyyy!
      • keridwen Re: Uprzejmie się uprasza 13.09.04, 16:42
        ha! moja droga rnicin,
        ja tez tego numeru nie mam, ale widac to nie wystarczy.
        dolaczyl sie telepatycznie.
        a smsy wysylaly sie podczas orgazmu...
        zenujace ;>
    • aard Łał, jaki cudownie zakręcony watek! :-) 13.09.04, 11:53
      A najlepsze jest to, że kompletnie nie wiadomo, o co chodzi :-)
      Pani A ma rpetensje do sobie tylko znanej osoby, na które to pretensje
      odpowiada pani B pretensjami do Pani A oraz do sobie tylko znanego pana. Na owe
      reaguje pan C, który glanuje słowem panią B za pretensje kierowane rzekomo do
      niego, która to pani B w odpowiedzi miast - jak się mozna było spodziewac,
      skoro jest słusznie i święcie oburzona - zaatakować, po prostu spokojnie
      zaprzecza. Coś mi to do niej niepodobne i pachnie poczuciem winy.
      No, ale najlepsze jest to, ze nie wiadomo kto, nie wiadomo do kogo, a nawet nie
      bardzo wiadomo o co, ale ma takei wąty, że aż się kurzy. Mniam!!
      Heh, no po prostu cudowny watek.

Dzierżbór wystepuje w SMSsach w porze obiadowej!!
      • gray hmm.... 13.09.04, 11:59

na pewno nie wiesz czyja to intryga takimi grubymi nićmi szyta? ;-D
        • aard Na pewno nie wiem 13.09.04, 12:42
          Czegoś się domyślam, ale nie odważyłbym się tych domysłów ujawnić komukolwiek.
          Prawdopodobnie brak mi inteligencji, żeby mieć pewność :-)
      • szprota Na Salvadora z nim? ;)/ani sms'a! 13.09.04, 11:59

• gray tzn. takiego zbiorowego? 13.09.04, 12:08

żeby nie powiedzieć 'grupowego'? ;-D
      • szprota oczywiście! 13.09.04, 12:15
        skoro już ustaliliśmy, iż jest to wątek z cyklu "jeżeli ktoś komuś coś,
        ewentualnie nikt nikomu nic, a więc że mianowicie przypuszczam, że wątpię".
        dzierżbór zaś i tak występuje w zielonej herbacie i pionowych poziomkach!
    • Gość: b00g13 mamusiu jak tu fajnie, mamusiu jak tu pięknie!!!!! IP: 217.153.198.* 13.09.04, 20:26
      Czuję, Czuję się świetnie i Proszę O
      natychmiastowezwolnieniemniezeszpitala...

Dzierżbór szpilki i wtyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka