teufel 17.09.04, 22:12 To ja napisałem na forum, że kropa chce do PiS-u:P Wiem, jeszcze ze ewentualnie jeszcze PO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Kropiwnicki wraca na scenę 17.09.04, 22:49 Artykuł na poziomie Radia Zet, które informuje,że za godzinę poinformuje i Faktu. Cóż... Nowy naczelny... A Pan prezydent. By się Pan nie ośmieszał. Kto na Pana w Łodzi zagłosuje?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: html Kropiwnicki schodzi ze sceny. IP: *.toya.net.pl 17.09.04, 22:55 Good bye, Mr Kropiwnicki! To już koniec. jest Pan już historycznym szefem partii ZChN, przewodniczącym rady naczelnej ChRS, byłym ministrem, byłym przewodniczącym ZR NSZZ "Solidarność" ZŁ. Jest już Pan symbolem, ale daj Pan sobie spokój! Czas na wypoczynek. Bohater ma prawo być zmęczony. Ustąp Pan miejsca innym, młodszym, zdolnym. I nie ciągnij pan za sobą Tomaszewskiego. To już przestaje być śmieszne. Staje się żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Canada To upadek Kropiwnickiego IP: *.toya.net.pl 17.09.04, 22:59 Nic mu już nie pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Kropiwnicki PRZYWRÓCIŁ ŁODZI NADZIEJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 23:36 to miasto zaczyna wreszcie żyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Wiara w życie pozagrobowe czyni cuda IP: *.toya.net.pl 18.09.04, 01:02 No comments Odpowiedz Link Zgłoś
gray dokładnie 18.09.04, 08:41 ja na przykład mam nadzieję, że już niedługo zastąpi go ktoś normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The end Re: Kropiwnicki odebrał Łodzi nadzieję. IP: *.toya.net.pl 18.09.04, 08:38 Totalna klapa, zero sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Prezydent Kropiwnicki przyciągnął nowe inwestycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 11:00 nowi inwestorzy pchają się dzwiami i oknami, remontuje się drogi, Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Prezydent Kropiwnicki przyciągnął nowe inwest 18.09.04, 13:32 I oczywiście jest to zasługą Kropiwnickiego. A gdyby babcia miała wąsy, to by pewnie była dziadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Prezydent Kropiwnicki przyciągnął nowe inwest 18.09.04, 18:53 >remontuje się drogi, Ta, szczególnie Rokicińska Odpowiedz Link Zgłoś
dieldok teufel... 19.09.04, 02:39 teufel napisał: > >remontuje się drogi, > > Ta, szczególnie Rokicińska wygladasz na sfrustrowanego palanta i spamera jak mozesz to moze napisz cos bardziej konstruktywnego cos bardziej na temat polecam forum psychologia na twoja obsesje na punkcie ludzi, ktorym nie dorastasz do piet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Prezydent Kropiwnicki przyciągnął nowe inwest IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 19.09.04, 07:08 Masz rację. Tylko Jagiełło, no ostatecznie może być ten od Długosza. Nazwisko to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kropiwnicki wraca na scenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 00:38 Wytrwałość w działaniu i stałość w poglądach = sukces Jego poglądy i działania = co najmniej przyzwoitość Szanowni Przeciwnicy, nie można nienawidzić dla zasady, to wygląda śmiesznie. Pomyślcie trochę, porównajcie co poprzednikom się udawało. Wraca nadzieja, którą zapoczątkował Grzegorz Palka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Copanescu Re: Kropiwnicki wraca na scenę IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 19.09.04, 07:57 Niezłe żarty! Palka - palant, który zabił siebie - niech mu tam, jak to lubił, ale spowodawał tragedię innych ludzi - czyżbyś zapomniał? Dziwię się gloryfikowaniu go, albowiem znam jego i jego brata poglądy z czasów tzw. komuny, a nie byli to reformowalni PZPR-owcy raczej. Czy jak zamieni się czerwoną latarnię na krzyżyk, a dziewczynki zostaną, to będzie z tego damski klasztor? Kropa zawsze był "młot" - zero polotu i inteligencji. Co do jego uczciwości, to świadczą o tym jego usiłowania odbycia wycieczek na koszt nie swój. Co do innych uczciwych posunięć, to mam wątpliwości - w urzędzie miasta powszechnie stosuje się dumping: chcesz tu pracować, to musisz zapisać się do jedynej słusznej ideologicznie ZCHN. O innych "zasługach" kropy na pewno dowiemy się, gdy przestanie rządzić Łodzią - ludzie nie chcą mówić w obawie utraty pracy. Niewątpliwą zasługą kropy jest brak w ten weekend festiwalu nauki w Łodzi - drugim co do wielkości w Polsce ośrdoku akademickim - aż miło i sympatycznie. Nie martwcie się, nie zabraknie natomiast imprez kościelnych. Otwórzcie oczy ludziska - jak wiatr kropeczki przewieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewszystkojedno Re: Kropiwnicki wraca na scenę IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 19.09.04, 20:49 Nio, bardzo dobry pomysł, by opowiedzieć wszystko potem bo teraz to się boję. Zawsze znajdą się tchórzliwi malkontenci. Tak mi się wydaje, że wszyscy "antykropy" przygotowują grunt dla powrotu w "wielkim" stylu Millera. Zdaje się, że ten gość szuka właśnie jakiejś pracy dodatkowej. Tekstem o Palce wystawiłeś świadectwo tylko sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr x Niech sie najpierw kropa lodzia zajmie IP: *.p.lodz.pl 20.09.04, 13:03 Bo jak na razie duzo gada a niewiele robi. Zawalenie dotacji unijnej to jest przegiecie ktory trudno mu bedzie naprawic... A swoja droga niezle, do PiSu. Przez 2 lata kaczynski i kropiwnicki sa prezydentami sasiadujacych miast i sie nawet nie potrafili spotkac by porozmawiac o wspolpracy miedzy nimi bo nie mieli czasu. Ale jak sie maja spotkac by gadac o potencjalnych stolkach to czas sie od razu znajduje. Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: Kropiwnicki wraca na scenę IP: *.makolab.pl / 193.28.230.* 20.09.04, 13:57 na scenie to pan K. króluje od 18.04.2003,kiedy to bijąc aktorów Dejmkowskiego Teatru Nowego w Łodzi zaistniał jako nowy aktor i dykatator wzorujący się na poczynaniach hitlerowskich Niemiec..,pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wszystkich Re: Kropiwnicki wraca na scenę IP: *.toya.net.pl 20.09.04, 18:36 Dajcie spokój Kropiwnickiego już nie ma, on nie żyje, wcale się nie urodził. Jego wcale nie było - pustka, powietrze. I tak mówcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAPTor Re: Kropiwnicki wraca na scenę IP: 213.76.132.* 22.09.04, 00:15 Kropa?! Śmierdzące pierdnięcie na kartach historii naszego miasta. Dobrze, że wreszcie wietrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarno de Esperaldo Re: Kropiwnicki wraca na scenę IP: *.lublin.mm.pl 22.09.04, 00:34 Dlaczego tak krytycznie ? Przecież on też siedział w kryminale, co prawda grubo przed objęciem funkcji, a nie w czasie jej pełnienia, lub po - ale zawsze swój chłop. Odpowiedz Link Zgłoś