dziad_borowy 05.10.04, 14:40 Te znaczki przy postach. Tak mi sie podobaja, ze sobie troche po nich poklikam:-)) Dzierżbór występuje po kliknięciu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy No ładnie!!!! 05.10.04, 15:01 Jak chcialem kliknac Twoj to sie okazalo, ze znaczkow juz nie ma!!! Skandal!!! Tupne nozka!!! Dzierżbór pąsowieje w gniewie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: No ładnie!!!! 05.10.04, 15:02 dzidzie, kliknij w RU, tam sójka zamorze! Odpowiedz Link Zgłoś
aard A może kliknięcie na znaczek powoduje 05.10.04, 15:27 ze znaczek zostanie usunięty? Taki znaczek jednokrotnego rażenia? :-) Dzierżbór wystukuje nóżką. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: A może kliknięcie na znaczek powoduje 05.10.04, 15:30 I kazdy uzytkownik ma do wykorzystania 1 znaczkoklik dziennie. Ja juz niestety mam limit:-(( Dzierżbór występuje za 3 znaczkokliki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ale fajowe znaczki !!!! 05.10.04, 17:16 No! będzie można usuwać beznadziejne posty :D Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Ale fajowe znaczki !!!! 06.10.04, 18:50 ixtlilto napisała: > No! będzie można usuwać beznadziejne posty :D == Wystarzczyła jedna ostrzejsza dyskusja z Adminem i proszę :) Hihihi :] Odpowiedz Link Zgłoś