Gość: Jagged IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 22.04.02, 21:07 Czy jest tu ktos kto gra w zakłady bukmacherskie? Jeżeli tak to chetnie wymienie sie doswiadczeniami, systemami obstawiania i wszystkim co jest z tym zwiazane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Znawca Re: Bukmacherzy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.04.02, 00:04 Zapytaj piłkarzy. Z tego co wiem - obstawiają i to ostro. A najchetniej na wyniki meczow, w ktorych sami biorą udzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sieronek Re: Bukmacherzy IP: *.wsinf.edu.pl / 192.168.1.* 25.04.02, 17:05 Ja gram zawsze w weekendy.Wysylam najczesciej za 2; za 5 lub 10 zl,ale zdarzalo sie ze gralem az za 100-wę,ale tylko na jedno spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: Bukmacherzy 25.04.02, 21:03 To opowiem Wam historię, która trafiła się mojemu koledze a raczej dwóm Ten pierwszy zapalony kibic obstawia wszystko co się da.Zostawia wyniki i forsę temu drugiemu, by obstawił wyniki.Ten drugi idzie obstawia i... panienka się myli bo jeden z zakładów przyjmuje za pewniak (który wcale pewniakiem nie jest).Awantura na całego,"dziewczynka" goni "dziewczynkę.Panienka z okienka zapłakana, błaga o przebaczenie itd.No, ale cóż zrobić zakład obstawiony trzeba czekać na wyniki.Nie będę przedłużał w końcu okazało się,żę pewniak wygrał a koleś zaliczył o połowę większą wygraną.I panienka dostała czekoladę. Odpowiedz Link Zgłoś