Gość: Łysy Ny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:04 Miód na serce !!!! Naprzód Widzew ole ole naprzód Widzew ole ole naprzód Widzew ** naprzód Widzew naprzód Widzew ole ole !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomeklu Re: Firma ABM Jędraszek wycofuje się ze sponsorow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:14 bez przesady stary, to ze nam jest lepiej, wcale nie powinno oznaczac ze komus ma byc gorzej...wcale nie bedzie fajnie, jak my bedziemy w 1. lidze, a jednoczesnie LKS spadnie do trzeciej.... pozdrowienia dla wszystkich kibicow naszego widzewka W CZERWCU WIDZEW W PIERWSZEJ LIDZE ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS PANIE REDAKTORZE PIERDZIELICIE FARMAZONY IP: 195.150.224.* 17.11.04, 23:28 Po raz kolejny pseudo redaktor Walczyk sieje zamet, ABM Jędraszek nie wycofuje się ze sponsorowania, proponuje lekture tekstu z samym zainteresowanym,: Czy dziś dojdzie do spotkania na szczycie w sekcji piłkarskiej ŁKS? Jarosław Papis ? reprezentujący firmę AMB Jędraszek: ? Jesteśmy z Maćkiem Jędraszkiem zbyt daleko od Łodzi, żeby już dziś siadać do stołu rozmów. Planujemy spotkanie z Danielem Goszczyńskim jutro w godzinach popołudniowych. ? O czym będziecie dyskutować? O swoim wycofaniu się ze sponsorowania drużyny? ? Bez dwóch zdań, my chcemy zostać w ŁKS i z takim nastawieniem przystąpimy do konstruktywnych rozmów. Chcemy jednocześnie zaproponować Danielowi Goszczyńskiemu zreorganizowanie naszej pracy. ? Na czym ta zmiana miałaby polegać? ? Uważamy, że osoby sponsorujące zespół nie mogą przejmować się wszystkim ? szukaniem pieniędzy na dalszą działalność, jak i załatwianiem nowych kołków do butów dla piłkarzy. Dlatego proponujemy, żeby ligową piłką nożną w ŁKS zajął się zawodowy menedżer, który zostanie prezesem piłkarskiej spółki akcyjnej i który będzie się rozliczał przed radą nadzorczą złożoną ze sponsorów. ? Czy macie już takiego człowieka? ? Tak, jest to osoba znająca się na zarządzaniu, mieszkająca w Łodzi, w żadnej mierze niezwiązana z naszą firmą. ? Czy można poznać jej nazwisko? ? Uważamy, że pierwszy powinien je poznać Daniel Goszczyński i ustosunkować się do samego pomysłu, jak i do proponowanej przez nas osoby. ? A jeżeli szefowi firmy Gosso kandydat na prezesa-menedżera się nie spodoba, co wtedy? ? Może zaproponować swojego kandydata. Jesteśmy otwarci na propozycje. Najważniejsze jest, żebyśmy się dogadali co do idei, koncepcji dalszego funkcjonowania sekcji. W Widzewie prezes Puchalski jest rozliczany ze swoich działań przez sponsorów Bońka i Szymańskiego i to zdaje egzamin. Dlaczego zatem i u nas nie zastosować tego samego modelu?! W ŁKS tak się przyjęło, że jak trwoga to od razu trzeba pukać do najwyższego w hierarchii, czyli do sponsora. Chcemy, żeby to uległo zmianie. Sądzimy, że rada nadzorcza odciążona od problemów dnia codziennego, skuteczniej zajęłaby się sportową polityką, w tym szukaniem nowych sponsorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzaba Re: Firma ABM Jędraszek wycofuje się ze sponsorow IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 16.11.04, 00:18 I z czego tu sie cieszyc? Lysy, wolisz na mecze jezdzic do Wronek, Polkowic czy Mlawy? Sory ale ja po stokroc wole derby. Mam nadzieje ze LKS'owi uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy NY Re: Firma ABM Jędraszek wycofuje się ze sponsorow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 13:03 Jesna zebym chciał zeby w lidze nie bylo Wronek czy innych wynalazków, ale to nie znaczy ze mam sie smucic jak żle sie dzieje u sąsiadów.Są jeszcze inne kluby które mogły by zająć miejsce "wiosek" ŁKS moim zdaniem skazany jest na 2 lige, na 1 za wysokie progi a 3 liga to juz był by ich koniec. Jezeli my wejdziemy (mam nadzieje ) w tym sezonie do ekstralkasy to na kolejne derby bedzie trzeba czekac jeszcze dłuzej niz czekalismy na obecne, nie mozna jednak płakać nad ich losem, i wcale mi ich nie szkoda(kibiców) wystarczy zajrzec na ich forum, wystarczylo byc na derbach zeby przekonac sie ze na 1 lige nie zasługują !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-bert Re: Firma ABM Jędraszek wycofuje się ze sponsorow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:43 Z czego Ty się Łysy cieszysz ??! Przecież to oznacza piłkarską degradację miasta. Nie mogę zrozumieć jak można się cieszyć z tego że footbol podupada w mieście w którym się mieszka ? Jezeli liczysz na to że to spowoduje że z tego powodu przybędzie kibiców Widzewa to się mylisz. Widzew może zdobyć kibiców tylko dobrą grą i kulturalnymi, wiernymi kibicami którzy potrafią stworzyć niezapomnianą atmosferę na stadionie. Ci którzy kochają Łks będą dalej to robić nawet gdyby ich klub spadł bardzo nisko bo tak robią prawdziwi kibice. Czy przestałbyś kibicować Widzewowi gdyby jesienią nie przyszedł Boniek i nasz klub rozpoczął rozgrywki gdzieś na dole piłkarskiej drabinki. Jeżeli tak to nie jesteś kibicem tylko ... sam zastanów się kim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majch Re: Firma ABM Jędraszek wycofuje się ze sponsorow IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 19:36 Nie wiem po co tak naskakujecie na Łysego.Juz nie pamietacie sytuacji kiedy mielismy zostac rozwiązani i bylismy w tragicznej sytuacji finansowej?Kibice łks mało sie wtedy nie posrali ze szczęscia.Ja nad ich losem płakac nie będe. Odpowiedz Link Zgłoś
prozaic Re: Firma ABM Jędraszek wycofuje się ze sponsorow 20.11.04, 13:17 I to wlasnie nas od nich rozni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: Firma ABM Jędraszek wycofuje się ze sponsorow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:49 I to właśnie pozostanie na razie w sferze Twoich marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Przykra informacja dla sympatyków ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 10:37 Okazuje się, że niełatwo jest utrzymać zespól drugoligowy w Łodzi, gdzie nie ma większych firm lub związanych z łódzkim sportem chociażby emocjonalnie. Wydaje mi się, że w ŁKS-ie brakuje kogoś lub grupy ludzi, która miałaby pomysł na funkcjonowanie tego klubu na przestrzeni przynajmniej 10 lat. Jako łodzienin od pokoleń z przykrością obserwuję stałą degradację łodzkiego sportu. Mam nadzieję, że jest to okres przejściowy i jeszcze zobaczymy derby widzewa i ŁKS-u w ekstraklasie. Życzę tego prawdziwym kibicom obu drużyn. P.S. To, że komuś nie idzie to nie jest powód aby mu dowalać. To świadczy o braku kultury i bardzo przciętnej inteligencji. Ale to jest takie polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: Przykra informacja dla sympatyków ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 11:49 Faktycznie nie jest to dobra wiadomość dla nas ale „ niech żywi nie tracą nadziei” . Po pierwsze , artykuł ten „popełnił” pan Walczyk , podpierając się jakże wymownymi i profesjonalnie brzmiącymi zwrotami , cytuje :”nieoficjalnie mówi” się , „była ponoć” , „coraz głośniej słychać o możliwej wyprzedaży”. Czyli w przypadku tego pana , norma. Po drugie jeśli firma ABM , naprawdę zrezygnuje z pomocy dla ŁKS –u , to trudno wypada tylko podziękować za to co zrobiła do tej pory. Zastanawiam się tylko kto więcej skorzystał na tej współpracy ??. Kto znał ABM wcześniej ??. Po trzecie , co to zmienia , chyba nic. Przed sezonem działacze nadmuchali balon pod nazwą „gramy o awans” i co ??. W to co tłoczyli powietrze okazało się prezerwatywą a nie balonem , więc musiało się skończyć tak jak się skończyło , czyli pęknięciem gumki a czym to grozi to większość chyba wie , kłopotami czyli patrz miejsce w tabeli. Po czwarte , prezesi , działacze , niektórzy piłkarze , będą się zmieniać. Zawsze jednak pozostaną Ci do których mam przyjemność się zaliczać i nic nie jest w stanie tego zmienić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umba-Umba Re: Przykra informacja dla sympatyków ŁKS IP: *.toya.net.pl 16.11.04, 18:38 Widzew jest nazwą własną i pisze się ją z dużej litery. Ja tam bez przykrości będę obserwował degradację ŁKSu, jeśli ma takich sympatyków jak Ty, którzy nie potrafia uszanować innych łódzkich klubów. Bez pozdrowień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owlosiony Re: Firma ABM Jędraszek wycofuje się ze sponsorow IP: *.filmschool.lodz.pl / 212.191.6.* 16.11.04, 14:35 TO Łysy jaki ty glupi jestes, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO ŁKS ŁÓDŹ Re: Firma ABM Jędraszek wycofuje się ze sponsorow IP: *.filmschool.lodz.pl / 212.191.6.* 16.11.04, 14:36 i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Firma ABM Jędraszek wycofuje się ze sponsorow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:18 dokładnie - albo się ma klub albo się ma bazar :) ja wole by na łksie był tylko bazar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Firma ABM Jędraszek wycofuje się ze sponsorow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:42 Kurde juz zapomnieli waszyscy jak było na Widzewie. Ja mam nadzieje ze LKS sie podniesie i derby bedą w 1 lidze Tylko RTS Odpowiedz Link Zgłoś