Gość: morena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:21 pada a ja coraz częściej popadam w przygnębienie...pewnie nie jestem w tym osamotniona... znacie jakieś skuteczne leekarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: khuti Re: jesienny smutek IP: *.toya.net.pl 17.11.04, 19:57 Znam. Kup sobie butelke i ksiazke. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: jesienny smutek 17.11.04, 21:02 miłość :) a poza tym... ksiazka, pyszna herbata... ciastko z kremem... dobrze dobrana muzyka... komedia... spacer... paczka fajnych przyjaciol nie smutkaj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: jesienny smutek IP: *.smrw.lodz.pl 18.11.04, 19:14 zaraz lekarstwo!!!. A może warto trochę się posmucić-przecież nic co ludzkie... Wtedy na zasadzie przeciwieństwa mała rzecz będzie mocno cieszyła Oby do wiosny. Ale myślę,że jednak najlepiej smucić się z kimś słuchając np Diany Krall "The look of love" Odpowiedz Link Zgłoś
aard JEST SUPER! 19.11.04, 07:36 No po prostu bajecznie! A jeszcze śnieg pada... :-D Odpowiedz Link Zgłoś