Gość: Jypli IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.11.04, 10:03 www.jypli.of.pl/ do odwiedzin. Jest to praca jaką wykonałem na konkurs Siemensa. Niestety do dziś nie znam wyników. :) Niestety tylko niemiecka wersja :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: Zapraszam :) 28.11.04, 10:18 kod trochę kuleje ale fajna (pomimo, że nic nie rozumiem ;D) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Zapraszam :) 28.11.04, 14:47 Widziałem - fajne opracowanie Zdecydowanie popraw komunikację pomiedzy menu i stronami i na powrót. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Zapraszam :) 28.11.04, 14:54 hmmmm wundebar Jest szansa na polniszewersion? Do do kodu... u mnie wali się troszkę tło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli Re: Zapraszam :) IP: *.widzew.net / *.widzew.net 28.11.04, 22:47 Nie wiem dlaczego ale czasami wpada mi strona poprzednio tam ulokowana o łódzkich fabrykantach.. hmm coś mi proxy chyba nie działa tak jak winien. A jeśli chodzi o układ to byłą to wersja stworzona na pełny ekran i Internet Explorer :) . Ustawcie tak i będzie wyglądać zupełnie inaczej :) Pracuję teraz nad wersją angielską i uzupełnię także o polską :) Odpowiedz Link Zgłoś