zmija174 19.10.04, 19:30 Po jakim czasie test moze wykazac ciaze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka33 Re: test ciazowy 19.10.04, 20:45 Podobno po trzech dniach,tak słyszałam ale po dwóch tygodniach to już napewno.Tak było u mnie,bardzo szybciutko można rozwiać wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
ap99 Re: test ciazowy 16.11.04, 18:37 przepraszam ze pisze tutaj ale nie wiem jak zalozyc nowy temat, a ten jest calkiem zwiazany z moim problemem... troche to skomplikowane ale moze mi pomozecie (szczegolnie tu sie zwracam do Pana Doktora...): 8. dnia po rozpoczeciu brania tabletek antykocepcyjnych (Novynette - 3. opakowanie) wspolzylam z moim chlopakiem. 14. dnia zorientowalam sie ze mam 1 tabletke za duzo (oczywiscie wzielam ja natychmiast i od tego momentu uzywalismy prezerwatywy). Jednak nie mam pojecia kiedy dokladnie zapomnialam wziac te tabletke...wg moich obliczen wychodzi tak, jakbym pare dni z rzedu brala tabletke ok 24 godziny za pozno (ulotka tabletek mowi tylko, ze jezeli spoznienie wynosi 12 godzin to nalezy stosowac zabezpieczenie przez 7 dni- nie mowi co jezeli wiecej niz 24 godziny). Czy jest prawdopodobienstwo (i jak duze) ze doszlo do zaplodnienia. Martwie sie (moj chlopak mowi ze przesadzam), bo od kiedy biore tabletki dostaje okres zawsze 4 dnia przerwy ok 13.00 - 15.00, a tu juz 18.30 i nawet sie na okres nie zanosi... prosze napiszcie co o tym myslicie...a jeszcze lepiej, co WIECIE na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś