Dodaj do ulubionych

Sylwester w Fanaberii II

IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 14:08
Napiszcie jak było w tym roku, bo w 2003/2004 była kompletna klapa.
Mnie tam w tym roku napewno nie będzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: FRANKI Re: Sylwester w Fanaberii II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 19:39
      Ja w tym roku byłem i szampana się NAPIŁEM!!!(szampana było DUŻO)
      Nagłośnienie profesjonalne tak jak i CAŁOŚĆ. Zabawa była przednia, super się
      ubawiłem. Było widać że organizatorzy cały czas trzymali ręke na pulsie,
      ochrona była "pirwsza klasa". W przyszlym roku na 99% też tam będę się bawił.
      Nie mylcie Funaberii II z Funaberią I.
      • Gość: Aktor Re: Sylwester w Fanaberii II IP: *.toya.net.pl 01.01.05, 23:01
        Ładnie musiałes być narąbany.
        Ja wróciłem zdegustowany do domu już o 1.30
      • Gość: W Re: Sylwester w Fanaberii II IP: *.pai.net.pl 01.01.05, 23:58
        Także dobrze sie wczoraj w 2 bawiłem.
        Co prawda Szampana nie dostałem, ale o 12" byłem akurat na zewnątrz.
        Pozdrowienia dla wszystkich w Nowym Roku
        • Gość: Bartek Re: Sylwester w Fanaberii II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 21:53
          Jestem jednym z organizatorów i "nie" powinienem zachwalać swojej imprezy ale
          jeżeli w trakcie podchodzili do mnie ludzie i gratulowali mi dobrej roboty to
          coś w tym musi być!!!
          !!!ZAPRASZAM NA PRZYSZŁOŚĆ!!!
          • Gość: GOŚĆ WYKASUJCIE WRESZCIE TEN WĄTEK IP: *.toya.net.pl 02.01.05, 22:04
            CZYSTA REKLAMA!
          • Gość: Czytelnik ZAPRASZAM DO ANTYKWARIATU Piotrkowska147 IP: *.toya.net.pl 02.01.05, 22:07
            Świetne książki!
            • Gość: robol Re: ZAPRASZAM DO ANTYKWARIATU Piotrkowska147 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 22:40
              A po co komu książki i to jeszcze stare ? Daj se koles luzu.... Tu nie ma nikogo
              co by chociaż jedna książkę w całości przeczytał....
    • Gość: Pałac Re: Sylwester w Fanaberii II IP: 217.153.156.* 02.01.05, 22:49
      Sylwester 96/97 u Xina byl totalnie do d... Od tamtego czasu g. mnie obchodzi
      czy dobrze sie tam bawili czy nie.
      • Gość: Rafał Re: Sylwester w Fanaberii II IP: *.lodz.mm.pl 12.01.05, 21:29
        ...a nie mówiłem że będzie nieciekawie??!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka