Dodaj do ulubionych

=====co tu się dzieje???????????????

IP: *.toya.net.pl 24.01.05, 01:24
co tu sie dzieje na tym Forum?
załozyli internet na prowincj czy co?

k***a, kompletny burdel zapanował.
Obserwuj wątek
    • oto_nowy_login Re: =====co tu się dzieje??????????????? 24.01.05, 01:26
      Gość portalu: dsf napisał(a):

> co tu sie dzieje na tym Forum?
      > załozyli internet na prowincj czy co?

Tak, dlatego wreszcie masz szansę i zaistniał[aś|eś] oto!
      • Gość: dsf Re: =====co tu się dzieje??????????????? IP: *.toya.net.pl 24.01.05, 01:30
        wpisuje się tu od bardzo dawna ale dawno takiego syfu nie widziałem.

ty tez pewnie tu syfisz :/
    • Gość: blq to tu sie dzieje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 01:54
      pojawil sie jakis sfrustrowany glupek, ktory zaczal sie przypier... do
      coponiektorych forumowiczow. gdy mu bylo malo obrazac, zaczal sie wysmiewac
      (stad ksywka "buhahaha", w dosc infantylny sposob parodiowal ksywki innych...

w koncu wpadl na pomysl zasmiecenia forum (nie on pierwszy i nie ostatni),
      niestety - wciagajac w swoja idiotyczna zabawe ludzi, ktorych wczesniej obrazal.
      nastepnie, jako "Znawca", zaczal narzekac na zasmiecaczy, i u starej forumowej
      gwardii szukac poparcia przeciwko "surrealistom", czyli wlasnie ludziom, ktorych
      od samego poczatku (2-3 dni temu) zaczal, ni stad ni zowad, obrazac.

"Stara gwardia", w osobie Hubara i Geografa, oczywiscie przyklasnel "Znawcy",
      czyli spamerowi i wyzywajacemu w jednej osobie.

To smutne, ze zarowno surrealisci jak i stara gwardia dala sie wykiwac takiemu
      tepemu gnojowi.... :(((
      • neochuan Re: to tu sie dzieje. 24.01.05, 01:59
        Gość portalu: blq napisał(a):

>
        > To smutne, ze (...) surrealisci dal(i) sie wykiwac takiemu
        > tepemu gnojowi.... :(((

ja tam się czuję podbudowany - kazałem mu zjeść kolację!! i nie protestował ;)
      • aard Nie może być tępym gnojem 25.01.05, 10:17
        Skoro wykiwał i surrealistów i - przede wszystkim - starą gwardię.
    • oto_nowy_login To są zwyczajne dzieje ... żadne tam halo 24.01.05, 02:02
      Niech ryczy z bólu ranny łoś, zwierz zdrów przebiega knieje.
      Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś. To są zwyczajne dzieje
      • dova Re: To są zwyczajne dzieje ... żadne tam halo 24.01.05, 02:08
        jestem pod wrażeniem
        • oto_nowy_login Re: To są zwyczajne dzieje ... żadne tam halo 24.01.05, 02:11
          dova napisała:

> jestem pod wrażeniem

Zazdroszczę.
          • dova Re: To są zwyczajne dzieje ... żadne tam halo 24.01.05, 02:15
            ja też

oto_nowy_login napisał:

>>dova napisała:
            >
            > > jestem pod wrażeniem
            >
            > Zazdroszczę.
        • dova troche przesadziłam 24.01.05, 02:13
          mialo byc: brawo! :)
          • neochuan Re: troche przesadziłam 24.01.05, 02:15
            dova napisała:

> mialo byc: brawo! :)

a wyszło jak zwykle... ;p
            • oto_nowy_login O. 24.01.05, 02:17
          • oto_nowy_login A wcześniej skopałaś? 24.01.05, 02:17
            Kto daje i zabiera ten się w piekle poniewiera.

• dova dementuje 24.01.05, 02:19
              oto_nowemu_loginowi nie dawalam :/
              • neochuan Re: dementuje 24.01.05, 02:20
                a co z zabieraniem - bo to jeszcze wciąż grozi czyściec ;)
                • dova Re: dementuje 24.01.05, 02:23
                  z pustego w próżne nie nalejesz
                  skoro nie dawałam
                  • oto_nowy_login Przepraszam, miałem telefon *) 24.01.05, 02:27
                    Możecie w skrócie streścić, jakie nowe treści się pojawiły w tym czasie?

*) tylko go gdzieś posiałem właśnie, żeby nie przesadzać
                • dova moje wrażenie jeste tylko moje ! 24.01.05, 02:26
                  i tylko ja moge pod nim byc :)
                  • oto_nowy_login A ja to widzę tak, 24.01.05, 02:29
                    że to wrażenie to nie istnieje tak naprawdę, tylko Ty je doraźnie sprawiasz.
                    • Gość: dova Re: A ja to widzę tak, IP: 194.106.210.* 24.01.05, 20:30
                      wycieczki osobiste? :/

tak jak mowisz, sprawiam, bo na urlopie bylam ;)
                      • michael00 Wycieczki? Ja zawsze, razem z moim pojazdem 24.01.05, 20:43
                        Sygnaturka awansowała na treść:

Biuro "majkel"-wycieczki osobiste.
                        Jestem zrzeszony.
                        Książka skarg i zażaleń znajduje się tutaj.
                        • Gość: dova Re: Wycieczki? Ja zawsze, razem z moim pojazdem IP: 194.106.210.* 24.01.05, 21:11
                          :) a to Ty Łobuzku? czy jakiś inny Ło_Buzek ? ;)
                          • michael00 Nie, to nie ja tylko ktoś o takim samym niku. (bt) 24.01.05, 21:22
                          • oto_nowy_login To on, poznaję po podpisie ! 24.01.05, 21:37
                            • kotbert Re: To on, poznaję po podpisie ! 24.01.05, 21:42
                              Każdy sądzi według siebie. Nie obrażaj autora mojej sygnaturki maleńki, bo mu
                              do pięt nie sięgasz!
                              • Gość: dova > Każdy sądzi według siebie.... IP: 194.106.210.* 24.01.05, 21:44
                                Lol !!!!
                              • oto_nowy_login Zdaje się 24.01.05, 22:16
                                że ta sygnaturka zdaje się potwierdzać moją, na którą ja się z kolei zdaję.
                            • Gość: dova To on, poznaję po p..isie ! IP: 194.106.210.* 24.01.05, 21:48
                              oj oj oj , to było baaardzo brzydkie!! cius cius

;)
                              • oto_nowy_login Piss czyli cimmer ? 24.01.05, 21:56
                                • Gość: dova Re: Piss czyli cimmer ? IP: 194.106.210.* 24.01.05, 22:01
                                  grabka ;) jednak świeże powietrze w ogródku najzdrowsze :)
                                  • oto_nowy_login Grabka to chyba zelatyna 24.01.05, 22:34
                                    Z-Ela-Ty-na ... ale jaka Ela, na kim i czy na samej górze nadal wrażenie?
                                    • Gość: dova to kiedy na ten rum idziemy? IP: 194.106.210.* 24.01.05, 23:33
                                      :) :) :)
                                      • oto_nowy_login Właśnie nie wiem, bo ciągle siedzimy na foRUM. 24.01.05, 23:43
                                        • dova to zlazcie stamtad! 25.01.05, 00:11
                                          i na rum! raz dwa!
                                          • oto_nowy_login Za szybko złaziłem i spadłem z rumorem 25.01.05, 00:26
                                            • dova Re: Za szybko złaziłem i spadłem z rumorem 25.01.05, 00:33
                                              jednak wciąż z niezmąconym humorem ! B)
                                              • neochuan Re: Za szybko złaziłem i spadłem z rumorem 25.01.05, 00:35
                                                dzierżbór dzierżborem!!!
                                                • dziad_borowy pląsając z wigorem 25.01.05, 00:41
                                                  --
                                                  wszystkie wiewiórki odeszły do Dziada!!!
                                                  • dova dziadku borowy 25.01.05, 00:48
                                                    naucz nas, wiewórki pląsać z wigorem podążając borem
                                                  • neochuan Re: dziadku borowy, a ja mogę?? 25.01.05, 00:50
                                                    borem łęgiem grondem lasem orzeszkami gryząc czasem cna wiewióka łupiskurka po
                                                    gałęziach jak po sznurkach kiś ogórka w swych opłotkach tego łupi kogo szprotka!
                                                  • dova mamo, mamo jakie to śliczne, jeszcze , jeszcze :)) 25.01.05, 00:53
                                                  • neochuan Re: mamo, mamo jakie to śliczne, jeszcze , jeszcz 25.01.05, 00:54
                                                    skacząc z nogi na nogę:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=19788137&a=19829482
                                                    nie mogę, już nie mogę...
                                                  • dziad_borowy Umarłem:-))))))) 25.01.05, 00:55
                                                    W butach.
                                                    --
                                                    Wszystkie wiewiórki umarły do Dziada!
                                                  • neochuan Re: dziadku borowy, a ja mogę?? 25.01.05, 00:57
                                                    gdy szprotkała sarenkę obłupiła jej rękę temu łosiu też po trosiu i dalej chyca
                                                    w kierunku augustowa gdzie drapieżnie czając chowa w dziupli łupy są skorupy to
                                                    dla zmyły gdyby inne jakieś były przyszły zaglądnęły i zabrały gupie pały to
                                                    nie łupy, to skorupy!
                                                • dova dwór stoi otworem 25.01.05, 00:43
                                                  bo most zwodzony przez wroga wiekami
                                                  uległ pokusie i wrót zamykać już nie chce mu się
                                                  • neochuan reh 25.01.05, 00:47
                                                    dova napisała:

> bo most zwodzony przez wroga wiekami
                                                    > uległ pokusie i wrót zamykać już nie chce mu się

a w dworze potworny
                                                    nie lubi potwarzy
                                                    potwór-niepotwór
                                                    co lubi powarzyć
                                                    z zasady kwaśny
                                                    podaje roztwór
                                                    o którym inni
                                                    mogą pomarzyć
                                                    ach, cny rycerzu
                                                    stań gotów do walki!
                                                    to alkaliczny
                                                    potworny, hmmm, jeżu??
                                                  • oto_nowy_login foRUM idzie na dno z RUMorem 25.01.05, 00:52
                                                    Tu był wątek poważny, gdzie ludzie rozmawiali o poważnych sprawach na pewnym
                                                    poziomie, ale oczywiście już się musieli określeni różnymi wyrazami osobnicy
                                                    pojawić po to tylko, żeby zaistnieć choćby pochrząkiwaniem.
                                                    Jestem głęboko zawiedziony tym, jak ten wątek się psuje, w związku z czym chyba
                                                    sobie pójdę na inne wątki, albo i na ten rum faktycznie, ale kiedy.
                                                  • neochuan Re: foRUM idzie na dno z RUMorem 25.01.05, 00:53
                                                    o bubu, więcej nie bu dziemy, bu... ;(
                                                  • dziad_borowy Cóż za modelowe zepsucie wątku:-)/pomidor 25.01.05, 00:58
                                                  • dova Re: foRUM idzie na dno z RUMorem 25.01.05, 00:55
                                                    RUMtrunku! ratunku, juz mnie brzuch boli!!! :D rotfl 2
                                                  • neochuan temczasem nieświadomy łoś 25.01.05, 00:59
                                                    albo klępa albo coś przedzierając się w augustów no bo nie miał dobrych gustów
                                                    zajrzał do dziupli na wysokości twarzy - i!...

zajarzył...
                                                  • neochuan Re: temczasem nieświadomy łoś 25.01.05, 01:02
                                                    neochuan napisał:

>
                                                    > zajarzył...
                                                    >
                                                    > zajarzył czaczę dziupli tej pełnej znaczeń lecz nie zajarzył że to skorupy bo
                                                    zapałki są z sianowa a mózg łosia do dupy i myślał że to orzechy i powędrował z
                                                    niemi pod strzechy i tam ukrył łup i dalej jakby nigdy nic
                                                    tup tup tup
                                                  • dova konam , konam :)))))))))) 25.01.05, 01:07
                                                    oddajcie mi moje oczy !!! .... popłynęły......
                                                  • neochuan temczasem kuna 25.01.05, 01:12
                                                    może dziad pociągnie o kunie co to się lubuje w diunie a zamieszkuje
                                                    podstrzesze gdzie skorupy miast orzeszek ku uciesze miast i wsi? proszę,
                                                    dziadzie - nie mów/ni!
                                                  • dziad_borowy Re: temczasem kuna 25.01.05, 01:36
                                                    kuna co to się lubuje w diunie a zamieszkuje podstrzesze
                                                    gdzie skorupy miast orzeszek
                                                    ku uciesze miast i wsi
                                                    skarzy sie na swoj los psi,
                                                    ze za zimno, ze za mokro
                                                    pod ta strzecha latwo zmoknac.
                                                    Czyba zaraz tupnie noga,
                                                    Zaklnie ostro, ze ch..owo
                                                    I czym predzej i w te pędy
                                                    Wyrwie ostro do hacjendy.
                                                    Dzierż orzeszek!!!
                        • szprota ROTFL 24.01.05, 21:12
                          jesteście znakomici :D
                          • kij_golfowy a szprota 25.01.05, 00:28
                            w pomidorze w dziadowym borze to dopiero raardytas !!!
                        • szprota znienacki prv do Majkela 24.01.05, 21:13
                          ale tym taunusem to bym się kiedy przejechała ;)
                          • michael00 Ale którym tym, bo Taunusów Ci u nas dostatek :) 24.01.05, 21:17
                            Embargo zniesione, można jeździć ;-)
                            • kotbert A kiedy obowiązywało? /n 24.01.05, 21:18

• aard Obwiązywało niejakiego Moostanka 25.01.05, 10:44
                                Bo to tyż ford :p
                            • szprota tym, co byłeś ostatnio 24.01.05, 21:35
                              tym niewiele młodszym ode mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka