aguti 09.02.05, 19:14 gdzie są najlepsze pączki w Zgierzu??, bo te z Kacperka takie sobie.. jak to ujął mój kolega z Łodzi "twardawo- gumiaste" jest jakaś zgierska alernatywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
48xmax1 Re: he... 09.02.05, 20:25 Popielec a tu o paczkach? Moze nie dzisiejsze byly. Odpowiedz Link Zgłoś
aguti Re: he... 09.02.05, 21:00 to tak wczoraj wyszło, poza tym mozemy sobie powspominać karnawałowe obżarstow;) Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: he... 09.02.05, 22:36 Zależy co kto lubi :) Moja rodzicielka nie trawi wyrobów z Impasto a mnie za to bardzo smakują (chleb jak chleb, pączki - jeśli świeże też :P) Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: zgierskie pączki 10.02.05, 08:22 te pączki z Kacperka są takie chlebowe, z Impasto nie jadłem więc nie wiem. ale wiem za to gdzie jest najlepszy chlebek wiejski.. ale to top secret bo go dla mnie zabrkanie:d Odpowiedz Link Zgłoś
48xmax1 Re: do booloo 10.02.05, 09:14 to sie nazywa egoizm - no gdzie ten chlebek? Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: do booloo 10.02.05, 09:31 :p jest taki sklepik na przeciwko Polo Market (boże do czego to doszło, polo jako punkt rozpoznawczy) nazywa się u Madeja, i tam jest tzw. chlebek wiejski.. mniami jak jest cieplutki to można go niemal całego z samym masełkiem zjeść.. Odpowiedz Link Zgłoś
aguti Re: do booloo 10.02.05, 13:00 Ostatnio kupuje nowy rodzaj bułek z piekarni na osiedlu (piekarnia KED), w ich sklepiku firmowym Sezamka. Nazwa zaczyna się na K i to chyba od imienia pochodzi. Jutro kupię to sprawdzę. Ale gorąco polecam są pyszne! Odpowiedz Link Zgłoś
aguti Re: do booloo 12.02.05, 09:01 To są Kornelki. Niestety chyba już się więcej osób zorientowało że są takie dobre, bo ich dzisiaj dla mnie zabrkało;( Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m nie kupuję 12.02.05, 09:09 właśnie ja tam nie kupuję pieczywa ostatnio,bo jest tak pyszne,że obżeram się niemiłosiernie;) ludzie ratujcie tem sklepik nigdy nie był to potentat ale po otwarciu polo to już tylko gorzej i gorzej aż ,żal patrzeć na dramat tych przemiłych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: nie kupuję 12.02.05, 13:19 ten sklep w pozytywnym tego słowa znaczeniu nie zmienił klimatu od lat, jak byłem mały to był dokładnie ten sam zapach co teraz.. jest to bardzo miłe odczucie a co do obsługi to zgadzam sie całkowicie z przedmówcą.. bardzo mili ludzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agretop Re: zgierskie pączki 12.02.05, 17:24 najlepszą cukiernią w zgierzu... niestety i najdroższą jest cukiernia MIŚ na mielczarskiego zaraz przy długiej. poza tym... jest ich parę w łodzi m.in. na zielonej przy piotrkowskiej polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.zajebista Re: zgierskie pączki 17.02.05, 00:09 ten sam pyszniutki chleb co u Madeja (na przeciwko Polo) jest u Zdzicha na osiedlu przy Witkacego między pizzerią Wena a pralnią chemiczną. Mają tego samego dostawcę. I co Ty na to booloo? Dzięki mojej informacji będziesz miał bliżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: zgierskie pączki 17.02.05, 09:16 kiedyś tam kupowałem, ale mieli jakiś słabszy okres z powodu którego zmieniłem swojego dostawcę:p Poza tym jak to brzmi kupić chleb obok pralni chemicznej to normalnie grabkiem pachnie;) Odpowiedz Link Zgłoś